Ik had met spoed een loodgieter nodig omdat er door een verwarmingsbuis heen was geboord. Ondanks dat ik geen contract had bij Koopmans Installatietechniek had ik binnen 20 minuten een loodgieter in huis die de reparatie heeft uitgevoerd. Echt heel fijne service!
Na Bellen voor een storing aan mijn CV. Is er een kundige monteur gekomen. Om samen de storingen en mogelijke onkosten te bespreken. Na een duidelijke offerte besloten een nieuwe c.v. ketel te plaatsen
De Ketel met leidingwerk zijn netjes geplaatst, de afspraken zijn goed nagekomen.
Er werd goed meegedacht voor de voor ons geschikte cv-ketel. De monteurs zijn vriendelijk en werken netjes.
Goed advies. Denken mee. Ondanks langere wachttijden -wat nu normaal is bij de betere installateurs- toch snel geholpen in geval van nood. Geen onverwachte kosten en exact geleverd conform offerte. Zeer tevreden zoals altijd.
Mogelijkheden voor vervanging cv-ketel op een rij gezet en zijn tot dezelfde conclusie gekomen. Daarna spoedig een offerte ontvangen. Na opdracht zijn de werkzaamheden spoedig uitgevoerd.
er was snel iemand om naar onze verwarmingsketel te kijken. Alles goed nagekeken en geconstateerd wat er mis was. Hierna overleg gehad en een prijsopgave ontvangen en onze nieuwe ketel is vakkundig geplaatst en werk naar tevredenheid
Zeer klantvriendelijk en alles goed geïnstalleerd. De afwerking bij het plaatsen van de thermostaat is minder netjes. Zwarte vlekken op de witte muur en een schroef gat opengelaten. Dit was ook helaas niet gecommuniceerd. Verder tevreden!
Tot nu toe zijn we een professionele manier uit de brand geholpen met probleempjes in ons huis. Wonen sinds 28 dec 2022 en zijn ook super blij dat Koopmans ons sowieso als klant heeft aangenomen. Kan best het een en ander zelf, maar water in huis blijf ik altijd van af. Koopmans komt de afspraken na en lossen het op!
Ricardo is oplossingsgericht met oog voor de klant, zodat deze tevreden is over installatiebedrijf Koopmans. Zulke medewerkers dien je te koesteren in deze maatschappij.
Goed geholpen
Op maandag stond er onderhoud ingepland van de ketel, de dag ervoor begon de ketel van 13 jaar te lekken. Monteur geeft zijn eerlijke mening dat de ketel hersteld kan worden echter gezien de leeftijd de kans op een vervolg reparatie niet valt uit te sluiten. Direct besloten geen vervolg te geven aan een reparatie en we graag een offerte ontvangen aangezien het voor de pasen is en we graag warm water zouden willen tijdens de paasdagen. Maandagmiddag opdracht gegeven en donderdagochtend is de nieuwe ketel geplaatst. Ontzettend snel gehandeld, netjes geplaatst en de werkplek schoon achtergelaten. Dank jullie wel!
zeer correct naar iedereen, duidelijke uitleg
Ze hebben keurig en netjes gewerkt.Uitleg was ook goed. Het is weer lekker warm. Ik wil nog even doorgeven dat hier nog een slang ligt om water bij te vullen.
Iedereen leeft mee en geeft goede adviezen .
Wij zijn geen klant van Koopmans in ons nieuwe vakantiehuisje, maar we hadden ineens geen warm water meer. We waren er nog niet aan toegekomen om de ketel te laten checken. Ondanks drukte waren ze meteen bereid te helpen en gave eerlijk aan dat als er klanten van hun spoed hadden dat ze daar dan eerst heen zouden gaan. 100% logisch voor mij. Ze waren er uiteindelijk heel snel. Een super vriendelijke jonge maar ervaren loodgieter die vrij snel wist wat het probleem was. Onderdeel vervangen en alles netjes achtergelaten. Super fijne service met een lach. Absolute aanrader
afspraak nagekomen alles in overleg goed en netjes gewerkt kennis van zaken
Ik werk al 2 jaar met deze kanjers en ik heb nog nooit zoon warm en welkom bedrijf mee gemaakt als Koopmans installatietechniek. Ik stuur ook altijd mijn klanten naar hun toe omdat ik weet dat de mensen in goede handen zijn bij Koopmans. In 1 woord geweldig!!!!!!!!!!!!!
Klantvriendelijk, mee denkend en snel handelen.
helemaal goed /prima services
Helaas duurde het erg lang voor de de reparatie kon worden uitgevoerd. Volgens Koopmans door lange levertijden van de onderdelen. De zeer vriendelijke monteur heeft een prachtig stukje werk verricht en alles schoon opgeleverd. De communicatie over de lange levertijden kan veel beter.
superfijn en snel geholpen door een vakman
Van Heemstraweg 12
6644 KG Ewijk