Mijn zonnepanelen werden door vakmensen geplaatst. Zeer vakkundig uitgevoerd. Uitermate netjes gewerkt en alle tijd voor het beantwoorden van vragen. Bedrijf is een aanrader.
Beste Pol, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u ons aanraadt! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Afspraken worden nagekomen, snelle en kundige montage
Beste Roos, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
De montage was in minder dan een dag geregeld, alles werkte goed en de monteurs zijn heel vriendelijk en competent.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is uitgevoerd! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
De uitleg van het systeem was eerlijk en duidelijk. Installatie duurde iets langer maar dat geeft aan hoe goed ze zijn anders hadden ze het niet druk! Monteurs dachten mee en erg netje en vriendelijk. Netjes (af)gewerkt! Dus mijn ervaringen zijn 100% positief! Een aanrader voor energiebesparende mogelijkheden!
Beste Sven, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat u 100% positief bent, beter kan niet! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Ik ben lang bezig geweest met het vergelijken van diverse aanbieders. Adviseur Roger nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij alle opties te laten zien. Fijn dat dit aan huis kon. Dat vind ik een prรฉ ten opzichte van andere aanbieders die af gaan op satellietfoto's en telefonische/online informatie en pas een schouw plannen op het moment dat je met ze in zee wilt gaan. Bovendien is NES redelijk in de buurt gevestigd. Uiteindelijk gaven de garantietermijnen en de kwaliteitskenmerken van de SunPower-panelen de doorslag, terwijl andere aanbieders geen hoogrendementspanelen aanboden, 'omdat de meeste klanten dit te duur vinden'. Het plannen van de montageafspraak was conform de termijn die tijdens het adviesgesprek werd aangegeven, dus we wisten van tevoren dat dit iets langer zou duren. Maar het was het wachten waard. Binnen een paar uur hadden de monteurs de panelen en de omvormer geplaatst en kon de installatie in gebruik worden genomen, na een korte uitleg. Ook het plaatsen en afwerken van de nieuwe meterkast is naar tevredenheid gedaan. Kortom: absoluut een aanrader om op zijn minst mee in gesprek te gaan als je op zoek bent naar kwalitatief goede zonnepanelen!
Beste Torsten, Hartelijk dank voor uw uitgebreide recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen en dat het het wachten waard was! ๐ Het is onze kracht om รกltijd in het offertetraject langs te komen: dit biedt zowel de klant als onszelf duidelijkheid in de (on)mogelijkheden en wensen, en komen we voor zo min mogelijk verrassingen te staan in het vervolgtraject (opdracht en uitvoering). Fijn dat u ook tevreden bent over de SunPower-zonnepanelen. De (relatieve) meerprijs ten opzichte van conventionele zonnepanelen is het absoluut waard op de lange termijn. U zult hier veel plezier van gaan beleven! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Ik had meerdere offertes aangevraagd en heb bewust toch gekozen voor New Energie Systems uit Schimmert. Het is een gerenommeerd bedrijf met alleen maar echte vakmensen. Had ik al vernomen van een persoon, die ook met hun in zee was gegaan. Weliswaar heeft de levertijd iets lager geduurd als gedacht. Ook heb ik afgesproken met de adviseur, dat hij of iemand anders langs zal komen om gezamenlijk de app door te nemen.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen! ๐ Vergeet u niet dat de persoon die u heeft aangedragen, in aanmerking kan komen voor een attentie? Dit kan via www.newenergysystems.nl/waardebon. De app wordt normaliter na afloop van de montage uitgelegd door onze monteurs, maar mocht u alsnog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling (045 404 0414). Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
goed advies levertijd netjes nagekomen achteraf had de indeling iets anders gekund. maar dat zie je pas als de panelen liggen
Beste Mirian, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Kunt u ons wellicht toelichten wat u bedoelt met dat de indeling achteraf anders had gekund? We ontvangen uw feedback hierover graag op [email protected] ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Vriendelijke monteurs, goede kwaliteit en goed overleg.
