Duidelijk contact snelle service en goed werk geleverd. Niets op aan te merken.
Geachte heer Veldhuijzen, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling! Goed om te horen dat het gehele traject, van offerte tot uitvoering, positief en naar tevredenheid is verlopen! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Duidelijke afspraken kunnen maken en later nog nuttige informatie kunnen vragen.
Geachte heer Jongebreur, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling! Goed om te horen dat het gehele traject positief verlopen is, van offerte tot plaatsing. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over uw systeem, dan horen wij dit graag! Wij helpen u graag veder. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Prettig bedrijf. Technisch goed verhaal, snel een offerte geleverden en alleen top producten. Vriendelijk en klant gerichte benadering. Installatie is in goed overleg uitstekend verlopen.
Geachte heer Bliek, Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen, een tevreden klant daar doen wij het voor! Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze monteurs. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Zeer professionele monteurs met veel liefde voor het vak. De panelen zijn in de juiste vlakverdeling op het dak aangebracht. Duidelijk uitleg voor het gebruik inclusief tips wanneer de eigen opgewekte energie te gebruiken.
Geachte heer Peters, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en mooie complimenten over onze monteurs! Wij maken de installaties met veel plezier en geven u graag tips mee! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Installateurs waren keurig op tijd. Maakten kort een rondje door het huis en bespraken met mij de aanpak. Daarna gingen ze zeer efficient aan de slag. Hebben de panelen op het dak, de aansluiting naar en in de meterkast keurig netjes geïnstalleerd. Alles netjes opgeruimd en na vertrek kon ik niet zien dat er in huis gewerkt was. Ze hadden zelfs gestofzuigd daar waar ze hadden geboord! Een dikke pluim voor MB Zonnepanelen. Als u twijfelt tussen meerdere leveranciers dan durf ik MB te adviseren.
Geachte heer Blok, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze en monteurs! Goed om te horen dat u niet gemerkt heeft dat onze monteurs bij u in huis gewerkt hebben, dit horen wij graag! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Goed en snel geregeld, nette mensen.
Geachte heer Sierag, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, wij wensen u veel zonnige uren toe!
voor het plaatsen van elektra meer overleg. Waar en hoe. Dit was een verrassing.
Geachte heer Ritzer, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback. Wij gaan hier intern mee aan de slag om dit in de toekomst te verbeteren. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
goed team, vrolijk én vakkundig, alles in 1 dag op het dak bevestigd en elk kruimeltje werd na afloop opgeruimd, heel netjes:)
Geachte mevrouw van Oord, Bedankt voor uw mooie complimenten over onze monteurs, wij zullen dit aan ze doorgeven! Ze hebben met veel plezier de panelen bij u geïnstalleerd. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Alle keuzes en opties netjes waren netjes uitgelegd tijdens het intake gesprek. In iets meer dan een halve dag 12 panelen keurig netjes geïnstalleerd. Monteurs waren vriendelijk en professioneel. Fijn dat monteurs ook opgeleid zijn om in de meterkast bezig te zijn.
Geachte heer Molenmaker, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze en monteurs! Wij zullen uw mooie doorgeven aan onze monteurs. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Kort en krachtig, deskundig advies. Afspraken worden nagekomen.
Geachte heer van Meijeren, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Werk wordt netjes gedaan en denken goed na over oplossingen bij het leggen van de kabel van meterkast naar panelen!
Geachte heer Visser, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
In ons geval stonden de panelen binnen drie en een halve week op dak. Op al mijn vragen werd duidelijk antwoord gegeven . Egbert en zijn maatje hebben ondanks het rot weer en prima stukje vakwerk afgeleverd. Dus zeer tevreden.
Geachte heer Hendriks, Bedankt voor uw positieve beoordeling, goed om te horen dat het gehele traject naar wens is verlopen! Wij zullen uw mooie complimenten doorgeven aan onze monteurs. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Service: Offerte, Planning & Plaatsing alles binnen No-time geregeld ondanks CORONA crisis. Techniek: Een betere keuze dan Enphase Microconverters is er volgens mij niet.
Geachte heer van As, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Van begin tot eind geweldig geholpen. Van tevoren duidelijk geïnformeerd, goede en duidelijke informatie ontvangen. Met wensen werd rekening gehouden. Levering en plaatsing ging snel. Heel blij dat we onze zonnepanelen door MB Zonnepanelen hebben laten plaatsen. Ik kan het iedereen aanraden.
