Zeer kundige uitleg, nemen de tijd om zorgen weg te nemen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Service en komen hun afspraken natuurlijk

Zeer goede zonnepanelen gemonteerd na deskundige uitleg. Ook de btw retour aanvraag wordt door Energy Systems uit handen genomen.

Betrouwbaar en vakkundig

We zijn zeer tevreden. Men geeft goede uitleg over welk systeem bij ons het beste past. Dag zelf stipt, netjes en goede uitleg.

Professioneel bedrijf

Zeer tevreden. Klantvriendelijk.

• Nazorg en Garantie

Vakkundig duidelijk en goede service

Na een duidelijk gesprek met goede uitleg de keuze gemaakt op basis van duidelijkheid, service, garantie kwaliteit! Je krijgt altijd snel een antwoord op vragen en de offertes zijn duidelijk. Ze werken ook alleen met kwalitatief goed materiaal, garantie is top en de service uitstekend.

prima!

Goede afspraken, prima vakmensen, prettig in de omgang!

• Nazorg en Garantie

Leuk personeel, prima werk, netjes en snel.

Gewoon een heel goed en betrouwbaar bedrijf.

zeer tevreden

deskundige informatie bij aanvang traject, niet te beroerd om uitleg meerdere malen te doen, duidelijke uitleg hoe en waar installaties gebeuren, personeel correct en netjes in omgang, Juiste adviezen voor verdere aanvragen zoals subsidie en btw teruggave, nota's snel en duidelijk.

• Nazorg en Garantie

Vakkundig, goede kwaliteit en netjes geïnstalleerd

De goede ervaring start bij de binnendienst, daar waar je duidelijke uitleg krijgt over de verschillende mogelijkheden bij zonnepanelen. De monteurs zijn harde werkers en leveren het product netjes af. Hierbij hebben ze ook oog voor de afwerking in huis. Bij de oplevering geeft de monteur duidelijke uitleg en instructies over de Solaredge app en de afhandeling van je belastingvoordeel. Middels een stappenplan word je op weg geholpen. De zonnepanelen leveren boven verwachting veel stroom op sinds de installatie midden Juni 2020.

Compleet tevreden

In maart kwamen twee monteurs mijn zonnenpanelen plaatsen. Perfect karweitje geleverd. Alles keurig afgewerkt met mooie kabelgootjes naar mijn meterkast.... De panelen werken bovendien perfect. En via de app kan ik iedere dag zien hoeveel ik opwek én verdien. Mijn eigen Dagobert-Duck-ervaring. Natuurlijk doe je het ook voor het milieu: sinds maart heb ik al het equivalent van 13 bomen geplant middels mijn verminderde CO2-uitstoot.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Met een gerust hart vervolgfase in met NES!

Zonnepanelen en VVE's is altijd een verhaal apart, vergt tijd en volharding. NES heeft ons prima bijgestaan met verkopen van het projekt "Collectieve Zonnepanelen" alhier! Ondanks bestuurlijke vertragingen onzerzijds, ondanks corona pandemie. Offerte fase, meermaals ter plekke afstammen met zeer kritische klant, uitvoering, punctualiteit en nakomen van beloftes ...alles voortreffelijk. Installatie draait als een trein! NES lijkt niet de goedkoopste leverancier maar als men focust op kwaliteit (energie-vastheid over de tijd, garantie, praktijk referenties enz) dan wordt verklaart waarom dat mag....

• Nazorg en Garantie

Op elk gebied een top bedrijf waar heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Klant staat centraal en ze komen hun afspraken na. Verder werken ze met 1ste klas materiaal. Wil je zonnepanelen of iets anders, zoek niet langer en ga voor New Energy Systems B.V. Lang geleden dat ik met zo’n correct bedrijf te maken heb gehad. Van verkoper, kantoormensen en de monteurs die alles geplaatst hebben 1 en al vriendelijkheid en correctheid. Perfectie puur ga zo door.

Perfect !!

Zowel de installatie als begeleiding ( voor zo ver als nodig) is buitengewoon. Ik kijk met plezier dagelijks via de app hoe de panelen hun opperste best doen . New Energy Systems : chapeau !

Klantgericht kwaliteit service gericht

Men luistert , past aan , doet wat men beloofd, oplossingsgericht denkend Is er iets dan staat er een bedrijf die het oplost en geen eindeloze discussies aangaat met de klant Een gewonnen discussie us een verloren klant

• Nazorg en Garantie

Enkele maanden geleden een elga hybride warmtepomp laten installeren. Tijdens het eerste gesprek ontstond twijfel of de kast op de buitengeven van de woning geplaatst moest worden of op de grond. Na intern overleg bij de technische afdeling kwam had advies deze op te hangen(om het geluid en de trillingen minimaal te houden). Resultaat is een geruisloze en trillingsarme installatie. Installatie zou binnen 2 weken zijn geplaatst echter de coronacrisis verhinderde de afspraak. Dit is vervolgens op korte termijn opgelost. Installatie ging vlot met duidelijke uitleg van de werking van de warmtepomp i.c.m. de thermostaat. Halve dag installatie en een nette opgeruimde werkplek. Wij waren tevreden met deze firma en doen deze aanbevelen.

De klant op één

Ik ben meer dan 100% tevreden over New Energy Systems na de aanschaf van zonnepanelen en een warmtepompboiler. Goed advies gekregen, planning realistisch en uitvoering Top. Ook de service daarna heeft mij positief verrast! Het kan dus nog echt: de klant op één. Top New Energy Systems !

Nette en professionele installatie

Vanaf het adviesgesprek tot de planning en installatie is netjes verlopen. New Energy Systems is een van de weinige die het gehele systeem geschroefd monteren. De opbrengst van de Sunpower panelen is geheel volgens verwachting verlopen. Niet de goedkoopste, maar wel een oerdegelijk product en uitstekende installatie.

Zo moet het.

Zeer relaxte intake door Louis van Wersch. Geïnstalleerd op 22 april 2020 door jongens die wisten waar ze mee bezig waren. 12 panelen, en nu heb ik al ruim 2 mW binnen, geschreven op 28 juli 2020. Hoera voor zo'n bedrijf.

New Energy gaat voor een 10

New energy gaat voor een 10, dus krijgen ze ook een 10. We hebben vooraf heel goed advies gehad. Daarna hebben de mannen keurig werk afgeleverd. De opbrengst van de kwalitatief goede zonnepanelen is hoger dan gedacht. Wij zijn er blij mee.

• Nazorg en Garantie

levering volgens afspraak, nette afwerking

Blij met de zonnepanelen. Mooi afgewerkt zowel binnen als buiten.

• Nazorg en Garantie

In eerste instantie panelen geplaatst hoogstwaarschijnlijk met fabricagefout. Zonder problemen opgelost en direct panelen vervangen. Chapeau.

• Nazorg en Garantie

Perfect geregeld van a tot z.

Alles goed en duidelijk geregeld. Zeer tevreden zeker ook over de monteurs. Beleefd en netjes gewerkt.

• Nazorg en Garantie

Perfect geregeld van a tot z.

• Nazorg en Garantie

perfecte levering tegen zeer goede prijs

vanaf advies tm levering zeer nette afhandeling door prima klantvriendelijkemensen Perfect

Gewoon goede service

Ben heel tevreden

De Steeg 15

6333 AT Schimmert

Over New Energy Systems B.V.

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.

Over Techniek Nederland