Het eerste gesprek met de verkoper was prettig. De monteurs kwamen de afspraken netjes na en er werd netjes gewerkt. Duidelijke uitleg over de zonnepanelen. Alleen de app werkt nog niet, dat vink ik jammer. Maar zoals nu alles is gegaan verwacht ik dat de app wel kan gebruiken.
Beste Jan, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten. Fijn om te horen dat het gehele traject, van offerte tot uitvoering, naar tevredenheid is verlopen! Jammer dat uw app niet direct goed functioneerde, gelukkig heeft u contact gehad met onze binnendienstmedewerkers en functioneert de app nu naar behoren! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
De informatie die de heer Kees-Willem van Os verstrekt is adequaat en getuigt van deskundigheid. Monteurs Sander en Dominique betonen zich uitermate vakbekwaam en laten in hun werkwijze zien heel goed te weten waarmee zij bezig zijn. Ook zij zijn een visitekaartje voor MB Zonnepanelen en naar onze ervaring in kwaliteit vergelijkbaar met de mensen werkzaam bij De Groot & Visser in Gorinchem.
Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze verkoopadviseur Kees-Will en monteurs Dominique en Sander! Fijn om te horen dat het gehele traject, van schouwafspraak tot plaatsing van de zonnepanelen, naar tevredenheid en positief is verlopen. Wij zullen uw warme woorden aan ons team doorgeven! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Vriendelijke monteurs, netjes gewerkt, alles is goed en snel geregeld
Geachte heer Dekker, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen.
Alles helemaal volgens afspraak, vriendelijke en nette installatie en goede uitleg.
Beste Marcel, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over ons bedrijf en medewerkers. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Duidelijk en een goede service . Netjes gemonteerd en gecontroleerd.
Geachte heer Jungerius, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, fijn dat de installatie netjes en adequaat verlopen is. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Offerte, planning en nakomen afspraken zijn prima. Verkoop kan iets vriendelijker. Monteurs hebben een kunstje geleerd dat zij op zich goed uitvoeren. De elektrotechnische kennis is te beperkt, evenals de beschikbare materialen om het werk beter en netter uit te voeren.
Geachte heer van Leeuwen, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw feedback! Wij gaan hier intern mee aan de slag om de kwaliteit van ons werk te verbeteren. Desondanks wensen wij u veel zonnige uren toe!
Betrouwbaar bedrijf heeft onze panelen op de afgesproken dag prima geinstalleerd. Na afloop een goede toelichting bij de werking van de enphase envoy gegeven.
Beste Theo, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, fijn om te horen dat alles volgens afspraak is geïnstalleerd en u tevreden bent. Een tevreden klant, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
goede service
Geachte heer Balvert, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen.
Uitermate tevreden met de verleende service.
Beste Jovo, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze diensten! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Prima contact vooraf en zeer nette installatie door "plezierige"en voorkomende mensen.
Beste Robert, Bedankt voor uw positieve beoordeling en mooie woorden over onze werkwijze en monteurs. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
Goede prijs kwaliteit verhouding, binnen 2 weken leveren en plaatsen. Zeer tevreden om MB zonnepanelen.
Beste Ed, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over MB Zonnepanelen! Een tevreden klant, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Panelen liggen er mooi op. Ze waren klaar in 1 dag. Ze werken heel hard door, petje af.
Beste Celine, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze monteurs! Het zijn harde werkers die alleen tevreden zijn als de klant dat ook is! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Duidelijke verwerking van mijn vragen, 'recht door zee', duidelijk kennis van zaken. Opvolging door binnendienst prima en correct. Plaatsing door twee prettige mannen die weten wat zij doen, fijn in overleg en duidelijke uitleg hoe een en ander gaat verlopen. In de middag klaar met goede uitleg en alles werkend en aan kant. Daarna administratieve verwerking en app. Dus "plug and play".
Beste Jos, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze. Fijn om te horen dat het gehele traject, van offerte tot plaatsing tot oplevering naar tevredenheid is verlopen. Wij zullen uw mooie complimenten doorgeven aan onze monteurs en binnendienst medewerkers! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Het was eigenlijk te warm die dag voor dit werk. jammer dat het vloerluik stukgegaan is en de vloerbedekkingsstrip beschadigt.Dit was echt niet nodig geweest.
Geachte heer Mars, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, spijtig om te horen dat de plaatsing niet geheel vlekkeloos is verlopen. Gelukkig heeft u onlangs contact gehad met onze verkoopadviseur voor een passende oplossing. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Vakkundig personeel met de juiste instelling.
Beste Leo, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze medewerkers, wij zullen dit aan hen doorgeven! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen.
Van begin tot eind goed advies en plaatsing. Zeer tevreden.
Beste Ruud, Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze! Een tevreden klant, daar doen wij het voor. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Vertegenwoordiger heeft ter plekke alles goed opgenomen en uitgelegd hoe het eruit ging zien.
Beste Martien, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, fijn om te horen dat onze verkoopadviseur het gehele traject duidelijk heeft uitgelegd en u een passende offerte heeft ontvangen! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Prettige "werklui" over de vloer. 15 panelen in een dag geplaatst en aangesloten.
Beste Willem, Bedankt voor uw positieve beoordeling en mooie complimenten over onze monteurs! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
Goede communicatie, nette uitvoering
Geachte mevrouw Snels, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw positieve feedback! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Prima offerte traject met duidelijke documentatie. Ook na plaatsing snelle informatie over wat te doen. Er waren twee aardige en kundige medewerkers die de panelen hebben geplaatst. Duidelijke uitleg gekregen en alles in overleg.
Beste Stephan, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze van offerte tot uitvoering tot nazorg. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen! Wij geven uw mooie complimenten over onze monteurs aan hen door! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Tijdens het adviesgesprek goed en realistisch advies gekregen. Er werd gekeken naar realistische mogelijkheden qua aantal panelen en niet om zoveel mogelijk te verkopen. De installatie verliep vlot en kundig. De installateur s waren erg vriendelijk en na afloop werd alles duidelijk uitgelegd. Een top bedrijf en zeker aan te bevelen.
Beste Aschwin, Bedankt voor uw positieve beoordeling en mooie complimenten over onze werkwijze. Fijn om te horen u ons adviesgesprek als prettig heeft ervaren! Een tevreden klant, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
snelle en duidelijke offerte goede uitleg van alles snelle levering aardige en nette medewerkers
Beste Fritz, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze medewerkers! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Alles keurig geregeld geen enkel negatief punt zeer aan te bevelen Nazorg en garantie heb ik geen oordeel gegeven is nog niet van toepassing
Beste Jacob, Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw lovende woorden over ons bedrijf! Een tevreden klant, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen.
Er was nog een kleine tegenslag waar zij niets aan konden doen en daar hebben ze gelijk een goede oplossing voor gevonden
Beste Pieter, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling! Vervelend om te horen dat er tijdens de installatie een kleine tegenslag was, gelukkig hebben onze monteurs het kunnen oplossen! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Tjalk 37
2411 NZ Bodegraven
Tenten Solar Bodegraven is dé specialist, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat je duurzaam stroom opwekt met jouw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).