Mijn dousche knop was kapot gegaan en lekte water en ik had de hoofdkraan afgesloten om verder water verlies te voorkomen. Ik heb toen de firma Clerx BV gebeld met de vraag of ze mij konden helpen, aangezien we geen water hadden. Ondanks de vakantie drukte is er de zelfde dag nog een monteur geweest die de kraan heeft gerepareerd! Ik ben super tevreden over de snelle service en kundigheid van de monteurs van de firma Clerx BV.
Scherp op tijd, goede uitvoering en nazorg.
Komen de afspraken na. Goed bedrijf
zie boven
Snel en vakkundig geholpen door vriendelijke monteur.
Zowel geleverd werk als de communicatie zijn onberispelijk. Alles volgens afspraak en stipt op tijd. Zeer vriendelijk. Kundig. Zeker aan te bevelen.
Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de uitvoering van het werk heeft u ons uitstekend en helemaal volgens afspraak geholpen. Over de communicatie met uw bedrijf, de klantvriendelijkheid, de afspraken en het vakmanschap bij de uitvoering zijn wij dan ook zeer tevreden. Bij een volgende loodgieters-klus maken wij graag weer gebruik van de deskundigheid en het vakmanschap van uw bedrijf.
Fijne mensen ook!
Opname van het jaarlijkse CV-onderhoud in het klantenbestand en een professionele afstemming voor wat betreft de aanschaf van een nieuwe Qooker versus de eventuele reparatie van mijn defecte Qooker. De nieuwe Qooker werd snel geleverd en geïnstalleerd.
Al meer dan tien jaar onderhoudt dit bedrijf diverse installaties voor ons. Clerx is zeer goed bereikbaar en communiceert op een prettige manier. Goed, eerlijk advies (en geduld met klanten die veel vragen hebben ;-) Werken altijd super netjes.
Enorm tevreden van het maken van een afspraak tot aan de afhandeling van de problemen.
Ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen . Men heeft oog voor de klant en geeft vooraf realistisch beeld van de kosten. Wat verder opviel is servicegerichtheid . Dikke TIEN wat mij betreft. Voor toekomstige klussen ga ik zeker weer naar dit bedrijf!
Al heel snel na mijn melding van een lek was uw medewerker beschikbaar. HIj heeft met grote professionaliteit de oorzaak van het lek gevonden en direkt en zorgvuldig gerepareerd.
Snelle service en goede kwaliteit. Hopen U snel voor meerdere klussen te zien
g.b.
Na meerdere experts zoals ontstoppingsbedrijf, andere loodgieter en in eerste instantie een electricien, hopen we nu klaar te zijn.
Prettig, vriendelijk telefonisch contact bij het maken van de afspraak. Afspraak perfect nagekomen. Professionele, vakkundige en vriendelijke service.
Keurig, vriendelijk, snel en vakkundig, alleen maar lof!
Onlangs geweest voor het dak, super goed naar gehandeld, oplossing gezocht en verholpen. Prijs kwaliteit verhouding super! Bedankt heren.
Prima geholpen door de CV monteur voor de jaarlijkse controle. Hij legde graag uit waar die mee bezig was en kreeg goed advies.
Ik moeste even wachten op de offerte, maar dat was dan ook echt alles! Super goed gedaan! Zeer goede partij!
zie boven
fijn dat zulke bedrijven nog bestaan! ik raad dit bedrijf zeker aan!
Op de bevestiging van de afspraak na (die heb ik niet ontvangen) is het probleem met de buitenkraan uitstekend verholpen. Kundig, professionele monteur!
Prettig te woord gestaan bij het maken van de afspraak, Monteur kon snel gepland worden. Monteur kwam mooi op tijd op de afspraak. De monteur was vriendelijk en professioneel. Reparatie snel en correct uitgevoerd. In één woord. Topbedrijf
Bagvensestraat 68
4839 AG Breda
Wij zijn een klein allround loodgietersbedrijf met een lange familiehistorie en bestaan al sinds 1968. Met een jong en vakkundig team runnen wij sinds 2007 ons bedrijf in een modern jasje, waar service en persoonlijke aandacht na ruim 50 jaar nog steeds bovenaan staan. Wij denken in oplossingen, dus uw probleem is onze uitdaging!