Netjes, snel en in prettige omstandigheden de warmtepomp geplaatst.

Na aanvraag voor een offerte kregen we die snel en 3 weken later al plaatsing van de warmtepomp. Communicatie verliep in een prettige sfeer, duidelijk en compleet. Installatie verliep prima, netjes gewerkt en alles opgeruimd. Goede uitleg over de bediening van de apparatuur. Wat ons betreft zijn we tevreden.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle en goed advies en daarna ook goede levering en aansluiting van de warmtepomp

nadat we contact op hadden genomen werd er direct een afspraak gemaakt en een offerte. De plaatsing en levering was goed. ook e nadoen werd er contact gehouden of het naar behoren goed functioneert. WeHeat is gewoon een topmerk

Uitstekend werk

Goed geholpen, vriendelijke mensen, afspraken nagekomen, keurig werk voor goede prijs, ruime tijd voor vragen, top!

Super!

De offerte liet even op zich wachten, maar buiten dat ging het hele proces super soepel en vlot. Alles werd goed gepland, er was overal hulp bij en de uiteindelijke installatie werkt als een zonnetje. Vriendelijke mensen en er werd goed met je meegedacht.

• Nazorg en Garantie

Zeer tevreden met het resultaat!

De installatie van de warmtepomp op het dak van de carport is uitstekend uitgevoerd. De installateur Daan toonde vakmanschap en zorgde voor een vlotte, veilige plaatsing. De stagiaire Luuk kreeg de kans om actief mee te werken en waardevolle ervaring op te doen. Alles is netjes afgewerkt en functioneert perfect. Ook de nazorg en controle waren prima geregeld. Zeer tevreden met het resultaat!

Helemaal tevreden!

Goed en duidelijk advies waarin wordt meegedacht met mijn wensen. Vanaf het begin t/m de uitvoer en erna wordt op een vriendelijke en correcte wijze gewerkt. De installatie is netjes en vakkundig uitgevoerd, en dat ook nog op een prettige wijze.

• Nazorg en Garantie

Nette installatie voor acceptabele prijs

Hybridewarmtepomp laten plaatsen. Keurig verzorgd en afspraken worden keurig nagekomen. Aan de nazorg wordt ook netjes gevolg gegeven. Al met al een aanrader!!!

Super!

Fijn contact gehad met eigenaar Daan. Deze jongeman is een echt manusje van alles! Hij heeft overal verstand van en is zeer vakkundig. Daan is zeer prettig in de omgang en was voor al onze vragen bereikbaar. Onze ervaring is heel prettig!

• Nazorg en Garantie

Prima service zoals het hoort

Wij zijn goed geholpen en op korte termijn een afspraak kunnen maken, onderhoud is netjes uit gevoerd, als je een vraag stelde werd er ook de tijd genomen om.het goed uit te leggen.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Veldweg 5

5447 BH Rijkevoort

485371966

Over Langeveld Installatie

Langeveld Installatie bevindt zich al ruim 25 jaar in het installatievak en heeft al ontelbaar veel installaties uitgevoerd. Van het installeren van cv ketels tot warmtepompen en van het aanleggen van gasleidingen tot zinkwerk: wij zijn een vakkundige en betrouwbare partij om op te bouwen.

Over Techniek Nederland