Prima ervaring met MB Zonnepanelen

Een gespecialiseerd bedrijf met goede en nette communicatie. uitleg en snelheid van werken en acteren. Alle medewerkers zijn netjes en communiceren beleefd. De installatie in 1 dag uitgevoerd met de juiste uitleg en alles netjes achtergelaten. Wat ons betreft een aanbeveling om ook met MB Zonnepanelen te werken als je een prima en nette afhandeling wil hebben van u zonnepaneel installatie

• Nazorg en Garantie

We zijn zeer goed geholpen. Goede uitleg bij het infogesprek. En bij de telefonische contacten zijn we ook goed en duidelijk geholpen. Met de installatie is ook alles goed uitgelegd hoe alles werkt.

Snel, accuraat en meedenkend

Het proces om zonnepanelen te laten plaatsen, is al een proces op zich: het is een flinke investering, de een zegt dit en de ander zegt dat, we hebben er zelf niet voldoende verstand van, en welke aanbieder vertrouwen wij. Mb zonnepanelen werd ons aangeraden via vrienden. Uiteindelijk hebben wij 5 offertes aangevraagd, en maar 2 reacties ontvangen. MB Zonnepanelen reageerde heel snel. Het gesprek liep heel fijn en er kwam ook al heel snel een afspraak om bij ons te komen kijken. Wat wij prettig vonden, omdat de andere aanbieder dit alleen wilde beoordelen van een foto. Zonder langs te komen :-(. Er bleek meer mogelijk te zijn dan we dachten. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd de tijd genomen. De offerte was binnen 2 dagen binnen. Het is niet zomaar een aanschaf, dus we hebben nog wat extra vragen gesteld. We werden dezelfde dag nog teruggebeld, en ook deze vragen werden geduldig beantwoord, en er werd mee gedacht. Na akkoord ging het heel snel en stonden ze binnen 2 weken op ons dak. Ook de monteurs waren zeer correct en vriendelijk. Ondanks dat het een pittige dag was, werd alles daarna geduldig uitgelegd. We zijn daarom heel blij dat we voor MB Zonnepanelen hebben gekozen, en raden het iedereen aan. De beoordeling nazorg/garantie kunnen wij nog niet invullen, maar zal ongetwijfeld ook goed verlopen. Met vriendelijke groet, Sabrina

prima ervaring

prima ervaring ; deskundige uitleg; snelle reactie ;snelle levering en prima montage ; de kwaliteit moet zich gaan bewijzen

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Van offerteaanvraag t/m levering prima!

Na aanvraag van de offerte was er al heel snel een afspraak met de deskundige. Mij werd in de offerte dezelfde korting gegeven als mijn buurman. Twee weken na het locatiebezoek werd het systeem al geleverd. De betreffende vriendelijke monteurs werkten efficiënt en bijzonder netjes. Leidingwerk is keurig. In de loop van de middag waren de 12 panelen operationeel en anderhalf uur later kon de app worden geactiveerd.

helemaal goed

Egbert en Mitchel zijn top. Ze denken mee met je. Hebben een goede oplossing gezocht voor het legplan en deze aangepast naar een betere situatie. Vriendelijke mannen. werken netjes.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Kennis van zaken, goed werk opgeleverd, zeer prettige samenwerking

Prima ervaring met MB Zonnepanelen, goed werk geleverd, netjes gewerkt, aardige mensen, proactief word je goed geïnformeerd..

Goede club

Vakkundig geplaatst binnen een week na bevestiging. Snel en vakkundig

• Nazorg en Garantie N.v.t.

De aanschaf en installatie zijn prima verlopen maar bij de installatie toch een mindere verrassing

De aanschaf en installatie is prima verlopen maar bij installatie kwam ik erachter dat de panelen maar op 1 fase geschakeld konden worden. Ik begreep van de installateur dat het ook op meerdere fases kan maar dat dat niet afgesproken was (stond niet op de factuur). Achteraf had ik waarschijnlijk, gezien de toekomst, we op nog een fases de panelen willen laten aansluiten maar op het moment dat ik het ontdekte was e.e.a. AL aangesloten. Misschien ook naïef van mijn kant was dat ik altijd gedacht heb dat het op alle groepen aangesloten zou worden maar daar ben ik niet kundig in dus het had mooi geweest als dat van te voren uitgelegd zijn zijn. Met vriendelijke groet, Leendert van Kempen Molenstraat 24 Zwammerdam 06 13069702

• Nazorg en Garantie

Werkzaamheden uitstekend uitgevoerd, vriendelijk en net personeel. Kortom top.!!

