Prima geholpen

Op 3 nov. 10 panelen gemonteerd alles ging snel de jongens zijn goed op elkaar ingespeeld de panelen zaten er zo op erg vriendelijk contact met Albert is goed en duidelijk een fijn bedrijf duurde van offerte tot plaatsing 4 weken Erg blij mee

• Nazorg en Garantie

Goede begeleiding, flexibiliteit, meedenken, perfecte installatie en aftercare!!

Goed adviesgesprek met heldere uitleg! Iets duurder dan andere aanbieders maar kwaliteit en vertrouwen is belangrijker bij deze aanschaf! Door vertraging in onze verbouwing konden de zonnepanelen pas een jaar later dan gepland geïnstalleerd worden, dit was geen probleem. Goed contact met de planning (Alain bedankt!!) De installatie ging vlekkeloos, kort overleg hoe en wat en de mannen gingen aan de slag. In de middag werd de elektra aangesloten en kregen we een instructie over het systeem. Vakbekwame en zeer vriendelijke werknemers! De begeleiding via mail voor btw terugvragen, systeem registratie en app installeren is super! Ik raad NES aan iedereen aan, wat een topbedrijf met geweldige werknemers!!

Top service

Geen op of aan merkingen voor new energy systems, alleen maar positieve ervaringen. Communicatie is top, installatie is top en men heeft ook een goede service nadien.

Zorgvuldig en meedenkend

Wij hebben een tweede serie zonnepanelen laten plaatsen. De eerste serie functioneerde nog probleemloos (8 jaar geleden door NES geplaatst) maar wij hadden meer capaciteit nodig. Wij kregen kundig advies, en ook werd ons glashelder uitlegd dat de definitieve prijs pas vlak voor oplevering bepaald kon worden. De panelen werden na ongeveer 5 maanden wachtijd probleemloos geplaatst. Ik heb enkele malen contact gehad met de klantenservice en werd iedere keer zeer prettig en efficiënt geholpen. Ik denk niet dat ik nog een serie zonnepanelen nodig heb, maar zou dit beslist weer via NES laten lopen.

• Nazorg en Garantie

Meedenken en meebewegen in zowel aanloop als plaatsing!!

Na een fijn offertetraject waarin alle ins and outs prima werden uitgelegd zorgden omstandigheden aan onze kant ervoor dat plaatsing niet direct gerealiseerd kon worden. Toen we de draad weer op konden pakken werd alles opnieuw zeer secuur en zorgvuldig mét ons doorgenomen en voorbereid. Helaas bleek tijdens plaatsing dat er een rekenfout was gemaakt. Vanuit NES werd er echter meteen geschakeld, meegedacht en geïmproviseerd waardoor plaatsing van een compleet nieuw systeem nog diezelfde -afgesproken- dag mogelijk werd. Een top prestatie die bovendien werd bekrachtigd met heerlijk gebak vanwege de gecreëerde onrust. Bovendien verliep daadwerkelijke plaatsing mét bijbehorende instructie zorgvuldig, geduldig en met veel zorg. Complimenten!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Komen afspraken na en leveren goede service

NES heeft in 2013 onze eerste zonnepanelen geleverd. Afgelopen jaar hebben ze een laadpaal geïnstalleerd. En nu weer aanvullende zonnepanelen. Ondanks het feit bij de installatie van de laadpaal de aansluiting niet vlekkeloos verliep heeft NES alles correct en snel afgehandeld. Ik ben tevreden over hun manier van werken en de service die verlenen als je hun nodig hebt.

• Nazorg en Garantie

Goede installatie, offerte prijs is niet heilig.

Wij hebben voor de 2e keer zonnepanelen besteld en een warmtepomp die ik later nog wil beoordelen. De zonnepanelen heb ik februari besteld en de verkoper heeft ons een aantal offertes gemaakt van verschillende systemen. Gezien wij al een warmtepomp via hun besteld hadden en de prijsverschillen niet te groot waren tegenover de concurrenten hebben we alles via NES besteld. Wachten op de installatie was langer dan verwacht en de info mag vanuit NES wat pro actiever komen, maar nog alles ok. Vlak voor de installatie werden we gebeld i.v.m. extra betalen voor de installatie, zoniet werd het contract opgebroken. Ik zelf hou niet van deze praktijken, zodra wij als bedrijf een offerte maken die 2 weken geldig is dan blijft deze prijs ook bestaan. Na het tekenen van de offerte wordt het product meteen besteld en dan komen er geen noemenswaardige prijsverhogingen na voren. lijkt erop dat het product later is besteld in grote hoeveelheden maar toen was de prijs al flink hoger. Wij hebben de prijsverhoging betaald omdat we ergens anders weer maanden moeten wachten tot we aan de beurt zijn. De installateurs hebben goed en netjes gewerkt hier, maar het is nog even afwachten bij storm en slechtweer. .

