Heel prettige, klantvriendelijke bejegening, zowel thuis als via de telefoon. Denken goed mee. Van harte aanbevolen!
Uitstekende vakman. Zeer vriendelijk. Prima communicatie met kantoor.
door kennis aanbevolen en geen spijt gehad. zijn niet de goedkoopste maar hopelijk niet voor niks. krijg vertrouwd gevoel bij het bedrijf.
Betrouwbaar, flexibel en harde werkers!!
Vanuit mijn werk ken ik dit bedrijf al enkele jaren. De monteurs zijn deskundig, behulpzaam en betrouwbaar. Dat is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid. Nu ook privé een prima ervaring met het vervangen van mijn cv-ketel.
Onmiddellijk goede hulp bij problemen met verwarmingsketel
Duidelijke afspraken, vriendelijk contact, bekwame loodgieter(s).
Deskundig en betrouwbaar bedrijf. Vanwege drukte is geduld noodzakelijk maar het is zeker de moeite waard.
Normaal zou het een paar weken duren voordat ze tijd hadden voor mijn opdracht. Een week eerder dan gedacht had Clerx BV een gaatje gevonden. Een erg vriendelijke monteur had de klus snel en vakkundig geklaard. En ook altijd leuk: de rekening viel heel erg mee
Monteur is op tijd. Denkt mee en geeft een begrijpende uitleg. Kortom vakmensen.
Het duurde even voor er een offerte kwam, maar uiteindelijk prima werk geleverd en ook nog extra lekkage van regenpijp opgelost, die niet op opdracht stond. Vriendelijke en vakkundige mannen!
Nieuwe CV besteld: duidelijke offerte (geen verborgen kosten), afspraken keurig nagekomen en goed werk afgeleverd.
Steeds volgens de afspraken en altijd kwaliteit
We hebben CV ketel onderhoud en zinken dakgoot reparatie laten uitvoeren. Afspraak maken ging erg makkelijk en we zij erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Netjes gewerkt Vakmanschap laten zien Service
Nadat de vorige loodgieter het leidingwerk voor de nieuwe keuken niet goed had gemonteerd. Contact opgenomen met Clerx. Ondanks de drukke planning hebben ze tijd vrijgemaakt om het leidingwerk te veranderen. Het contact verliep telefonisch als via whatsapp uitermate vriendelijk en daarnaast is het ideaal dat je op die manier digitaal fotos kunt sturen en snel kan schakelen. Mocht ik ooit nog eens een loodgieter nodig hebben. Dan kom ik zeker terug.
Nadat ik belde omdat mijn toilet bleef doorlopen kwam meneer al veel eerder dan gepland. Heel fijn, ook zag hij dat ik een verstopping had in de douche en heeft dit ook direct opgelost. Zo fijn dat er meegedacht wordt. Zeker een 10 waard.
Zoals uit bovenstaande blijkt, zijn we zeer tevreden klanten
Lopen niet weg voor problemen. Zeer gedegen. Betrokken.
De score spreekt voor zich.
Prettige persoon en degelijk werk meer ruimte voor tips.
De offerte is duidelijk en de rekening bevat geen verrassingen. Het werk wordt goed uitgevoerd op de afgesproken dag door betrokken en enorm vriendelijke medewerkers. Wij kunnen dit bedrijf echt alleen maar aanbevelen.
Fijne mensen,
Probleem prima opgelost , aardige medewerker
Loodgietersbedrijf Clerx is sinds een aantal jaar onze betrouwbare loodgieter in Breda. Ophangen van nieuwe radiatoren, afsluiten van leidingwerk, onderhoud en spoedreparaties alles wordt vakkundig uitgevoerd. Ze werken schoon, snel en zijn communicatief.
Bagvensestraat 68
4839 AG Breda
Wij zijn een klein allround loodgietersbedrijf met een lange familiehistorie en bestaan al sinds 1968. Met een jong en vakkundig team runnen wij sinds 2007 ons bedrijf in een modern jasje, waar service en persoonlijke aandacht na ruim 50 jaar nog steeds bovenaan staan. Wij denken in oplossingen, dus uw probleem is onze uitdaging!