Geen actie is te veel om tegemoet te komen aan onze wensen om op deze wijze een betrouwbare, betaalbare en goed werkende installatie te krijgen. zo zouden meer mensen moeten zijn, dat geeft onmiddellijk een andere wereld!
Zeer deskundig, vriendelijk, op tijd en professioneel
Prima geholpen. Duidelijke uitleg en lekkage verholpen.
Goed advies
Deskundig en klantvriendelijk
Geen opmerkingen
Originele beoordeling
Aardige vast ook kundige medewerker. Hij komt wel een beetje traag over. En 1 echt serieuze aanmerking nu jullie toch om een beoordeling vragen…. Ik weet niet waar de luchten allemaal vandaag kwamen (kleding en lichaamsgeur denk ik) maar ik heb m’n zolder en bovenverdieping (hij moest ook in de badkamer zijn) echt moeten luchten omdat alle lucht die hij bij zich droeg heel erg bleef hangen en niet te harden was. Hoop niet dat het te bot is, maar wilde het toch maar even laten weten. :-)
Zijn wij al vele jaren aan gewoon. Fijn dat wij hun client mogen zijn.
Na het melden van mijn storing hebben ze snel gereageerd om een monteur in te plannen en deze heeft de storing dezelfde dag nog verholpen.
Goede communicatie, werkzaamheden goed verzorgd
Fijne, aardige, kundige mensen. Superblij mee!!!
Zeer correct geholpen met het gewenste eindresultaat.
Een prettig bedrijf: goed bereikbaar, zeer vriendelijke mensen, kundig, voelen de urgentie en handelen daar naar.. Ik ben zeer tevreden.
punctueel en deskundig
Jaarlijks onderhoud van de ketel, was prima.
Zie bovenstaand
Zeer positief
deskundig, prettige contacten/klantgerichtheid
Wij zijn zeer goed geholpen en we hebben heel goed advies gekregen. Het is een fijn bedrijf met fijne mensen.
Prima service en altijd oplossingsgericht. Het enige minpuntje vind ik dat altijd het volle pond 'eerste uurtarief' wordt berekend, ondanks dat ik een 'vaste klant" ben.....??
Ben goed en snel geholpen. Heb goede ervaringen met dit bedrijf.
Frans pakt de uitdagingen voortvarend aan
Altijd zeer vriendelijk en meedenkend. Tevens erg kundig.
Komen afspraken na, proberen mee te denken.
Snel en vakkundig.
Vorige week werd de diagnose gesteld dat de cv ketel vervangen moest worden. Ondanks de hectiek op de arbeidsmarkt werd dit gelukkig heel snel en professioneel gedaan. Duidelijke uitleg over gebruik ketel en nieuwe thermostaat. Bedrijf dat met je meedenkt en niet in de kou laat staan! Super bedankt voor deze goede en snel service.
Bagvensestraat 68
4839 AG Breda
Wij zijn een klein allround loodgietersbedrijf met een lange familiehistorie en bestaan al sinds 1968. Met een jong en vakkundig team runnen wij sinds 2007 ons bedrijf in een modern jasje, waar service en persoonlijke aandacht na ruim 50 jaar nog steeds bovenaan staan. Wij denken in oplossingen, dus uw probleem is onze uitdaging!