Netjes en vriendelijke mensen

Goed werk geleverd. Duidelijke uitleg waren erg behulpzaam.

• Kwaliteit N.v.t.

Een aanrader

Na mail dat ik offerte wilde snel en vriendelijk contact. Binnen een week iemand bij mij thuis voor het doorspreken, paar dagen later offerte. Ook bij een ander bedrijf offerte aangevraagd. Die kwamen niet eens langs en waren 1000 euro duurder. Monteurs waren aardige mannen met kennis van zaken. ik zal dit bedrijf iedereen aanraden.

• Nazorg en Garantie

Goed systeem voor een eerlijke prijs

De communicatie van MB is snel, duidelijke en volledig. De panelen liggen nu een week op het dak naar volle tevredenheid. Na de bevestiging van de offerte hebben ze heel snel ons kunnen verblijden met dit mooie systeem. Een aanrader voor anderen!

• Nazorg en Garantie

Netjes, vakbekwaam en duidelijk voortraject

Al vanaf de offertefase hadden we een goed gevoel bij MB Zonnepanelen. Er is met zorg en aandacht tijdens het huisbezoek een duidelijk verhaal gepresenteerd, waarna wij voor MB Zonnepanelen hebben gekozen. Ook de installatie van de zonnepanelen is professioneel uitgevoerd met aandacht voor veiligheid, de wensen van de klant en een goede toelichting op zaken die voor de gebruiker van belang zijn.

Groede uitleg Snelle levering Netjes gewerkt

Goed service

Goede prijs en kwaliteit. Advies erg goed en duidelijk. Montage professioneel. Contact met verkoper als met montage ploeg erg prettig. Alles netjes weggewerkt en opgeruimd. Binnen een week gemonteerd. Al met al een aanrader.

goed en supersnel geregeld

Goede communicatie en vakmanschap. Misschien niet de goedkoopste maar ze leveren voor zover ik het nu kan zien uitstekende kwaliteit. En dat vind ik het belangrijkste.

Prima geregeld.

Betrouwbaar bedrijf. Snelle reacties op onze offerteaanvraag en opdracht tot plaatsing. Hardwerkende en vriendelijke monteurs.

• Nazorg en Garantie

Prima en snelle levering en installatie vd panelen

Ik moest wel een paar keer achter de offerte aan bellen. De levering en installatie verliep goed. Wij zijn heel tevreden!

• Nazorg en Garantie

Alles verliep netjes, snel en goed. Keurig adviezen gekregen. Werkelijk helemaal top

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Keurig verzorg en in hoog tempo geoffreerd en vervolgens geleverd

Nette monteurs. Adequaat gewerkt en prettig in het kontakt

GOED BEDRIJF. HOUDT ZICH AAN AFSPRAKEN

Bij MB Zonnepanelen terechtgekomen, omdat een van de panelen die een ander bedrijf 5 jaar geleden had geplaatst geen spanning meer leverde. MB heeft dit aangepakt, inclusief verzorging van garantie reparatie en daarnaast 4 panelen erbij geplaatst met micro omvormers op elk nieuw paneel,omdat de Solar Edge omvormer reeds aan zijn maximale capaciteit zat.

• Nazorg en Garantie

Naar mijn inziens is alles vakkundig aan gelegd.

de zonneplanelen en de groepenkastzijn naar wens aan gelegd. (de nazorg kan beter, ik zit nog wel met wat vragen,omtrent het funcineren en de app.

Netjes gewerkt

Netjes gewerkt

Snelle en goede service

Vanaf eerste contact tot montage van zonnepanelen snel en kundig te woord gestaan. Ook tijdens montage van de panelen e.e.a. aan kunnen passen en goede uitleg van het systeem. Kwaliteit en nazorg zal moeten blijken, maar geen reden om aan te twijfelen.

Super gedaan

Goed meegedacht in ontwerp en uitvoering. Keurige monteurs die ook meedenken en het werk keurig netjes achterlaten. Werkelijk niets op aan te merken!