Geachte heer Berendsen, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over ons bedrijf en de werkwijze. Goed om te horen dat u MB-Zonnepanelen aan iedereen kan aanraden. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Zeker aanbevelen, snelle goede communicatie en uitgebreide offerte, uitvoering ook keurig en netjes gewerkt.
Geachte heer Out, Bedankt voor uw positieve beoordeling en goed om te horen dat uw ons zeker zal aanbevelen! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Offerte is helder en duidelijk, keuze uit twee mogelijkheden. Montage volgens de gemaakte afspraak. Er wordt veilig en netje gewerkt.
Geachte heer van den Bosch, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten! Goed om te horen dat alles volgens afspraak en naar wens is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
De monteurs wisten goed waar ze mee bezig waren en installeerden de installatie vakkundig, zowel het plaatsen van de zonnepanelen als de elektrische installatie. Van te voren aangemeld bij de netbeheerder dus direct na oplevering al stroom kunnen opwekken. Ook de app om te kunnen monitoren werkte dezelfde dag al.
Geachte heer Grobben, Bedankt voor uw mooie complimenten over de werkwijze van onze monteurs, wij zullen dit aan hen doorgeven! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen, een tevreden klant, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
De monteurs waren precies op tijd, hele vriendelijke mannen, beleefd en hielden zich aan de afgesproken corona maatregelen. Ze wisten ook waar ze mee bezig waren. Alles weer netjes op zijn plaats teruggezet ( er stonden twee bankjes die ze weg moesten halen om de stelling op te bouwen). Prima uitleg gekregen van de apparaten die geplaatst hadden. Toen ze weg waren konden we niet zien dat er monteurs bezig geweest waren.
Geachte heer Kranenburg, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw positieve ervaring met de plaatsing van de zonnepanelen door onze monteurs! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en onze monteurs zich goed aan de gemaakte afspraken hebben gehouden in verband met het Corona virus. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Keurige duidelijke offerte, snelle levering en deskundig geinstalleerd. Nazorg en garantie nog niet nodig gehad.
Geachte heer Tomson, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, goed om te horen dat het gehele traject van offerte tot plaatsing naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Perfect geregeld, goede service, snelle plaatsing en zeer vriendelijke medewerkers.
Beste Ramona, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en het vertrouwen in ons! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Binnen 14 dagen na aanvraag zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd en kunnen wij meteen gebruik maken van de lente zon. Binnen één dag na installatie kunnen wij al zien op de app van de mobiel, dat er in maart al 17 kw elektriciteit gegenereerd is op één dag . Dat is boven onze verwachting. De installatie verliep ook voorspoedig door inzet van deskundige specialisten.
Geachte heer den Dulk, Goed om te horen dat het gehele proces naar tevredenheid is verlopen, wij zullen uw mooie complimenten doorgeven aan onze monteurs. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Uitstekende service. Goed team.
Geachte heer Gijsbertse, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze service en team! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Bij schouw duidelijke uitleg gekregen Goede afspraken gemaakt Panelen konden eerder worden gelegd en aangesloten dan gepland Mooie groepskorting gekregen MB stelt zich zeer flexibel op
Geachte heer Verhaegh, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, goed om te horen dat het gehele proces van offerte tot uitvoering positief is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Correct, snel en keurig gereageerd op een vraag. Petje af voor dit bedrijf.
Geachte heer Bakker, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over ons bedrijf! Onze monteurs hebben de zonnepanelen met veel plezier gelegd bij u in de straat. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Heel duidelijke uitleg bij het kennismakingsgesprek. Afspraken worden nauwgezet nagekomen. Ook de communicatie met "kantoor" getuigt van een grote professionaliteit. Omdat wij door omstandigheden pas op vrijdagmiddag na kantoortijd op het electriciteitsnet konden worden aangesloten konden wij pas op maandagmorgen over de app. beschikken. Zonder hier u aan te hoeven herinneren ontvingen wij afgelopen maandagmorgen alle benodigde gegevens om de app. te installeren. Ook voor het uitvoerend personeel een grote pluim. Zo trok de medewerker spontaan zijn schoenen uit toen hij op zolder op donderdagmorgen de dakdoorvoer realiseerde. Al met al niets dan lof voor jullie bedrijf en wij zullen jullie zeker bij andere mensen kunnen aanbevelen.
Geachte heer Kemp, Bedankt voor uw lovende worden over onze medewerkers in de buitendienst en binnendienst. Goed om te horen dat het gehele traject, van offerte, uitvoering en oplevering positief en naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Tjalk 37
2411 NZ Bodegraven
Tenten Solar Bodegraven is dé specialist, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat je duurzaam stroom opwekt met jouw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).