goed en ervaren vriendelijk personeel
Beste Fred, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel plezier met uw duurzaam energiesysteem toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
wij werken al 10 jaar samen met NES zonnepanelen (twee objecten) en warmtepomp. Kwaliteit en deskundigheid is uitstekend. Advies en prijs is beter dan bij vergelijkbare bedrijven met de zelfde panelen. Ook NES kan fouten maken, maar hoe ze deze samen met de klant oplossen is ook uitstekend. Voor ons dus een echte aanrader.
Beste Astrid, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en nog heel veel plezier met de zonnepanelen en warmtepomp toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Het totaal plaatje ( warmtepomp + zonnepanelen) gaf de doorslag Goede prijs kwaliteits verhouding Fijne communicatie Alles volgens afspraak verlopen Alles netjes afgewerkt en achtergelaten
Beste Remco, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel plezier met de zonnepanelen en warmtepomp toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Snel en kundig advies / hulp.
Beste Nic, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Goede informatie vooraf en alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Beste Rudi, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Eerst een goede advisering en offerte, daarna levering en montage precies volgens afspraak.
Uitgebreid gesprek vooraf hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de tussentijdse communicatie verliep prettig. Wij waren in eerste instantie niet helemaal tevreden over de plek van een kabel. Deze is vervolgens, na goed overleg, verlegd.
Beste familie Aarts, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen en fijn dat de kabelroute alsnog naar wens is aangelegd! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel plezier met de zonnepanelen toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Sinds begin februari jullie zonnepanelen op ons dak. Een keer werd telefonisch vraag prima beantwoord. In mei werd storing na een dag correct opgelost!!!
Beste Kitty, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel plezier met de zonnepanelen toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
We kijken tevreden terug op de contacten vooraf (inclusief de verstrekte informatie) en de aanleg van de warmtepomp en zonnepanelen. Enkele tegenvallers werden uiteindelijk vakkundig opgelost. De plaatsing èn afwerking van de zonnepanelen op ons dak zijn naar tevredenheid uitgevoerd. We bevelen derhalve dit bedrijf van harte aan!
Beste Guillaume, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel plezier met de warmtepomp en zonnepanelen toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Onze ervaring met New Energy Systems is louter positief. Wij hebben verschillende bedrijven om een offerte voor zonnepanelen gevraagd, en NES stak er in dit proces met kop en schouders boven uit. Wij zagen vooral grote verschillen in de manier waarop informatie werd versterkt (en begrijpelijk werd uitgelegd) en hoe de situatie ter plekke werd bestudeerd. Ook installatie verliep vlekkeloos. Hartelijk dank voor de uitmuntende sercive!
Beste Floor, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Via via techt gekomen bij NES. "Men" gaf aan er alleen maar goede ervaringen mee te hebben gehad .... en dat klopt van A tot Z! Van informatief gesprek vooraf, tot aan installatie.... Alles wordt helder en goed uitgelegd en gemaakte afspraken worden nagekomen! Precies dát wat je verwacht van een bedrijf! Dik tevreden!
Beste Monique, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen en dat men in uw omgeving al goede ervaringen met New Energy Systems heeft! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Medio maart de verkoop/technische man op bezoek gehad, een paar dagen later de offerte voor een warmtepomp en zonnepanelen en begin juni in één dag alles geplaatst door 2 vakkundige, sympathieke en netjes werkende teams. Zeer tevreden. Zou NES zo weer inschakelen als het zou moeten.
Beste Stefan, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel plezier met uw warmtepomp en zonnepanelen toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Prijstechnisch misschien een beetje duurder maar als je onder aan de streep gaat kijken valt dit allemaal in t niets door t goede product en service .
Beste mevrouw Creemers-Roemen, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
NES adviseert goed, denkt mee en houdt rekening met de klantwensen over het beste systeem en de aanleg. Het is steeds weer leuk om te zien wat er wordt teruggeleverd (terwijl de auto is opgeladen en de was draait...). In de logistiek van de plaatsing zou een verbeterpuntje kunnen zitten, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat eind januari het weer bepaald niet makkelijk was (storm, regen etc.) . De klant die wij hebben aangebracht is ook buitengewoon tevreden.
Beste Johannes, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen en dat alles goed is gegaan, ondanks de slechte weersomstandigheden! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Vanaf de afspraak is de begeleiding geweldig De monteurs zijn echte profs!!! Klantvriendelijkheid is super. Ik ben een zeer tevreden klant.
Beste Marcel, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Goed begrijpende informatie aan huis; voor aantal pannelen voor mijn gebruik, plaatsing enzo. Goede prijs afspraak
Beste Noel, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Heb eind januari 2020 een 9-tal zonnepanelen laten plaatsen. Ben zeer tevreden over de plaatsing én het nakomen van de afspraken. Jammer was de wat langere wachttijd. Maar aan de andere kant zegt dat ook iets over de populariteit van het bedrijf. Het was niet goedkoop, maar de omvormer en panelen zijn het beste wat er op de markt te krijgen is met als resultaat een zeer hoge opbrengst van de panelen. Ik ben dus uitermate tevreden. Vandaar dat ik New Energy Systems dan ook van harte kan aanbevelen.
Beste Luud, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen en bedankt voor uw geduld wat betreft de langere wachttijd! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Vriendelijk kantoor en verkoop personeel. De montage werd snel en deskundig verzorgd, prima service.
Beste Ben, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Goede deskundige voorlichting en inventarisatie van de locatie. Komen afspraken geheel na. Uitstekende en snelle montage van de zonnepanelen. En de service is prima.
Beste Pierre, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
ik vind het gevaarlijk, irritant en intimiderend om wanneer ik ruimschoots de toegelaten maximumsnelheid aanhoud een busje van New Energy Systems op minder dan twee meter achter mij te moeten zien. Dit misselijke onvolwassen rijgedrag doet afbreuk aan het uitstekende werk dat U levert.
Beste Jacob, Zojuist hebben we telefonisch contact gehad inzake deze review. Wij hopen u naar tevredenheid te woord te hebben gestaan. We zijn blij dat u, ondanks deze ervaring, verder tevreden bent over het door ons geleverde werk. Hartelijk dank voor uw review en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Monique
Is een top bedrijf, met professionele werknemers. Goed geadviseerd zowel zakelijk als privé. Nathalie en Martin Moenen, Schimmert
Beste Nathalie en Martin, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor jullie aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
Alles werkt goed en netjes geïnstalleerd volgens afspraak.
Beste Herman, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
1e gesprek duidelijke heldere uitleg Overeenkomst voldeed aan onze verwachtingen Geen praktische problemen met de uitvoering Alle afspraken werden netjes nagekomen Keurige oplevering Zeer tevreden Sinds 2 maanden goed resultaat
Beste Gonny, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
begeleiding, advies was goed. installatie verliep vlekkeloos. achteraf bleek 1 paneel niet goed te werken, werd gesignaleerd door nes en meteen vervangen. echt topservice !
Beste Ed, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
onze ervaring met New energie systems is zeer positief Ons huis werd geïnspecteerd en er werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en we zijn tevreden met de installatie Maar het allerbelangrijkste ...als alles goed werkt is een bedrijf altijd goed maar wat als er zich problemen voor doen...dit wordt door New energie perfect en snel opgelost..petje af..keurig.
Beste Jacqueline, Wat fijn om deze mooie woorden te lezen! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en heel veel zonuren toegewenst! ☀️🤗 Met vriendelijke groet, Monique
De Steeg 15
6333 AT Schimmert
New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.