Rekent de hoofdprijs voor eenvoudige klusjes

Tijdens periodieke controle van de installatie constateerde de monteur van dit bedrijf dat een kleine, eenvoudige, goed te bereiken radiator in de badkamer moest worden vervangen. Prijsopgave: 1200 euro, inc. BTW. De schattingen van concurrenten zitten rond de 300 euro. Ik heb nog gevraagd of Van Wijgaarden wilde toelichten hoe hun prijs is opgebouwd, want dat stond niet precies in de offerte. Zelfs met ruim rekenen voor materialen en arbeid kom je immers niet in de buurt van dit bedrag. Ze hebben ervoor gekozen maar van de offerte af te zien, en ons van ons onderhoudscontract, zonder verder uitleg te geven. Duidelijke zaak...

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed werk en tevreden opdrachtgever

Van Wijngaarden heeft inmiddels al een aantal HappyDrops Home systemen in Alphen aan den Rijn geïnstalleerd. Na afloop van de installatie worden alle klanten door HappyDrops gebeld om te horen hoe de werkzaamheden zijn verlopen. Terugkoppelingen zijn erg positief. Tevreden klanten, daar doen we het voor. Op naar de volgende installatieopdracht!

• Nazorg en Garantie

Wij zijn zeer snel en vakkundig geholpen

Onze hete lucht verwarming ging stuk en ze hebben ons er heel snel en erg goed mee geholpen, de volgende dag zaten we alweer lekker warm, dikke pluim

• Nazorg en Garantie

Vakkundig advies en goede service!

Boiler stuk! Snel vakkundig onderzoek en advies! Snelle en goede plaatsing nieuwe boiler!

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima service!

We zijn sinds 4 jaar klant bij van wijngaarden, en we hebben geen slechte ervaringen. Afspraken worden nagekomen, onderhoud word voor je ingepland, vriendelijk personeel. Niks op aan te merken.

Prinses Marijkestraat 10

2404 BC Alphen aan den rijn