Snel en goed!

Wij zijn heel tevreden.

• Nazorg en Garantie

Goed, alert en service gericht

Prima overleg met de adviseur resulterend in een duidelijke offerte. Qua planning duurde het even maar dat was de combi van veel opdrachten en Corona. Vriendelijke en deskundige monteurs die de installatie hebben gedaan en de benodigde uitleg hebben gegeven. Ook nette opvolging van enkele vragen die naderhand op kwamen.

• Nazorg en Garantie

Goede service, duidelijke afspraken en uitvoering

Goede service, duidelijke afspraken en uitvoering. Goed van eerste contact tot en met oplevering. Goede bereikbaarheid bedrijf en effectief hulpvaardig.

Kan niet beter

Uiteindelijk gekozen voor zonnepanelen bij New Energy Systems en tot op vandaag hebben we daar geen spijt van. Hele goede voorlichting en informatie vooraf gekregen. Vervolgens contract afgesloten en werden de panelen keurig en netjes gelegd door top-monteurs. Zowel in als buiten de woning werd heel netjes gewerkt en werd vakkundig werk afgeleverd. Ook werd duidelijk uitleg gegeven over de verdere procedures m.b.t. aanmelden van de panelen en het financiële gedeelte m.b.t. het verkrijgen van subsidie. Alles bij elkaar : een dikke pluim.

• Nazorg en Garantie

Uitstekende service van begin tot het eind

• Nazorg en Garantie

Goede service en een goed product

NES heeft wellicht niet de laagste prijs, maar geeft wel de langste garantie en komt deze afspraak ook na! We hadden binnen een aantal weken na aanleg een probleem met 1 paneel en dit werd na 1 telefoontje de voglende dag meteen snel en vakkundig opgelost.

TOP

De service, medewerkers, producten, nazorg, beleving en ervaring van informatief gesprek op locatie via offerte naar aanleg zonnepanelen: Top prestatie.

Vanaf begin goed gevoel

Vanaf het eerste bezoek om een offerte te maken tot de eindoplevering van het systeem geweldig goed gegaan.

• Nazorg en Garantie

Een mooi bedrijf dat haar afspraken perfect nakomt

Goede monteurs die weten wat hun te doen staat, een kleine aanmerking wordt meteen opgelost.

super goede afwerking

goed en ervaren vriendelijk personeel

SUPER

wij werken al 10 jaar samen met NES zonnepanelen (twee objecten) en warmtepomp. Kwaliteit en deskundigheid is uitstekend. Advies en prijs is beter dan bij vergelijkbare bedrijven met de zelfde panelen. Ook NES kan fouten maken, maar hoe ze deze samen met de klant oplossen is ook uitstekend. Voor ons dus een echte aanrader.

Een aanrader

Het totaal plaatje ( warmtepomp + zonnepanelen) gaf de doorslag Goede prijs kwaliteits verhouding Fijne communicatie Alles volgens afspraak verlopen Alles netjes afgewerkt en achtergelaten

• Nazorg en Garantie

Snel en kundig advies / hulp.

Snel en kundig advies / hulp.

GOEDE KWALITEIT

Goede informatie vooraf en alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.

alles volgens afspraak

Eerst een goede advisering en offerte, daarna levering en montage precies volgens afspraak.

• Nazorg en Garantie

Zeer goede informatie vooraf, dit maakte het verschil t.o.v. andere aanbieders

Uitgebreid gesprek vooraf hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de tussentijdse communicatie verliep prettig. Wij waren in eerste instantie niet helemaal tevreden over de plek van een kabel. Deze is vervolgens, na goed overleg, verlegd.

super!!!!!!

Sinds begin februari jullie zonnepanelen op ons dak. Een keer werd telefonisch vraag prima beantwoord. In mei werd storing na een dag correct opgelost!!!

Vakwerk

We kijken tevreden terug op de contacten vooraf (inclusief de verstrekte informatie) en de aanleg van de warmtepomp en zonnepanelen. Enkele tegenvallers werden uiteindelijk vakkundig opgelost. De plaatsing èn afwerking van de zonnepanelen op ons dak zijn naar tevredenheid uitgevoerd. We bevelen derhalve dit bedrijf van harte aan!

Vakkundig en klantgericht

Onze ervaring met New Energy Systems is louter positief. Wij hebben verschillende bedrijven om een offerte voor zonnepanelen gevraagd, en NES stak er in dit proces met kop en schouders boven uit. Wij zagen vooral grote verschillen in de manier waarop informatie werd versterkt (en begrijpelijk werd uitgelegd) en hoe de situatie ter plekke werd bestudeerd. Ook installatie verliep vlekkeloos. Hartelijk dank voor de uitmuntende sercive!

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Doen wat ze beloven

Via via techt gekomen bij NES. "Men" gaf aan er alleen maar goede ervaringen mee te hebben gehad .... en dat klopt van A tot Z! Van informatief gesprek vooraf, tot aan installatie.... Alles wordt helder en goed uitgelegd en gemaakte afspraken worden nagekomen! Precies dát wat je verwacht van een bedrijf! Dik tevreden!

Een fijne ervaring

Medio maart de verkoop/technische man op bezoek gehad, een paar dagen later de offerte voor een warmtepomp en zonnepanelen en begin juni in één dag alles geplaatst door 2 vakkundige, sympathieke en netjes werkende teams. Zeer tevreden. Zou NES zo weer inschakelen als het zou moeten.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

zeer Tevreden

Prijstechnisch misschien een beetje duurder maar als je onder aan de streep gaat kijken valt dit allemaal in t niets door t goede product en service .

• Nazorg en Garantie

kundig en zeer vakbekwaam bedrijf

NES adviseert goed, denkt mee en houdt rekening met de klantwensen over het beste systeem en de aanleg. Het is steeds weer leuk om te zien wat er wordt teruggeleverd (terwijl de auto is opgeladen en de was draait...). In de logistiek van de plaatsing zou een verbeterpuntje kunnen zitten, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat eind januari het weer bepaald niet makkelijk was (storm, regen etc.) . De klant die wij hebben aangebracht is ook buitengewoon tevreden.

• Nazorg en Garantie

Super bedrijf, super service, vakkundig personeel

Vanaf de afspraak is de begeleiding geweldig De monteurs zijn echte profs!!! Klantvriendelijkheid is super. Ik ben een zeer tevreden klant.

Deskundig geinstalleerd zeer tevreden

Goed begrijpende informatie aan huis; voor aantal pannelen voor mijn gebruik, plaatsing enzo. Goede prijs afspraak

De Steeg 15

6333 AT Schimmert

Over New Energy Systems B.V.

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.

Over Techniek Nederland