Beste PLC Geraedts, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat u helemaal tevreden bent! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Gesprek aan huis verliep prettig en was informatief. Offerte was overzichtelijk en duidelijk. Wachttijd tot plaatsing was op zich lang. Tijdens de installatie deed zich een probleem in de meterkast voor inzake de aansluiting. Dit werd in overleg met New Energy Systems prima opgelost en afgehandeld. Prettig is dat de belasting teruggave geregeld wordt.
Beste Leon, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat alles uiteindelijk naar wens is afgehandeld! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Originele beoordeling
Gesprek aan huis verliep prettig en was informatief. Offerte was overzichtelijk en duidelijk. Wachttijd tot plaatsing was op zich lang en communicatie hieromtrent had wat beter gekund. Vervelend is dat tijdens de installatie gezegd wordt dat de installatie niet aan te sluiten is zonder tussenkomst van een elektriciรซn. Dit is niet conform de gemaakte afspraken en de offerte. Betekent voor mij halsoverkop een elektricien regelen en onvoorziene meer kosten van 200 euro. Dit is vervelend.
Na diverse offertes vergeleken te hebben is NES simpelweg de beste! Waarom? Top panelen van topmerk en goed advies. Plaatsing verliep vanwege zowel schuindak + platdak in eerste instantie wat haperend, vooral omdat 1 monteur afwezig was. De andere monterus hebben dat prima opgepakt. Feedback over enkele puntjes in de afwerking is prima opgepakt en afgewerkt! Complimenten!
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw complimenten en aanbeveling! Mooi om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat de monteurs het prima hebben opgepakt! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Monteurs waren mooi op tijd. Het werk is goed en vakkundig uitgevoerd. Vervolgens alles zeer netjes opgeruimd De monteurs? Heel vriendelijk maar vooral leuke gasten. Hebben kennis van zaken!
Beste Sjir, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! We zijn blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat de monteurs leuk waren en netjes hebben gewerkt! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Mooi op tijd Netjes gewerkt en opgeruimd Leuke gasten Top
Beste Marlie en Hen, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! We zijn blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat de monteurs leuk waren en netjes hebben gewerkt! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Na meerdere offertes te hebben vergeleken uiteindelijk voor NES gekozen. De prijzen waren nagenoeg gelijk maar NES voelde vertrouwder aan, ook omdat ze vlakbij gevestigd zijn. Het duurde een paar maanden voordat een montage datum gepland kon worden maar toen ging het vlot. De monteurs waren mooi op tijd. Samen met hen eerst overlegd hoe en waar de omvormer gemonteerd werd en de kabel naar de meterkast gelegd zou worden. Na de montage werd alles netjes achtergelaten en was er uitleg over de werking van de installatie.
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
We hebben ons goed voorbereid voor het eerste gesprek. De positieve reviews gelezen. Uitgebreid uitgezocht welke materialen hun gebruiken. Daardoor besloten om een gesprek aan te vragen. Tijdens het gesprek met Roy is duidelijk uitgelegd wat het plaatsen van zonnepanelen inhoudt. Ook de verschillende panelen en omvormers heeft Roy duidelijk uitgelegd. Hierna besloten om over te gaan tot een bestelling. Het heeft wel een tijdje geduurd voordat de plaatsingsdatum bekend was. De ploeg die de de plaatsing verzorgde was stipt op tijd. Heeft ook geadviseerd om de omvormer toch op een andere plek te hangen. Dat was uiteindelijk een goede keuze. 3 dagen na de plaatsing kregen we nog een telefoontje of we tevreden waren over de plaatsing! Kortomโฆ wij zijn ook heel erg tevreden!
