Denken goed mee bij de installatie en inregeling van de ventilatiewarmtepomp met war water boilervat

Vorig najaar vertrouwde ik de werking van de oude CV installatie niet meer. Die heb ik door Koopmans laten nakijken. Aangezien de oude installatie op z`n laatste benen liep heb ik afgelopen zomer bij Koopmans een offerte opgevraagd voor een nieuwe CV installatie die samen met een ventilatie warmte pomp en warmwaterboilervat energie zuinig ons huis zou gaan verwarmen en warm water produceren. Na wederzijds akkoord zou het geheel ergens een keer in het najaar/de winter geïnstalleerd gaan worden. Bij de eerste nachtvorst (-7 C) in november overleed onze oude CV ketel en na contact en overleg met Koopmans zijn ze in dezelfde week nog begonnen met de vervanging. Inmiddels draait de gehele installatie naar behoren en lijkt het te doen wat het moet doen , nl warmte uit de ventilatie lucht halen en opnieuw afgeven aan het CV water of het warm watersysteem. Op nog 2 kleine dingetjes na is de installatie goed afgerond.

Goede sevice

Prettige snelle communicatie vanuit Koopmans. Ze nemen echt de tijd voor je als je met vragen zit.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Duidelijk , oplossingsgericht en denkt mee met de klant!

• Nazorg en Garantie

Storing cv. Koopmans gebeld. Deze was bereidt, ondanks dat ik geen klant was, een monteur te sturen binnen enkele dagen. Deze kwam inderdaad de derde dag. Storing gevonden: vastgelopen pomp. Nieuwe besteld en enkele dagen later gemonteerd. Probleem opgelost!! Met heel veel dank.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Bijzonder snel en goed geholpen!

Ik ben van mening dat de medewerkster van de afdeling verkoop mijn probleem adequaat heeft aangepakt. Zij wees aanvankelijk op de lange wachttijden die er nu zijn. Zij gaf aan een briefje op het planbord te hangen met mijn vraag. Mocht er een gaatje zijn.... Onverwacht snel werd ik gebeld dat er een klus eerder klaar was dan verwacht. De monteur zou direct langs kunnen komen. Dat was geen probleem. Nog nooit zo snel geholpen. Ik beschik nu over een prachtige vorstvrije kraan naast de voordeur. Netjes gemonteerd!

Snel en netjes

Routine onderhoud van onze ketel, voor het eerst door Koopmans Installatietechniek. Nette monteur, duidelijke afspraken en een goede terugkoppeling van de gevonden defecten. Binnen 2 dagen de bestelde onderdelen gemonteerd tijdens het tweede bezoek. Supersnel!

• Nazorg en Garantie

melding storing ketel nog dezelfde dag opgelost

Begin van de middag gebeld dat de ketel niet naar behoren werkte. Eind van de dag een monteur langs gekomen die de storing direct verholpen heeft.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima werk geleverd en goed meegedacht

Heel prettig contact met de monteur deze kwam nog met goede suggesties, die we ook uitgevoord hebben

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Monteur was een snelle werker en toch heel secuur.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede monteur, uitgevoerd conform offerte.

Offerte aanvraag verliep soepel. Ik was al klant en ze geven goed advies. Montage professioneel. Een zeer klantvriendelijk bedrijf.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vakwerk in de klassieke installatie

Net installatiewerk, goed gereedschap en hulpmiddelen om netjes te kunnen werken. Er mist kennis van netwerk etc om het "slimme" apparaat ook te koppelen met het internet

gewoon dik tevreden! :)

alles keurig volgens afspraak.

• Nazorg en Garantie

De eerste keer dat dit bedrijf onderhoud heeft uitgevoerd aan onze warmtepomp. Vriendelijke mensen en ook gemakkelijk bereikbaar om een afspraak te maken.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Geweldige service, alles prima geregeld!

Lekkage in huis, ketel bleek kapot. Gelijk na één telefoontje alles geregeld. CV binnen een dag vervangen, ben super tevreden! Heel blij mee, bedankt!

• Nazorg en Garantie

Goed advies om een goede keuze te kunnen maken

Eerlijk en een heldere offerte gekregen. Afspraken zijn na gekomen. Goed personeel die het vak verstaan Kortom alles was prima.

Service en betrokkenheid

Omdat we veel gasten ontvangen in ons bedrijf zijn we erg afhankelijk van goed werkende installaties en onderhoud. De kracht van Koopmans is hun adequate service en altijd oplossing gericht handelen zodat we ontzorgd worden en kunnen richten op dat waar wij goed in zijn.

Prettige samenwerking

Vakkundig bedrijf!

Professioneel bedrijf! Goede en snelle service, ervaren en vriendelijke medewerkers!

Goed geregeld

Deskundig, snel en goed

snel goed geholpen

Snel, goed geholpen door ervaren vakman, vriendelijk, die echt verstand van zaken had. Met mijn specifieke cv-ketel hadden vele andere monteurs denk ik niet het probleem achterhaald. Nu douchen we weer lekker warm. Top!

gewoon zoals het hoort

super fijn en snel geholpen. Dank je wel.

Van Heemstraweg 12

6644 KG Ewijk