Van A tot Z perfect

Bij eerste afspraak meteen de offerte. Levering duurde wel wat lang. Super gewerkt onder geen fijne weersomstandigheden. En netjes gewerkt.

• Nazorg en Garantie

Hybride warmtepomp en zonnepanelen. Vakkundig gemonteerd.

Ondanks gure weer (winter) de zonnepanelen veilig gemonteerd door zeer ervaren en prettige monteurs. Beide monteurs afkomstig uit de Stille Zuidzee maar al lang in Nederland en werkzaam bij New Energy Systems. Daar ik zelf verschillende malen op die eilanden in de Stille Zuidzee ben geweest hadden we gelijk een klik. De hybride warmtepomp ook door prettige en ervaren monteurs gemonteerd. Geeft toch vertrouwen in New Energy Systems.

• Nazorg en Garantie

een bedrijf wat zijn afspraken nakomt!

in deze wereld waar bedrijven klanten slechts als zakkenvuller aanmerkt is dit bedrijf een pareltje. Vriendelijk, men communiceert, zorgt voorde klanten en men komt de afspraken op tijd na.

Alles ging naar wens.

De afspraken zijn goed nagekomen.

Zeer goed begeleid!

Na 10 jaar wachten op toestemming (beschermd dorpsgezicht) hebben we nu eindelijk onze panelen. Met alle geduld zijn we daarbij zeer goed begeleid door New Energy Systems, waarbij de door hen aangeleverde informatie van groot belang was toen de welstandscommissie het definitieve oordeel moest vellen. We kregen ‘groen licht’, eigenlijk letterlijk en figuurlijk!

• Nazorg en Garantie

Top service waarbij rekening is gehouden met al onze wensen!

Zeer ervaren en vriendelijke monteurs en elektricien. Ook snelle en duidelijke antwoorden op vragen van mij achteraf aan verkoper. Ook fijn dat verkoper als enige de moeite nam om vooraf alles goed uit te leggen en te bekijken waar panelen en omvormer moesten komen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Correct goede prijs komen afspraken na

De uitvoering is prima verlopen binnen 4 uur was de gehele installatie geplaatst (6 panelen) Zelfs een kleine aanpassing aan de elektrische installatie werd achteraf tot volle tevredenheid uitgevoerd. Kan het bedrijf zeer aanbevelen.

Betrouwbaar, correct, vakkundig

Goede voorlichting bij kennismakingsgesprek; afspraken nakomen qua planning; correcte en vakkundige monteurs die veiligheid in acht namen. Moesten nog terug komen om werkzaamheden af te maken, maar geen gezeur over extra kosten. Prima service!

Vakwerk

Prima werk en vakwerk

fijn bedrijf

we zijn zeer tevreden over de werkzaam heden weten waar ze mee bezig zijn personeel vriendelijk en netjes bedrijf zeer aan te bevelen ga zo door

• Nazorg en Garantie

Heel nette afwerking, meer dan tevreden.

Goed geadviseerd en netjes geïnstalleerd, heel netjes afgewerkt. Wij zijn meer dan tevreden. Dank je en compliment voor de monteurs.

Stipt en correct

Ondanks een afbreuk gedurende de installatie door storm en slecht weer werd er voor gezorgd dat de klus binnen een week toch werd afgerond. Goede service en meedenken met de klant.

Professioneel en vriendelijk

Het plaatsen van de zonnepanelen en installeren van de nieuwe meterkast is heel vakkundig gedaan. Kleine extra's werden zonder meer mee genomen. Alle rommel werd prima opgeruimd. In de voorbereiding vond ik New Energy Systems niet altijd even duidelijk; communicatie over verwachte datum van levering was wat mij betreft niet goed. Ik had ook verwacht nog enig voordeel te hebben van de gezakte prijzen, maar daar bleek helaas geen ruimte voor.

New Energy Systems top bedrijf

Hele fijne service vanaf het eerste contact met dhr. Duijkers t/m instaleren van de zonnepanelen twee weken geleden. Vakkundige en vriendelijke medewerkers. Alles werkt naar behoren en ons huis is netjes achtergelaten. Fijn bedrijf! Wij kunnen NES bij iedereen die van kwaliteit, vakkundigheid en goede service houdt aanbevelen.

Alles top in orde

Goede voorlichting voor aankoop. Goede communicatie gedurende het hele proces. Zeer tevreden in de montage. Aardige monteurs, ze dachten mee in oplossingen om alles mooi af te leveren. Kortom: erg tevreden.

Top service!

Hallo Goede Service werken netjes komen afspraken na en doen niet moeilijk

• Nazorg en Garantie

Van A tot Z alles goed geregeld. Gewoon waargemaakt wat Louis ons verteld had bij het adviesgesprek. Hun hebben alles geregeld het enigste wat we zelf moesten doen was de registratie van de panelen voor de 40jarige garantie.

• Nazorg en Garantie

Goede en snelle montage, goede service en komen afspraken na!

Goede en snelle montage, goede service en komen afspraken na!

• Nazorg en Garantie

Werk redelijk netjes uitgevoerd, soms even wat kleine dingetjes verbetert, maar overall zeer tevrede

Positief

• Nazorg en Garantie

De heren van New Energy systems B.V. hebben bij mij 16 panelen op het dak van het woonhuis geplaatst. Ging allemaal volgens schema en afwerking was top. Na plaatsing alles netjes opgeruimd. Ook met de service na plaatsing super tevreden. De 10 panelen die ik al had liggen zijn nu tevens te volgen in 1 overzicht op de app. Mocht je nog zonnepanelen geplaatst moet hebben is dit bedrijf zeer aan te raden, Groet, Oscar Thoolen, Schimmert

• Nazorg en Garantie

Advies, uitvoering en oplevering conform afspraak.

Aandacht voor de wensen van de klant. Tussentijdse aanpassing van de offerte, uitbreiding van het aantal panelen, probleemloos ingepast. Installatie conform afspraken, hoewel de weersomstandigheden tot tweemaal toe roet in het eten gooiden, waarvoor overigens alle begrip van onze kant. Oplevering uitstekend: weinig rommel tijdens de werkzaamheden, alles keurig opgeruimd, uitstekende service bij installatie van app en super snelle actie na melding van defecte schakelaar in meterkast. Men maakt waar wat men belooft. Compliment!

• Nazorg en Garantie

De installatie ging slecht, 3 keer was scheepsrecht. Als klant moest ik veel actie nemen.

Technisch werkt het prima. Voor het plaatsen van de panelen op de juiste plek zijn ze driemaal aan de slag geweest. Om toegang tot de app en om de aanvraag van de extra garantie op de zonnepanelen te krijgen heb ik steeds het initiatief moeten nemen. NES was het met ons eens dat dit absoluut niet goed was en heeft excuses aangeboden en aangegeven hier leerling uit te trekken.

!! Perfect !!

Afspraken goed nagekomen, deskundig personeel, prima afwerking.

• Nazorg en Garantie

een topfirma om er warmpjes bij te zitten

Alles verliep enorm soepel. De mensen zijn heel erg aardig en vonden het ook geen probleem om de administratieve rompslomp te helpen invullen. Ze werken netjes en snel en het ging allemaal heel persoonlijk en gemakkelijk. Ik kan New Energy Systems van harte aanbevelen.

Alles perfect verlopen

Het plaatsen van de zonnepanelen is perfect verlopen. En tevens het aanpassen van de meterkast Vriendelijk personeel en netjes gewerkt.

De Steeg 15

6333 AT Schimmert

Over New Energy Systems B.V.

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.

Over Techniek Nederland