Beste Wim en Anita, Hartelijk dank voor uw uitgebreide recensie en aanbeveling! We zijn blij om al deze mooie woorden te lezen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Vanaf eerste kennismakingsgesprek tot en met de installatie en monitoring zeer goede ervaringen. Wel iets duurder dan de meeste andere offertes, maar veel betere prijs/kwaliteit verhouding, dus dat verdient zich snel terug. Bovendien stond ons wel aan dat de panelen duurzaam geproduceerd zijn. Dus twee keer milieuvriendelijk. Daarmee was de beslissing snel gevallen. De installatie verliep probleemloos. De twee installateurs waren beide duidelijk vakmensen, en zeer vriendelijk en behulpzaam bij alles uitleggen. Kortom, beter kan echt niet.
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! En beter dan deze recensie kan ook haast niet, mooi om uw woorden te lezen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Ik heb me uitgebreid ingelezen en diverse offertes uitgevraagd. Overduidelijk kwam New Energy Systems voor mij als beste keus eruit. Tijdens het bezoek aan huis (wat lang niet alle aanbieders doen) heel goed advies gekregen en alle vragen werden duidelijk beantwoord. Ook op mails werd snel en flexibel gereageerd. Daarnaast heb ik ook bewust gekozen voor de SunPower panelen, zeer goed beoordeeld, prima garantievoorwaarden en hoog rendement (daardoor nu ook maar 10 nodig i.p.v. 12 bij andere aanbieders). Na opdracht ook heldere afspraken over montage die ook netjes nagekomen werd, ondanks het hele slechte weer. Monteurs hebben zeer netjes gewerkt. Super tevreden.
Beste H. Goossens, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Goed dat u uitgebreid heeft rondgekeken en dat u uiteindelijk bij New Energy Systems het beste gevoel had! We zijn blij dat we uw vertrouwen hebben waargemaakt en dat alles naar wens is verlopen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Goed advies gesprek gehad, wij hadden daarna nog wat vragen deze zijn snel en netjes beantwoord. Plaatsen van de panelen verliep vlotjes
Beste Limpens, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
van eerste gesprek,advies,tot en met montage door aardige/correcte/vakkundige monteurs was alles uitstekend. New Energy Systems is aan te bevelen!
Beste T.L.M. Derks, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat het gehele traject met New Energy Systems naar wens is verlopen en dat u ons aanbeveelt! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
professioneel advies
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
We kregen een goede voorlichting over het gebruik als we over gingen op de aankoop van zonnepanelen. Plaatsing is netjes en als afgesproken goed verlopen.
Beste L.J.M. Essers, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat de voorlichting duidelijk was, en dat de uitvoering ook naar wens en conform afspraak is verlopen! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Zeer goede prijs / kwalitijd verhouding.
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat u tevreden bent, ook over de prijskwaliteit-verhouding! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Het bedrijf heeft klanten hoog in het vaandel staan. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denkt mee in oplossingen. Ook de installatie verliep vlot en wij zijn erg tevreden over de zonnepanelen. Een aanrader om met New Energy Systems B.V. je huis te verduurzamen!
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! We hebben klanten inderdaad zeker hoog in het vaandel staan! Een investering in een duurzaam energiesysteem is een die lang mee moet gaan, dus het hele traject (van aanvraag t/m uitvoering en nazorg) moet naar ieders tevredenheid en vooral veilig gebeuren. Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Goede expertise, goed vakmanschap, goede nazorg
Beste Rick, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles goed is uitgevoerd! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
jongens werken snel en accuraat
Beste Bertie, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Snelle reactie op aanvraag. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Snelle offerte snelle levertijd. Uitstekende levering en montage en dat terwijl het bloedheet was. Duidelijke hulp bij aanvragen btw retour. Kortom een top prestatie van New Energy Systems.
Beste Leon, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen, ook al was het bloedheet! ๐ Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! โ๏ธ๐ค Met vriendelijke groet, Monique Smeets
De Steeg 15
6333 AT Schimmert
New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariรซrs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en Belgiรซ gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.