+++++
Met Patrick is het fijn afspraken maken. Werkt op een keurige nette wijze. En denkt met de klant mee.
Patrick van Dijk komt zijn afspraken na. Dat vind ik momenteel heel belangrijk en komt op de eerste plaats. De plaats waar de kachel geplaatst is werd keurig schoon achtergelaten. De kachel is vandaag geplaatst, dus heb nog geen ervaring met de eventuele nazorg. Heb daar echter alle vertrouwen in.
Deskundige vakman, verstand van zaken.
Goed bereikbaar, goede communicatie, vakmanschap, snelle oplossing/reparaties.
van Dijk werkt efficiënt en deskundig aan de opdracht ,heeft oog voor afwerking en communiceert prima . Ik heb er zeer goede ervaring mee !
Gezellige loodgieter met hart voor zijn vak. Denkt mee met aanpassingen ivm handicap! Bijzonder, hij heeft nog tijd voor zijn klant! Philip en Anita Korff de Gidts
Zeer snelle en accurate hulp bij onze lekkage gekregen van dhr. van Dijk. Veel dank dat je zo snel kon komen.
Prima werkzaamheden verricht i.v.m. verduurzamen woning.
Goed vooroverleg, duidelijje heldere afspraken
Kwam keurig op de afgesproken tijden. Werkzaamheden keurig uitgevoerd met adviezen om de cv goed te laten werken.
Over kwaliteit en deskundigheid in dit stadium geen mening kunnen vormen.
zie boven
Zeer goed en sta gelijk voor je klaar echt een vakman
Een bekwam vakman .Hij heeft de ketel zo schoongemaakt en onderdelen vervangen dat bij een ander bedrijf na alle jaren niet gedaan hebben .ketel werkt als een zonnetje. Compliment vaart . Met vriendelijk gr.
Los van een uitstapje naar ander deel van het land al meer dan 10 jaar tevreden klant. De keuze om bij terugkomst door Patrick een nieuwe ketel te laten plaatsen in ons oude huisje uit 1888 was dan ook zo, en makkelijk, gemaakt. Patrick denkt mee, levert kwaliteit en doet wat ie zegt. Aanrader!
Ervaren uitvoerder die weet wat en hoe hij het werk moet aanpassen en goed met de klant communiceert.
Maakt tijd, erg vriendelijk en levert goed werk.
Patrick Van Dijk is vakkundig, komt afspraken na, kan goed meedenken en geeft deskundig advies, ook als het gaat om het verduurzamen van een woning. Bij storingen is hij goed bereikbaar en komt hij zo snel als mogelijk. Daarnaast is Patrick ook een fijn mens waarmee het prettig is om van gedachten te wisselen over wensen en mogelijkheden.
Een vakman aan het werk. Mega blij dat onze ketel grondig is bekeken. Hij loopt weer als een zonnetje!
Patrick werkt netjes en goed door. Prima uitleg over de gekozen oplossing.
Heel fijne en snelle service. ‘s Ochtends gebeld, eind van de ochtend klus geklaard.
Hij neemt de tijd voor je om uit te leggen als je een vraag hebt over de installatie van je nieuwe CV ketel. Hij werkt netjes en weet wat hij doet een man met veel ervaring.
Patrick van Dijk komt bij ons al jaren voor allerlei onderhoud zoals vervangen van dakgoten, aanleggen van een buitenkraan en onderhoud cv ketel. Nu was de cv ketel aan vervanging toe en ook dat heeft Patrick geregeld en uitleg gegeven over alle software schermen. In overleg hebben wij gekozen voor de Nefit Trendline met Easy Control thermostaat welke ook met een app kan worden bediend.
Alle werkzaamheden netjes en vlot verricht. Duidelijke instructies ontvangen. Werkplek netjes achtergelaten.
Langbroekerdijk A 64
3947 BK Langbroek