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Geen zaken doen met deze firma

Rampzalig. Bij 3 woningen panelen laten installeren en het liep nergens lekker. Bij 1 woning tot 6 weken na oplevering van de zonnepanelen geen energie kunnen terugleveren door foute aansluiting, mondelinge afspraken niet nakomen, minder mensen sturen dan verwacht, schroeven op de straat, scheldwoorden op het dak, de radio loeihard, klimmen op meubilair in plaats van op ladders en urineren in de tuin. Ook worden klachten niet serieus opgepakt, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. De aansprakelijkheidsstelling voor gemiste energieopbrengst > € 500 door installatiefout wordt afgewezen. Wij zijn reeds langer dan 5 maanden met de firma in discussie en hebben het dossier inmiddels bij een advocaat gelegd. Direct na het plaatsen van de review (na 5 maanden proberen om het in overleg op te lossen) kreeg ik onderstaande antwoord (citaat) van New Energy Systems op mij beoordeling: Geachte familie ....., Dat u een advocaat in de arm neemt is uw goed recht, maar dan een dergelijke openbare recensie plaatsen om alvast uw gram te halen is betreurenswaardig. Je gaat naar de rechter omdat je denkt dat je in je gelijk staat en daar hebben we begrip voor, maar dat wil niet zeggen dat je gelijk hebt. Dat zal de rechter dan moeten beslissen. Zeer onsportief! Maar goed, weten we gelijk welk vlees we in de kuip hebben! We zien uw brief van de advocaat met spanning tegenmoet! Zo gaat New Energy Systems dus om met de klacht van een ontevreden klant die al 5 maanden lang in overleg is!!!

Vakmensen!

Voor ons al de tweede keer dat we door hen zonnepanelen hebben laten plaatsen en wederom weer heel tevreden!

• Nazorg en Garantie

Top installatie met onzorgvuldige verkoop

Verkoop geschiede uitsluitend per mail, bij plaatsen komen de monteurs er achter dat er nog een paneel had kunnen worden bijgeplaatst.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle reactie van alle afdelingen. Zeer goede monteurs, correct en zorgvuldig. Ook goede nazorg

Goede kwaliteit Uitstekend advies

Ondanks het lange wachten ( ongeveer 5mnd ) zijn wij goed geholpen. Altijd meteen bereikbaar en heel behulpzaam. Ook het personeel 2 man die de zonnepanelen zijn komen plaatsen, heel beleefd en alles goed uitgelegd. We zijn zeer tevreden over New Energy Systems.

Vakwerk

Zowel de advisering (offertefase), tussentijdse aanwijzingen m.b.t. zaken die door mij als klant kunnen worden uitgevoerd alsook de montage van de panelen gaat vlekkeloos. Zeer klantgericht/bekwaam en vriendelijk personeel. Prima service !!

Goede kwaliteit. Betrouwbare service. Uitstekend advies

Ik heb onlangs het eerste PV systeem laten vervangen. Ik heb ook deze opdracht weer gegeven aan New Energy Systems. Zij verstaan hun vak. Leveren kwaliteit en zijn betrouwbaar. Helaas is ook bij NES de tijd tussen opdracht en plaatsing erg lang, maar daar hebben alle bedrijven last van. De monteurs denken goed mee en zijn keurig in omgang en voorkomen.

• Nazorg en Garantie

Prima werk maar duurde te lang

We hebben lang gewacht op onze zonnepanelen, maar begrepen dat dit nodig was. Vlak voor levering werden we ineens voor de keuze gesteld om extra bij te betalen ivm gestegen kosten, zoniet dan zou het contract op grond van overmacht opengebroken worden. We hebben meegewerkt, maar waren en zijn hier uiterst ontstemd over.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Alles volgens afspraak en vriendelijk personeel!!

Ondanks het lange wachten ( ongeveer 5mnd ) zijn wij goed geholpen. Altijd meteen bereikbaar en heel behulpzaam. Ook het personeel 2 man die de zonnepanelen zijn komen plaatsen, heel beleefd en alles goed uitgelegd. Mijn man had heel veel voorwerk gedaan en daar waren ze ook heel dankbaar voor...;) Ook wij zullen jullie zeker aanraden, ga zo door!!

