Informatie en sales gesprek met vakman, geen verkoper. Goede begeleiding en levering. Kortom top.
Beste Thijs, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat onze adviseur u zo goed heeft kunnen helpen en dat alles top is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
laatste nieuwe panelen geïnstalleerd. Grondleiding zelf voorbereid. Zo ook de leiding binnenshuis. In 4 uur tijd 12 panelen geplaatst. Keurig gewerkt. Geen troep achter gelaten.
Beste John, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Dat klinkt als een succesvolle en goede samenwerking 😄 Fijn dat alles zo goed en vlug is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Bij komen kijken voor het maken van een offerte direct een goed gevoel! Alles duidelijk en helder uitgelegd, deskundig eigen personeel! Plaatsing ging vlug en vriendelijke vaklui. Hebben alles netjes achtergelaten. Kan geen enkel minpunt bedenken!
Beste Micha, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Van deze recensie krijgen wij ook weer een goed gevoel; we kunnen er geen enkel minpunt in vinden! 😄 Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Ik had de aanschaf voor zonnepanelen steeds maar uitgesteld maar was blij de zet gemaakt te hebben en dan zeker met New Energy Systems. Ik had een 5-tal offertes ontvangen van diverse leveranciers inclusief van New Energy Systems. En zij waren niet de goedkoopste maar dit is niet het enige waar ik me gefocust heb. Voor mij is het een combinatie van prijs, kwaliteit en garantie. En last but not least het eerlijke verhaal…..waardoor ik uiteindelijk een goed gevoel moet hebben bij mijn keus. En bij New Energy Systems zat gelijk het gevoel goed en hebben zij het bewijs hiervoor geleverd; een goede informatie, een kwalitatief hoge uitvoering en zorgvuldige nazorg. In een woord "Perfect". New Energy Systems kan ik iedereen aanbevelen.
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Goed dat u niet alleen naar prijs heeft gekeken, maar vooral naar kwaliteit, garantie en het goede gevoel. De aanschaf van zonnepanelen is een serieuze investering, waarbij deze aspecten erg belangrijk zijn. Zonnepanelen gaan immers decennialang mee! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
heel goede service
Beste Giel, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat u zo tevreden bent over New Energy Systems! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
We zijn zeer tevrede over jullie bedrijf.
Beste Hay, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Blij te lezen dat u zo tevreden bent met New Energy Systems! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Deskundig en soepel verloop
Beste Nicole, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat alles soepel is verlopen en u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Goed advies, goede monteurs met verstand van zaken. Helaas dat de medewerker die de betonboringen doet niet secuur genoeg werkt waardoor wij nu een gat in onze muur hebben zitten op de verkeerde plaats. Ik zou dit bedrijf aanbevelen voer echter alleen zelf de betonboring uit want een gat van 80mm valt nogal op in je muur en krijg je ook niet meer weg gewerkt. Zonde...
Beste Pascal, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! We begrijpen uw frustratie omtrent de verkeerde boring, dit had inderdaad voorkomen kunnen worden. Mijn collega Sandra heeft contact met u gehad omtrent een tegemoetkoming. Hopelijk houdt u er evengoed een positief gevoel aan over en zorgen uw duurzame energiesystemen de komende jaren voor een blijvend positief gevoel! Wij wensen u veel plezier met uw duurzame energiesystemen én met de tegemoetkoming! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Kan eigenlijk niks verkeerd melden. Prima werk geleverd. Ga zo door.
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! We zullen ons werk zeker zo voortzetten! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Tijdens het offerte traject ben ik goed geadviseerd over mijn wensen. Alles is zeer netjes afgewerkt en werkt perfect.
Beste Sven, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn dat onze producten en werkwijze aansluiten bij uw wensen, dat is natuurlijk erg belangrijk! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Gehele uitvoering was zoals verwacht, Netjes en correct!!
Beste H, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen we aan uw verwachting hebben voldaan en dat alles netjes en correct is uitgevoerd! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Vanaf intake gesprek tot en met plaatsen van de zonnepanelen, heel tevreden
Beste Germaine, Hartelijk dank voor uw recensie en aanbeveling! Fijn om te lezen dat het hele traject naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw duurzaam energiesysteem! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique Smeets
Snelle professionele installatie. Zeer klantvriendelijk personeel.
Beste Jo, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Goede organisatie en plaatsing ondanks probleempjes top
Beste Ruud, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen.
Beste Jeremy, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Montageploeg heeft de installatie snel uitgevoerd en zonnepanelen zien er fraai uit. Ook exacte plaatsing en uitlijning van de panelen keurig besproken door de medewerkers en kabels mooi weggewerkt. Helaas is er behoorlijke schade aan ons huis veroorzaakt door waterlekkage door een montagefout. NES geeft de fout meteen toe maar neemt helaas geen initiatief om het zelf op te lossen (regel het maar zelf met je eigen verzekering, werd letterlijk gezegd) waardoor het ons heel veel tijd kost om alles geregeld en hersteld te krijgen. Een fout is pech, maar de klant de ellende laten oplossen, verdient geen schoonheidsprijs.