Vakkundig bedrijf

Nadat we de offerte ontvangen hadden hebben we opdracht gegeven tot het plaatsen van de panelen. Alle communicatie is soepel verlopen. Op 29 oktober 2020 zijn bij ons de LG zonnepanelen geplaatst. De monteurs waren keurig op tijd en gingen direct hard aan de slag. Het resultaat mag er wezen het ziet er heel netjes uit. Aan het einde van de van de dag werd er een duidelijke uitleg gegeven en werd alles netjes achtergelaten. Wij zijn tot nu dik tevreden en zullen MB-Zonnepanelen dan ook aanbevelen aan anderen. Nog leuker zou het zijn als we ook nog de dinerbon toegestuurd konden krijgen van de lopende actie. :d.

Perfecte service

MB zonnepanelen heeft bij ons 10 zonnepanelen verplaatst en 4 nieuwe geplaatst. Het werk werd professioneel en snel uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie

Prima, van voorgesprek t/m installatie.

Deskundig advies, adequaat en snel reageren op vragen en mails. Aardig en heel correct personeel bij de montage.

Gewoon goed.

Vakkundig en snel.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

In één dag hele meterkast vervangen en 30 panelen op het dak!

Marcel is prettige vent om vooraf mee te sparren. Toen wij er klaar voor waren heeft hij supersnel een definitieve offerte gefikst en kon een week later alles installeren. Na wat wikken en wegen vonden we het verstandig ook onze oude stoppenkast aan te passen, dat project heeft hij er bij geregeld en is op diezelfde dag in één keer gedaan. Er kwam een team prettige mannen die ook hebben geholpen met een paar kapotte dakpannen. We zijn voor bewezen kwaliteit gegaan, misschien niet de goedkoopste maar wel de beste spullen. Dat betaald zich komende jaren wel terug. Echt top en aanrader dus! Nou nog zon. Enige minpuntje is gedoe met de KOR en BTW. Komen we niet goed uit maar dat ligt denk ik niet aan MB, verdiep je daar vooraf goed in!

• Nazorg en Garantie

Mooie installatie, netjes gelegd door doeners die ook hun hersens gebruiken.

Professionele monteurs met veel ervaring, die meedenken over de best mogelijke oplossingen. Eén dakpan gesneuveld, kan gebeuren. Daar staat tegenover dat er ongevraagd drie nokvorsten (die stormschade hadden) zijn dichtgekit. Meterkast ziet er weer strak uit. Zonnepanelen-installatie ligt netjes en op de afgesproken plek (en levert ook stroom :-) ). Alles opgeleverd binnen de afgesproken tijd. Kortom, niks op aan te merken.

• Nazorg en Garantie

Prima bedrijf, perfect en persoonlijk contact. doen wat ze beloven.

Vriendelijke mensen zowel op kantoor als op de werkvloer. Is er iets niet duidelijk i.v.m. de aanmelden of BTW o.i.d. biedt een belletje naar kantoor snel de oplossing. Alles is supersnel geregeld, vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering precies 1 week. Top. Waarom het vijfde sterretje niet geheel is gekleurd?? Naar mijn mening is niemand volmaakt. (Wanneer je een 10 krijgt kun je niet hoger) Zeker aanbevolen. (Nazorg en garantie heb ik niet beoordeeld om dat ik daar (nog) geen ervaring mee heb)

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Grote complimenten voor dit bedrijf.

Op 25 september 2020 zijn er bij ons 12 zonnepanelen geplaatst door vakkundige monteurs van MB Zonnepanelen uit Bodegraven. Voorafgaande aan de plaatsing hebben wij samen met een deskundig adviseur van dit bedrijf rond de tafel alle mogelijkheden doorgesproken. Hierna volgden per email 2 offertes met het legplan. Wij hebben bewust gekozen voor de LG-zonnepanelen met micro-omvormers. Het waren beleefde en ijverige vakmensen en zij hielden goed rekening met de voor deze tijd geldende corona-maatregelen. Nogmaals grote complimenten voor dit bedrijf.

Top bedrijf

Het bedrijf reageert snel en professioneel. Snelle plaatsing zonnepanelen. Alles keurig geregeld.

Tjalk 37

2411 NZ Bodegraven

Over Tenten Solar Bodegraven

Tenten Solar Bodegraven is dé specialist, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat je duurzaam stroom opwekt met jouw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).

Over Techniek Nederland