Betrouwbaar en snel

Na een aantal leveranciers van zonnepanelen op visite gehad te hebben met ieder hun eigen verhaal is het dan toch MB zonnepanelen geworden die bij ons en bij mijn buren 2x9 mooie DMEGC zonnepanelen hebben geplaatst. De gemaakt afspraken zijn keurig nagekomen en de monteurs hebben netjes gewerkt. MB Zonnepanelen gaat nog vele mensen blij maken met het plaatsen van zonnepanelen de komende jaren.

Gewoon klasse!

De heren waren mooi op tijd, werkten zeer netjes en stonden open voor vragen en opmerkingen. Er werd de tijd genomen om kwaliteit te leveren.

top

Prettige kennismaking, oplossingsgerichte offerte en een eerlijk advies. Uitvoering door vakbekwaam team exact zoals besproken. Veilig en netjes ondanks het slechte weer(regen) Wij zijn zeer tevreden

• Nazorg en Garantie N.v.t.

snelle plaatsing van super materiaal

Zeer goed met helaas de kanttekeningen dat we op zolder werden verrast met een soort groepenkast zonder dat dit was besproken en dat de paneel onder het dakraam zo krap ligt dat het dakraam nog net open kan.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vakkundig, snel en betrouwbaar van begin tot eind.

Het aanvragen van de zonnepanelen heb ik samen met mijn buren gedaan. Binnen enkele weken konden ze al geplaatst worden. De plaatsing verliep voorspoedig en vakkundig. Tegen het eind de middag kon ik zelfs al stroom opwekken. Top!

keurige levering en montage

er wordt netjes gewerkt en prima overleg gevoerd indien noodzakelijk. prima uitleg van het systeem bij oplevering.

• Nazorg en Garantie

Snel en vakkundig geïnstalleerd!

Vriendelijk en deskundig voorgelicht. Hetgeen afgesproken netjes geplaatst en geïnstalleerd. Met dank!

• Nazorg en Garantie

De kunde en inzet van uw medewerkers was een plezierige ervaring.

Positief

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Zeer tevreden.

Uit meerdere offertes gekozen voor MB Zonnepanelen. Duidelijk gesprek gehad over de mogelijkheden. Monteurs waren stipt op tijd en erg vriendelijk. Tijdens het plaatsen was er goed overleg tussen de monteurs en mij. Mijn algemene indruk is dat de mensen van MB Zonnepanelen hun werk serieus nemen.

• Nazorg en Garantie

Duidelijke informatie, keurig geholpen. Netjes en beleefd

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vooraf goed advies en duidelijk volledig verhaal. Bij plaatsing werd er erg hard werkt met slechte omstandigheden, werken netjes, zijn uiterst beleefd en hebben fantastische snelle service. Panelen lagen binnen een week na overeenstemming op het dak.

Betrouwbaar en vakkundig

MB heeft bij ons 11 zonnepanelen aangelegd. Het is een betrouwbare partij. Hebben de juiste kennis in huis voor het offerte traject, komen de afspraken na. Het is daarnaast vakkundig aangelegd in een goede sfeer.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

zeer goede ervaring met MB Zonnepanelen. Er kon zeer snel gemonteerd worden. Montage verliep vlekkeloos. Communicatie duidelijk en helder. Monteurs met gevoel voor accuratesse en veiligheid hoog in het vaandel. Echte vakmannen.

Top service

Snelle levertijd en miscommunicatie werd erg snel verholpen

Goed.

Goed geregeld!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over MB zonnepanelen. Zij hebben tijdens het info gesprek uitgelegd dat er door plaatsing van panelen op de voor en achterzijde het beste rendement behaald zou gaan worden.

• Nazorg en Garantie

Vanaf de offerte tot en met de oplevering alles prima. Nette en vakkundige mensen

Vanaf het eerste gesprek over de mogelijkheden een goed gevoel gehad over MB Zonnepanelen. Dit is tot na de vakkundige installatie zo gebleven. Ze hebben ons uitgebreide informatie toegestuurd m.b.t. aanmelden bij netbeheerder en details over het systeem e.d. De zonnepanelen liggen keurig netjes op ons dak, de verdere elektrische installatie is keurig aangelegd, aangesloten en opgestart. Alles klopt, van offerte tot en met de installatie!

Zoals het hoort

van begin tot eind prima contact gehad. Zowel verkoopcontact als bij plaatsing was alles in orde. Deze partij al gelijk bij iemand anders aanbevolen die ook op zoek was.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

alles is prima en snel geregeld

De mannen waren precies 8 uur bij ons. Ze hebben goed en vakkundig werk geleverd. Ook nog wat uitleg gekregen over de app en de zonnepanelen. De mannen waren vriendelijk en beleefd.

netjes gewerkt!

de jongens waren mooi op tijd en het leggen ging erg snel! netjes afgeleverd

Prima!

Aardige heren, deskundig advies, kortom super tevreden!

• Nazorg en Garantie

Vakmensen en goede sfeer tijdens installatie

Vakmensen! Netjes op tijd aanwezig, voorzichtig met onze spullen en goed gewerkt. Alles is netjes weggewerkt en uitleg gegeven. Ook gelegenheid tot een grapje dus een goede sfeer. Snelheid tussen opdracht en installatie was een week dus zeker de moeite waard. Zelfs een gebroken dakpan is meegenomen om af te voeren.

Correct, Adequat

Als zeer prettig ervaren,

Een aanrader.

Goed en eerlijk advies, passende offerte. Net en deskundig personeel, alles rustig en keurig geplaatst. Functioneert prima. Over kwaliteit en nazorg kan ik nog niets melden.

• Nazorg en Garantie

Zeer goed, snel en vakkundig geholpen

Zeer positief, korte lijnen en snel antwoord op eventuele vragen. Ook het leggen is supersnel gegaan. Vriendelijke en vakkundige mensen.

Tjalk 37

2411 NZ Bodegraven

Over Tenten Solar Bodegraven

Tenten Solar Bodegraven is dé specialist, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat je duurzaam stroom opwekt met jouw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).

Over Techniek Nederland