Beste Michel, Het ontstaan van schade tijdens installatiewerkzaamheden is altijd vervelend. Wij proberen dit dan ook zo goed als mogelijk te voorkomen. Helaas is dat in uw geval niet goed gegaan, maar hebben we na uw melding de oorzaak dezelfde dag nog verholpen. Met betrekking tot het melden van de schade geldt onder verzekeraars - enkel m.b.t. waterschade - de algemene afspraak dat deze schade in beginsel bij de verzekeraar van de gedupeerde gemeld dient te worden. Deze zal de schade opnemen en verhalen op de veroorzakende partij. Wij zijn hiervoor uiteraard verzekerd. We kunnen ons voorstellen dat dit wellicht vreemd bij u is overgekomen en voor extra overlast heeft gezorgd. Onze excuses hiervoor, doch wij volgen de procedures zoals de verzekeraars dat onderling hebben afgesproken. We vertrouwen erop dat de schademelding naar tevredenheid wordt afgehandeld. Met vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Met vriendelijke groet, Monique
Vanaf het moment dat wij iemand spraken van New Energy Systems voelde het goed, Hans nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Vanaf dat moment werd ons ook duidelijk gemaakt; Neem de tijd want het is een investering. Eigenlijk waren wij al snel overtuigd en namen dan ook contact op met Hans. Vanaf dat moment werd alles netjes voor ons geregeld. Daarna kwamen Wesley en Brian alles installeren, twee nette heren met een fijn humeur! We zagen dat ze echt plezier hadden in hun werk. ook zij namen de tijd voor ons en was iets niet duidelijk of moest er toch iets veranderd worden werd dat netjes in overleg gedaan. Vanaf minuut een tot het eind zijn wij goed worden geadviseerd en geholpen!
Beste Jorrit, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Contact is vanaf het begin goed en zakelijk verlopen. Had wel het gevoel dat ik ze moest herinneren aan de levering door hun te vragen naar de leverdatum. Toen opeens werd er iets gepland. De installatie en levering is vlot verlopen. Mannen zijn kundig en weten wat ze doen. Houd er wel rekening mee dat mannen door je hele huis lopen\werken. Helaas werd er geen uitleg gegeven na de installatie. Je krijgt wel een soort van "handleiding". Alles werd wel netjes afgewerkt en opgeruimd. De eerste indruk is dat het niet de besparing oplevert die geoffreerd is. Terugverdientijd is daardoor met 3r verlengd naar ca. 10,5jr. Afwachten hoe de beloofde garantie en service [hopelijk niet nodig] wordt uitgevoerd. Voor mij dus [vooralsnog] een rapportcijfer 7.
Beste R, Dank voor uw feedback. Ik zet uw review intern door naar de juiste collega's, die uw ervaringen zullen uitzoeken en zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen hierover. Vertrouwende u hiermee voor nu van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Monique
Van offerte tot installatie perfect verlopen. Heel deskundig advies, duidelijke offerte, klantvriendelijke telefonische benaderingen, duidelijke communicatie en afspraak is afspraak. Een duidelijk tevreden klant die dit bedrijf zeker aanraadt voor mensen die zich nog zijn aan het oriënteren.
Beste Leon, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Voor deel 2 weer voor New Energy Systems gekozen . Betrouwbaar , netjes en super service
Beste Esther, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen en te zien dat ook het tweede project naar wens is verlopen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw gehele duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
In het offerte traject heb ik diverse offertes opgevraagd, zelfs over meerdere jaren. Altijd was men hulpbeleid. Nooit opdringerig. Vervolgens heb ik een uitstekend gesprek gehad met onze adviseur thuis. Ook dit ging uitstekend, informatief en deskundig, vriendelijk en ter zake. Na onze keuze ging ook de verdere behandeling prima. Er is een afspraak gemaakt. Bij de plaatsing was er een hik-up aan mijn zijde. Dat is in overleg soepel opgelost. De plaatsing aan zich ging foutloos. Met nazorg en garantie heb ik nog geen ervaring. Ik beveel het bedrijf zonder meer aan. Het is een goede en betrouwbare partner in deze ondoorzichtige markt. Je wilt geen dure investering doen met een lange looptijd via een of andere eendagsvlieg of cowboybedrijf. Ik beveel NEW zeker aan.
Beste R., Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
De prima ervaring was er al ivm eerder projekt in 2019/20 binnen ons complex (appartementengebouw)! Fase 2 (2020/1) behelsde plaatsing zonnepanelen tbv 6 georganiseerde eigenaren waarbij beantwoord moest worden aan strenge VVE-regels. Dit bleek geen probleem en plaatsing is net voltooid, tot volle tevredenheid. De ervaring (functioneren, opvolging, evt garantie) met deze installatie moet nog komen maar we nemen aan dat deze niet zal afwijken van het 2019/20 projekt.
Beste Jos, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen en te zien dat ook het tweede project naar wens is verlopen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en wij wensen alle bewoners binnen de VVE veel plezier met hun duurzaam energiesysteem toe! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Goede informatie gekregen in het begin, met een goed plan. Montage was ook top. Jongens waren netjes op tijd en hebben de plannen aangepast, zodat het voor ons mooier werd. Ze hebben alles zeer netjes gemaakt en opgeruimd.
Beste Lex, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Vanaf het 1e gesprek over zonnepanelen tot en met het service bezoek na plaatsing van een hybride warmtepomp, ben ik zeer tevreden. Elke vraag wordt correct beantwoord en van een goed advies voorzien!
Beste Jos, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Ben zeer tevreden over het verloop, voor de aanschaf van de zonnepanelen. Heel goed advies en informatie van Hans van der Meijden . En daarna mooie montage op het dak en zolder door de mensen van NES . Een 10 met een griffel . 29-03 2021 Wiel Cox Roermond .
Beste Wiel, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
De Steeg 15
6333 AT Schimmert
New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.