Vakkundig en goede begeleiding

Informatie en sales gesprek met vakman, geen verkoper. Goede begeleiding en levering. Kortom top.

• Nazorg en Garantie

Perfect geïnstalleerd op plat zak

laatste nieuwe panelen geïnstalleerd. Grondleiding zelf voorbereid. Zo ook de leiding binnenshuis. In 4 uur tijd 12 panelen geplaatst. Keurig gewerkt. Geen troep achter gelaten.

• Nazorg en Garantie

Super service en vriendelijk en deskundig personeel

Bij komen kijken voor het maken van een offerte direct een goed gevoel! Alles duidelijk en helder uitgelegd, deskundig eigen personeel! Plaatsing ging vlug en vriendelijke vaklui. Hebben alles netjes achtergelaten. Kan geen enkel minpunt bedenken!

• Nazorg en Garantie

Het gevoel zat vooraf goed en het bewijs werd geleverd…...

Ik had de aanschaf voor zonnepanelen steeds maar uitgesteld maar was blij de zet gemaakt te hebben en dan zeker met New Energy Systems. Ik had een 5-tal offertes ontvangen van diverse leveranciers inclusief van New Energy Systems. En zij waren niet de goedkoopste maar dit is niet het enige waar ik me gefocust heb. Voor mij is het een combinatie van prijs, kwaliteit en garantie. En last but not least het eerlijke verhaal…..waardoor ik uiteindelijk een goed gevoel moet hebben bij mijn keus. En bij New Energy Systems zat gelijk het gevoel goed en hebben zij het bewijs hiervoor geleverd; een goede informatie, een kwalitatief hoge uitvoering en zorgvuldige nazorg. In een woord "Perfect". New Energy Systems kan ik iedereen aanbevelen.

heel goed

heel goede service

• Nazorg en Garantie

Zeer tevreden qua info en plaatsing

We zijn zeer tevrede over jullie bedrijf.

Deskundig en soepel verloop

Deskundig en soepel verloop

• Nazorg en Garantie

Goed advies, goede monteurs met verstand van zaken. Helaas dat de medewerker die de betonboringen doet niet secuur genoeg werkt waardoor wij nu een gat in onze muur hebben zitten op de verkeerde plaats. Ik zou dit bedrijf aanbevelen voer echter alleen zelf de betonboring uit want een gat van 80mm valt nogal op in je muur en krijg je ook niet meer weg gewerkt. Zonde...

Prima geregeld.

Kan eigenlijk niks verkeerd melden. Prima werk geleverd. Ga zo door.

• Nazorg en Garantie

Denkt mee, en levert prima maatwerk

Tijdens het offerte traject ben ik goed geadviseerd over mijn wensen. Alles is zeer netjes afgewerkt en werkt perfect.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vanaf kennismaking tot aan de plaatsing van de zonnepanelen, een goed gevoel

Gehele uitvoering was zoals verwacht, Netjes en correct!!

Heel tevreden

Vanaf intake gesprek tot en met plaatsen van de zonnepanelen, heel tevreden

Installatie top!

Snelle professionele installatie. Zeer klantvriendelijk personeel.

Top organisatie plaatsing

Goede organisatie en plaatsing ondanks probleempjes top

• Nazorg en Garantie

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen.

Veel schade door montage

Montageploeg heeft de installatie snel uitgevoerd en zonnepanelen zien er fraai uit. Ook exacte plaatsing en uitlijning van de panelen keurig besproken door de medewerkers en kabels mooi weggewerkt. Helaas is er behoorlijke schade aan ons huis veroorzaakt door waterlekkage door een montagefout. NES geeft de fout meteen toe maar neemt helaas geen initiatief om het zelf op te lossen (regel het maar zelf met je eigen verzekering, werd letterlijk gezegd) waardoor het ons heel veel tijd kost om alles geregeld en hersteld te krijgen. Een fout is pech, maar de klant de ellende laten oplossen, verdient geen schoonheidsprijs.

Vakwerk!

Vanaf het moment dat wij iemand spraken van New Energy Systems voelde het goed, Hans nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Vanaf dat moment werd ons ook duidelijk gemaakt; Neem de tijd want het is een investering. Eigenlijk waren wij al snel overtuigd en namen dan ook contact op met Hans. Vanaf dat moment werd alles netjes voor ons geregeld. Daarna kwamen Wesley en Brian alles installeren, twee nette heren met een fijn humeur! We zagen dat ze echt plezier hadden in hun werk. ook zij namen de tijd voor ons en was iets niet duidelijk of moest er toch iets veranderd worden werd dat netjes in overleg gedaan. Vanaf minuut een tot het eind zijn wij goed worden geadviseerd en geholpen!

