Geachte mevrouw Lugthart, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
Ondanks het slechte weer ging de deurbel op de afgesproken tijd. Ff een bakkie en aan de bak met z’n drieën. 2 op het dak en 1 binnen. Tussen de buien door het voorbereidende werk gedaan en in de middag de panelen erop. Ze gingen voorzichtig te werk om niet mijn dakbedekking te beschadigen. Prima tevreden met het resultaat en laat nu het zonnetje maar schijnen!
Beste Jelmer, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze monteurs en hun werkwijze! Helaas hebben wij het weer niet in de hand, maar fijn om te horen dat het toch gelukt is om de zonnepanelen bij u te installeren! Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze monteurs. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Er is netjes en correct gewerkt binnen een dag klaar en alles werkte prima afwikkeling ook prima.
Beste Rene, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten! Fijn om te horen dat de gehele installatie naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
De offerte was snel en netjes geregeld. Zeer jammer dat door ziekte de montage 2 weken moest worden uitgesteld. De montage is goed verlopen.
Beste Ton, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling! Helaas hebben wij sommige externe factoren niet in de hand, waaronder het ziek worden van onze monteurs! Gelukkig zijn de zonnepanelen twee weken later bij u geïnstalleerd en is alles naar tevredenheid verlopen tijdens de installatie. Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
Vriendelijk personeel werken netjes duidelijke offerte goede uitleg
Beste Marco, Bedankt voor uw positieve beoordeling, wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze medewerkers & monteurs! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Vorige week zijn hier door MB zonnepanelen geplaatst bij mij en bij een viertal buren. De medewerkers waren er op de afgesproken tijd en plaatsten als eerste een steigertje en valbescherming op het dak, geen gedoe met ladders, gewoon zorgen voor een veilige werkomgeving. Installatie ging vlot en na oplevering ook een goede uitleg gekregen. Ook werd alles na afloop weer schoon opgeleverd.
Geachte heer Zandvliet, Beste Jan, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over ons bedrijf en werkwijze! Veilig werken vinden wij het aller belangrijkste, wij zullen nooit onveilig het dak betreden! Leuk dat wij bij meerder huizen in uw buurt zonnepanelen mochten plaatsen! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Geachte heer Akerboom, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw compliment over onze samenwerking. Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
Er wordt snel gereageerd en actie ondernomen. Persoonlijk advies thuis. Goede prijs kwaliteit verhouding. Enige punt wat volgens mijn niet benoemd is is dat je nog wel een aanvullende verzekering moet afsluiten voor je zonnepanelen bij je opstalverzekering.
Beste Monique, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw positieve ervaring met onze werkwijze. Met uw tip gaan we intern aan de slag, dank hiervoor! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Zowel het verkoop traject als het uitvoeringstraject netjes en goed verlopen. Technische kennis en kwalitatief goed en netjes opgeleverd. Nazorg snel en direct. Dank aan heren Do, Martin en Mitchel. Klant vriendelijk, netjes werkend en communicatief. Dank voor de installatie en oplevering.
Beste Carl-Jan, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze! Fijn om te horen dat het gehele traject, van offerte tot plaatsing van de panelen, naar tevredenheid is verlopen. Wij zullen uw mooie complimenten doorgeven aan onze monteurs. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
klant vriendelijk en vak bekwaam
Geachte heer van Kippersluis, Beste Aad, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen.
Offerte traject verliep prima, bespreking thuis om de situatie te bekijken en op vragen (per mail) naderhand werd snel gereageerd. De installatie verliep goed, zowel binnen als buiten is alles netjes aangebracht en afgewerkt. Helaas was er een verkeerde inschatting gemaakt van de situatie op ons dak en lagen de panelen over de erfgrens. Moet ook toegeven dat de situatie bij ons wat raar is. Was heel vervelend, omdat alles gewoon netjes geïnstalleerd was. Gelukkig hebben de heren dit gelijk netjes kunnen oplossen. (Misschien een tip, hoe logisch het ook lijkt, de ligging van de panelen op dag van installatie nog 1x met de klant doornemen?) Heb geen gebruik hoeven maken van nazorg en garantie. Maar heb er vertrouwen in dat er wat mocht zijn, dit ook netjes opgelost zou worden.