Knap werk geleverd

Snelle levering met goed personeel en advies.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Blij met onze zonnepanelen!

Na een uitgebreide zoektocht op internet naar informatie over zonnepanelen en offertes bij diverse bedrijven kwamen we uit bij MB Zonnepanelen. Onder andere omdat zij Zonnekeur hebben. Vanaf het eerste contact heel vriendelijk, zonder opdringerig te zijn. Wij hebben zelf de afweging gemaakt voor het merk/type paneel. Tijdens de schouw is alles ingemeten en de meterkast nagekeken. Op de dag van plaatsing waren de jongens er om 8.15 uur en rond 15.15 uur lagen de panelen allemaal op het dak en was het systeem actief. De ochtend erna kregen we de link naar de website om de opbrengst te monitoren. Erg leuk!

Alles is goed verlopen.

Een aandachtspunt de koppeling met router en wifi lukten niet. Wij kregen het zelf wel voor elkaar.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Aardige mensen doen hun werk super goed en netjes top bedrijf

• Nazorg en Garantie

Prima installatie door goed en vriendelijk personeel

Geen pushy verkoop, duidelijke informatie en de keus aan ons overlatend. Installatie door vriendelijke monteurs die netjes werken, zaken goed uitleggen en goed werk leveren. Na installatie van de nieuwe groepenkast, bleek de inductiekookplaat niet te werken. Even gebeld en binnen een uur stond de monteur op de stoep om het defecte onderdeel in de groepenkast snel te vervangen. Kortom, een vakkundige leverancier die hart heeft voor de zaak. Zo hoor je je zaken te doen. Misschien niet de goedkoopste (heb ik niet gecheckt), maar wel een uitstekend bedrijf.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede voorlichting, snelle reactie bij vragen. Doorpakken bij opdracht

De eerste indrukken ( 1 dag na plaatsing panelen) zijn zeer positief.

• Kwaliteit N.v.t.

snelle plaatsing, prima service

Levering ging soepel en snel. Alles netjes geplaatst en het loopt!

• Nazorg en Garantie

Prima service, nette werklui.

Alles verliep soepel. De communicatie. Het plaatsen en de afwerking. Vriendelijke mensen. 2 dag geleden geplaatst en vandaag de inlog code voor de app. Ik kan lekker genieten van de zon.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle communicatie en goede levering

Enige minpunt dat ik kan bedenken was de vommunicatie over mogelijke subsidies en btw-teruggave. Voor de rest uitstekende rrvaring.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Nette installatie en vriendelijke werknemers

In één woord samengevat: TOP! Door de wind werden de zonnepanelen op een andere dag geïnstalleerd. Dat is jammer, maar overmacht. De medewerkers van MB zonnepanelen reageren snel op de mail en staan altijd open voor vragen en opmerkingen. Bij de installatie wordt er netjes gewerkt, ook de afwerking (plaatsen van buizen naar de meterkast) wordt er gekeken wat het beste past bij het huis.

Keurige levering vandaag. Complimenten voor Mitch, Nick en Sander

Positief en terzakekundig zowel in verkoop als installatie.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Duidelijke uitleg met wat je krijgt en wat er geleverd gaat worden. Ik verbaasde mezelf over de korte levertijd en plaatsingstijd. (2 weken). De jongens kwamen op tijd en gingen netjes en goed te werk. Ik ben niet zo snel tevreden maar deze jongens hebben een super service geleverd.

zeer tevereden

Vriendelijk personeel. En doen netjes hun werk

Best snel gegaan...

Doen wat ze beloven.

Vakkundige installatie

Goed en eerlijk verhaal, snel een offerte gekregen en alleen top producten. Duidelijk uitleg voor het gebruik inclusief tips wanneer de eigen opgewekte energie te gebruiken. Niet alleen het dak maar ook de meterkast ziet er strak uit. Vakkundige installatie door enthousiaste monteurs.

Tjalk 37

2411 NZ Bodegraven

Over Tenten Solar Bodegraven

Tenten Solar Bodegraven is dé specialist, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat je duurzaam stroom opwekt met jouw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).

Over Techniek Nederland