Gaat niet in 1 zin...

Contact is vanaf het begin goed en zakelijk verlopen. Had wel het gevoel dat ik ze moest herinneren aan de levering door hun te vragen naar de leverdatum. Toen opeens werd er iets gepland. De installatie en levering is vlot verlopen. Mannen zijn kundig en weten wat ze doen. Houd er wel rekening mee dat mannen door je hele huis lopen\werken. Helaas werd er geen uitleg gegeven na de installatie. Je krijgt wel een soort van "handleiding". Alles werd wel netjes afgewerkt en opgeruimd. De eerste indruk is dat het niet de besparing oplevert die geoffreerd is. Terugverdientijd is daardoor met 3r verlengd naar ca. 10,5jr. Afwachten hoe de beloofde garantie en service [hopelijk niet nodig] wordt uitgevoerd. Voor mij dus [vooralsnog] een rapportcijfer 7.

Geweldig professioneel bedrijf

Van offerte tot installatie perfect verlopen. Heel deskundig advies, duidelijke offerte, klantvriendelijke telefonische benaderingen, duidelijke communicatie en afspraak is afspraak. Een duidelijk tevreden klant die dit bedrijf zeker aanraadt voor mensen die zich nog zijn aan het oriënteren.

Eens goed al goed

Voor deel 2 weer voor New Energy Systems gekozen . Betrouwbaar , netjes en super service

• Nazorg en Garantie

Een uitstekend georganiseerd klankproces!

In het offerte traject heb ik diverse offertes opgevraagd, zelfs over meerdere jaren. Altijd was men hulpbeleid. Nooit opdringerig. Vervolgens heb ik een uitstekend gesprek gehad met onze adviseur thuis. Ook dit ging uitstekend, informatief en deskundig, vriendelijk en ter zake. Na onze keuze ging ook de verdere behandeling prima. Er is een afspraak gemaakt. Bij de plaatsing was er een hik-up aan mijn zijde. Dat is in overleg soepel opgelost. De plaatsing aan zich ging foutloos. Met nazorg en garantie heb ik nog geen ervaring. Ik beveel het bedrijf zonder meer aan. Het is een goede en betrouwbare partner in deze ondoorzichtige markt. Je wilt geen dure investering doen met een lange looptijd via een of andere eendagsvlieg of cowboybedrijf. Ik beveel NEW zeker aan.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Kwaliteit in engineering, logistiek, uitvoering en materialen!

De prima ervaring was er al ivm eerder projekt in 2019/20 binnen ons complex (appartementengebouw)! Fase 2 (2020/1) behelsde plaatsing zonnepanelen tbv 6 georganiseerde eigenaren waarbij beantwoord moest worden aan strenge VVE-regels. Dit bleek geen probleem en plaatsing is net voltooid, tot volle tevredenheid. De ervaring (functioneren, opvolging, evt garantie) met deze installatie moet nog komen maar we nemen aan dat deze niet zal afwijken van het 2019/20 projekt.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed vanaf het begin, tot het einde.

Goede informatie gekregen in het begin, met een goed plan. Montage was ook top. Jongens waren netjes op tijd en hebben de plannen aangepast, zodat het voor ons mooier werd. Ze hebben alles zeer netjes gemaakt en opgeruimd.

Service met een hoofdletter S

Vanaf het 1e gesprek over zonnepanelen tot en met het service bezoek na plaatsing van een hybride warmtepomp, ben ik zeer tevreden. Elke vraag wordt correct beantwoord en van een goed advies voorzien!

• Nazorg en Garantie

Een vertrouwd bedrijf met veel kennis in huis

Ben zeer tevreden over het verloop, voor de aanschaf van de zonnepanelen. Heel goed advies en informatie van Hans van der Meijden . En daarna mooie montage op het dak en zolder door de mensen van NES . Een 10 met een griffel . 29-03 2021 Wiel Cox Roermond .

De Steeg 15

6333 AT Schimmert

Over New Energy Systems B.V.

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.

Over Techniek Nederland