Ronduit slecht

NES is zeker niet de goedkoopste. Toch hiervoor gekozen omdat ik hoopte dat ik er kwaliteit voor terug zou krijgen. Allereerst kwam er een week voor de installatie een prijsverhoging. De reden was.....alles is duurder geworden..... zonder verdere uitleg....take it or leave it. Dit geeft al geen goed gevoel. De installatie is ronduit schandalig. Profielen zijn te lang. Pannen gapen enorm. Panelen liggen niet vlak. Kabel over de muur buiten schots en scheef. Profielen niet netjes synchroom (men had zich vermeten met het aanbrengen van de profielen en kwam hier pas achter toen alle panelen op het dak lagen) Binnen moest men boren. Er werd niets aan de kant geschoven. Geen boorsel afgezogen en NIETS opgeruimd! Omdat men het vanwege de regen niet afkreeg is men later teruggekomen. Een monteur liep ongevraagd naar binnen en ging op de WC zitten..... Zoals gezegd men had zich vermeten en hierdoor kwamen de panelen aan een kant gelijk met de dakrand. Toen ik vroeg of dit wel klopte werd een monteur kwaad en die liep vervolgens weg. De andere monteur heeft toen en collega moeten oproepen om te helpen. Wel 100 excuses hiervoor met als uitleg dit is niet de eerste keer...... Jammer dat ik geen foto's kan toevoegen.

Top bedrijf

Kan niet anders zeggen wat een TOP bedrijf. De levering was super snel. De montage super snel En wat een vriendelijkheid. Ondanks een paar tegenslagen werd er continu mee gedacht naar een oplossing. Echt een aanrader.

Prima installatie van zonnepanelen

Vanaf moment 1 een prima gevoel bij NES. Afspraken zijn steeds nagekomen en bovendien was de installatie perfect verlopen. Alle complimenten voor de installateurs die bij deze temperaturen prima werk hebben verricht. Vriendelijk personeel! We zullen NES zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede voorlichting en perfecte levering en plaatsing door vakmensen.

Ik had een goed gevoel over de informatie en offerte omtrent onze zonnepanelen. Ook de levering en plaatsing was in overeenstemming met onze wensen. Ondanks het zeer warme weer werd er perfect gewerkt bij het monteren van de panelen. Wij bevelen dit bedrijf dan ook aan.

Beloven en waarmaken

Vanaf het eerste contact gaf New energy systems een eerlijk en goed advies. Zowel bij het eerste bezoek als de montage bleek iedereen heel kundig en correct te zijn. Niets dan lof.

Ook deze (tweede) keer blij met de zonnepanelen van NES

Voor de 2de keer zonnepanelen bij NES aangeschaft. Helaas verliep het verkoopgesprek niet vlotjes, maar dit is achteraf naar volle tevredenheid opgelost. Levering conform afspraak en ook dit keer weer een deskundige montage! We hebben NES al eerder aanbevolen bij familie en/of vrienden. Dit zullen we zeker weer doen.

Prima installatie

10 zonnepanelen nettjes en strak geplaatst door NES, opbrengst overtreft de verwachting. Enig minpunt is de prijsverhoging van de onderconstructie. Ik begrijp dat door de situatie in de wereld sommige dingen niet te voorzien zijn, maar een meerprijs ligt altijd gevoelig. Voor de rest alles prima

• Nazorg en Garantie N.v.t.

top bedrijf met geweldige, vriendelijke vaklieden

Service met een hoofdletter S. heldere offerte, duidelijke afspraken die worden nagekomen, maar het beste zijn nog wel de monteurs die alles hebben geïnstalleerd. Zeer vriendelijk en beleefd, netjes en harde werkers onder extreme temperaturen deze dagen. Ik zal geen namen noemen, maar echt top jongens. Hier kun je echt op bouwen, dus geloof me je kunt hier niet mee de mist in gaan. Als persoonlijke noot gun ik de monteurs alleen nog een lift waarmee ze veilig de buitenunit op hoogte kunnen brengen en monteren

Uitstekende service en werkwijze

Telefonisch een afspraak gepland voor een offerte thuis (meeste bedrijven sturen een online offerte). Goede en uitvoerige uitleg door adviseur, advies gegeven om plat dak toch te vernieuwen, het aantal zonnepanelen, eventuele subsidie Provincie, BTW-teruggave etc... kortom overal aan gedacht. Geen verrassingen. Levering vlgs afspraak. Ook na plaatsing duidelijke uitleg door monteurs.

De Steeg 15

6333 AT Schimmert

Over New Energy Systems B.V.

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse partners gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Techniek Nederland, hebben we een InstallQ-erkenning (SEI), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur.

Over Techniek Nederland