Goed advies, nette afhandeling

Goed advies gesprek gehad, wij hadden daarna nog wat vragen deze zijn snel en netjes beantwoord. Plaatsen van de panelen verliep vlotjes

• Nazorg en Garantie

van eerste gesprek,advies,tot en met montage door aardige/correcte/vakkundige monteurs was alles uitstekend. New Energy Systems is aan te bevelen!

snel en vakkundig geinstalleerd

professioneel advies

Klant vriendelijk

We kregen een goede voorlichting over het gebruik als we over gingen op de aankoop van zonnepanelen. Plaatsing is netjes en als afgesproken goed verlopen.

Fijn om mee te werken.

Zeer goede prijs / kwalitijd verhouding.

• Nazorg en Garantie

Aardige werknemers en top service

Het bedrijf heeft klanten hoog in het vaandel staan. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denkt mee in oplossingen. Ook de installatie verliep vlot en wij zijn erg tevreden over de zonnepanelen. Een aanrader om met New Energy Systems B.V. je huis te verduurzamen!

Goede expertise, goed vakmanschap, goede nazorg

Goede expertise, goed vakmanschap, goede nazorg

heel goed

jongens werken snel en accuraat

Vriendelijk, duidelijk,snel

Snelle reactie op aanvraag. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Snelle offerte snelle levertijd. Uitstekende levering en montage en dat terwijl het bloedheet was. Duidelijke hulp bij aanvragen btw retour. Kortom een top prestatie van New Energy Systems.

Vakkundig en goede begeleiding

Informatie en sales gesprek met vakman, geen verkoper. Goede begeleiding en levering. Kortom top.

• Nazorg en Garantie

Perfect geïnstalleerd op plat zak

laatste nieuwe panelen geïnstalleerd. Grondleiding zelf voorbereid. Zo ook de leiding binnenshuis. In 4 uur tijd 12 panelen geplaatst. Keurig gewerkt. Geen troep achter gelaten.

• Nazorg en Garantie

Super service en vriendelijk en deskundig personeel

Bij komen kijken voor het maken van een offerte direct een goed gevoel! Alles duidelijk en helder uitgelegd, deskundig eigen personeel! Plaatsing ging vlug en vriendelijke vaklui. Hebben alles netjes achtergelaten. Kan geen enkel minpunt bedenken!

• Nazorg en Garantie

Het gevoel zat vooraf goed en het bewijs werd geleverd…...

Ik had de aanschaf voor zonnepanelen steeds maar uitgesteld maar was blij de zet gemaakt te hebben en dan zeker met New Energy Systems. Ik had een 5-tal offertes ontvangen van diverse leveranciers inclusief van New Energy Systems. En zij waren niet de goedkoopste maar dit is niet het enige waar ik me gefocust heb. Voor mij is het een combinatie van prijs, kwaliteit en garantie. En last but not least het eerlijke verhaal…..waardoor ik uiteindelijk een goed gevoel moet hebben bij mijn keus. En bij New Energy Systems zat gelijk het gevoel goed en hebben zij het bewijs hiervoor geleverd; een goede informatie, een kwalitatief hoge uitvoering en zorgvuldige nazorg. In een woord "Perfect". New Energy Systems kan ik iedereen aanbevelen.

heel goed

heel goede service

• Nazorg en Garantie

Zeer tevreden qua info en plaatsing

We zijn zeer tevrede over jullie bedrijf.

Deskundig en soepel verloop

Deskundig en soepel verloop

• Nazorg en Garantie

Goed advies, goede monteurs met verstand van zaken. Helaas dat de medewerker die de betonboringen doet niet secuur genoeg werkt waardoor wij nu een gat in onze muur hebben zitten op de verkeerde plaats. Ik zou dit bedrijf aanbevelen voer echter alleen zelf de betonboring uit want een gat van 80mm valt nogal op in je muur en krijg je ook niet meer weg gewerkt. Zonde...

Prima geregeld.

Kan eigenlijk niks verkeerd melden. Prima werk geleverd. Ga zo door.

• Nazorg en Garantie

Denkt mee, en levert prima maatwerk

Tijdens het offerte traject ben ik goed geadviseerd over mijn wensen. Alles is zeer netjes afgewerkt en werkt perfect.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vanaf kennismaking tot aan de plaatsing van de zonnepanelen, een goed gevoel

Gehele uitvoering was zoals verwacht, Netjes en correct!!

Heel tevreden

Vanaf intake gesprek tot en met plaatsen van de zonnepanelen, heel tevreden

Installatie top!

Snelle professionele installatie. Zeer klantvriendelijk personeel.

Top organisatie plaatsing

Goede organisatie en plaatsing ondanks probleempjes top

• Nazorg en Garantie

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen.

Veel schade door montage

Montageploeg heeft de installatie snel uitgevoerd en zonnepanelen zien er fraai uit. Ook exacte plaatsing en uitlijning van de panelen keurig besproken door de medewerkers en kabels mooi weggewerkt. Helaas is er behoorlijke schade aan ons huis veroorzaakt door waterlekkage door een montagefout. NES geeft de fout meteen toe maar neemt helaas geen initiatief om het zelf op te lossen (regel het maar zelf met je eigen verzekering, werd letterlijk gezegd) waardoor het ons heel veel tijd kost om alles geregeld en hersteld te krijgen. Een fout is pech, maar de klant de ellende laten oplossen, verdient geen schoonheidsprijs.

De Steeg 15

6333 AT Schimmert

Over New Energy Systems B.V.

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.

Over Techniek Nederland