CV ketel incl toebehoren laten vervangen. Keurig werk geleverd en heldere uitleg over bediening.
Uitstekende ervaring, snel reactie bij cv-storing en heel duidelijke communicatie. Patrick kwam uiterst vakkundig over.
Loodgietersbedrijf van Dijk heeft zich voor mij onderscheiden van anderen door een goed advies, het nakomen van afspraken, het op vakkundige wijze monteren en installeren van een CV installatie met een prima nette afwerking. Tijdens het adviesgesprek werd goed meegedacht en werden mogelijke alternatieven besproken die een eventuele kostenbesparing konden opleveren. Ik kan loodgietersbedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een vakkundige loodgieter zoekt, één die zijn afspraken nakomt!
Korte periode tussen afspraak en uitvoering, waar we blij mee waren. Er zijn geen afspraken gemaakt over nazorg en garantie
Efficient en vakkundig
Vriendelijke monteur die de storing snel heeft verholpen en ook nog wat (gevraagd) advies gaf over een nieuwe ketel . Wij zitten er in ieder geval weer warm bij.
Gaan klantvriendelijk en zeer netjes te werk, alles word keurig opgeruimd en het probleem is snel opgelost.
Patrick van Dijk is een uiterst deskundige loodgieter. Naast zijn vakmanschap is hij ook in staat om leken, zoals ik, op een simpele wijze uit te leggen hoe of bepaalde technieken in elkaar steken en moeten worden uitgevoerd.
Elke keer valt het weer op, zo netjes werken, altijd even vriendelijk dat je bijna gaat denken, waarom laat ik de ketel niet elk half jaar een beurt geven!!
Patrick doet al jaren het onderhoud (en vervanging) van de ketel. Zoals altijd netjes en secuur werk gedaan. Daarbij bijzonder fijn persoon.
Nauwkeurigheid, perfectie en snelheid!
We maken al jaren gebruik van de diensten die geleverd worden door loodgietersbedrijf Van Dijk. Het is een zeer kundig loodgieter die zowel regulier als bij storingen uiterst bekwaam handelt. Ik raad dit bedrijf heel graag aan!
Fijn bedrijf, hoewel de communicatie niet altijd zo snel gaat als de klant zou willen. En dat is natuurlijk te verklaren bij een eenmansbedrijf met klanten die zich misschien allemaal koning voelen. Professioneel, degelijk en betrouwbaar. Bovendien: duidelijke advisering. En al deze elementen zijn t belangrijkst. Met groet
Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de uitstekende service die ik heb ontvangen. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele installatie van CV-ketels en ventilatiesystemen!
Netjes en nauwkeurig, vriendelijk en komt afspraken na .
Zeer vriendelijk,netjes gewerkt.
Wij hebben een nieuw rookgaskanaal en een nieuwe Cv-ketel gekregen. De monteurs waren zeer vakkundig en hebben snel en zeer netjes gewerkt.
Een betrouwbare man en een eerlijk monteur. We zijn zeer te content . Een goede werk geleverd . .
Patrick is een vakman die precies werkt en goed uitlegt wat hij waarom wel/niet doet.. Een aanrader!
Door de jaren heen o.a. onderhoud aan diverse apparatuur bij ons gedaan, ook plaatsing van c.v. ketel, dakgoten, plintboiler, buitenkraan etcetera. We blijven de aankomende jaren nog klant bij van Dijk loodgieters B.V.
De heer Van Dijk is al jarenlang een zeer deskundige, betrouwbare en vriendelijke loodgieter.
Eenmansbedrijf waardoor korte lijntjes; werkt erg doeltreffend. Aan de manier waarop de klus wordt aangepakt, zie je het vakmanschap en ervaring. Ook plezierig en geruststellend om in je woning aan het werkte hebben: 10 uit 10!
Mijn ervaring is dat ik goed, snel en vriendelijk werd geholpen. Ik had een probleem met de buitenkraan wat goed verholpen werd. Had ook een vraag over mijn binnenkraan, daar werd ook gelijk naar gekeken zonder dat ik dit van tevoren had doorgegeven. Ik werd netjes teruggebeld om een afspraak te maken, welke al snel plaats vond. Er was een kleine vertraging daar werd ik ook netjes voor gebeld. Mocht ik ooit weer een loodgieter nodig hebben kom ik zeker weer terug en ik zou het ook aanraden bij familie en vrienden.
Altijd kundig advies en correcte uitvoering.
Nadat we het werk in het verleden hadden gezien van Loodgietersbedrijf v Dijk hebben wij voor het vervangen van alle dakgoten expres gekozen voor dit bedrijf. Intussen is het werk naar aller tevredenheid uitgevoerd en zullen in de toekomst ook zeker deze loodgieter weer uitnodigen voor werkzaamheden!
Langbroekerdijk A 64
3947 BK Langbroek