Beste Steven, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over ons offerte traject. Goed om te horen dat ons locatie bezoek en adequate reactie op uw vragen positief heeft ervaren. Vervelend om te horen dat de installatie niet geheel vlekkeloos is verlopen, gelukkig hebben onze monteurs het netjes opgelost! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Zonnepanelen geplaatst. Tijdens de montage is er een kleine calamiteit opgetreden, maar professioneel en netjes opgelost, installatie werkt goed, we zijn erbij mee! H. Te Bodegraven
Geachte heer Pels, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over ons bedrijf! Helaas komen in sommige gevallen kleine calamiteiten voor, fijn om te horen dat alles professioneel en naar tevredenheid is opgelost! Een tevreden klant, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Vlotte en kundige montage. Contact verloopt uitermate soepel en goed bereikbaar. Goed leg advies
Geachte heer van Bemmelen, Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn om te horen dat de communicatie naar tevredenheid is verlopen. Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
Zeer tevreden over MB na een tip van een lokaal installatietechnisch bedrijf. Snelle offerte, kwalitatief goede producten en een nette prijs. Duidelijke communicatie en korte levertijd. Zeer vakkundig geïnstalleerd door Dominique en Mitchell. Zeer tevreden. Naar volle tevredenheid uitgevoerd wat MB heeft beloofd.
Geachte heer van Herk, Beste Rob, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over ons bedrijf! Een tevreden klant, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Snelle actie, ook al moest het de 1ste keer uitgesteld worden vanwege het weer. Goed onderzocht bij aanleggen van de kabels, wat de mogelijkheden waren.
Geachte heer de Keijzer, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling! Helaas kunnen wij niet in alle weersomstandigheden werken, dus komt het soms voor dat wij afspraken moeten verzetten. Gelukkig konden wij vrij snel daarna de zonnepanelen bij u plaatsen. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Snelle service, men houdt zich aan de afspraken en zeer klantvriendelijk.
Beste Rob, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze! Fijn dat het gehele traject naar tevredenheid is verlopen en u een goed gevoel heeft bij ons als bedrijf! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Een minpuntje. De dakdekkers heeft zijn troep niet meegenomen.
Beste Gerda, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Vervelend om te horen dat de dakdekker zijn rommel niet heeft opgeruimd, helaas hebben wij hier geen invloed op! Goed om te horen dat de rest naar tevredenheid is! Wij wensen u veel zonnige uren toe.
Wat het bedrijf doet is zonnepanelen verkopen en instaleren. Dat wordt netjes verzorgd.
Beste Fred, Bedankt voor uw positieve beoordeling en mooie complimenten over ons bedrijf en business. Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
De medewerkers waren zeer behulpzaam en hebben goed uitgelegd. Ze hebben hard gewerkt de hele dag. Ze kwamen zeer ervaren en betrouwbaar over, echte vakmensen! Wij hebben hier een heel goed gevoel bij. Helemaal top!
Beste Bas, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw positieve woorden over onze monteurs! Fijn om te horen dat de installatie van de zonnepanelen naar tevredenheid is verlopen en u goed geïnformeerd bent over de werkzaamheden. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
En als aanvulling hierop, een zorgvuldige voorbereiding.
Beste Dick, Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn om te horen dat het gehele traject, van offerte tot uitvoering naar tevredenheid is verlopen! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Super geregeld, net bedrijf.
Beste heer Agterof, Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw mooie woorden over ons bedrijf! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Zowel in offerte als uitvoering denken ze mee over het optimale plan. Zeer tevreden.
Beste Hennie, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw positieve woorden over onze werkwijze! Goed om te horen dat het gehele traject naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
Fijn dat een medewerker van tevoren alles op kwam nemen en snel een vrijblijvende offerte heeft uitgebracht. Een passende en concurrerende aanbieding die op korte termijn (2 weken) uitgevoerd kon worden. Uitvoering conform afspraak en netjes uitgevoerd!
Geachte heer de Bree, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij komen graag bij de klanten thuis zodat wij de situatie goed kunnen bekijken, alles in kaart kunnen brengen en een passende offerte kunnen maken! Goed om te horen dat dit naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Fijn bedrijf, snel en deskundig geïnstalleerd.
Geachte heer Smit, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte zonnepanelen!
MB Zonnepanelen reageert snel en adequaat op wensen, verzoeken en neemt de alternatieven goed door met de klant.
Beste Jozef, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en uw mooie complimenten over onze werkwijze! Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen met het maken van uw keuze. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Tjalk 37
2411 NZ Bodegraven
Tenten Solar Bodegraven is dé specialist, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat je duurzaam stroom opwekt met jouw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).