3 weken in de kou

Ik heb reeds meer dan 20 jaar een storingscontract bij dit bedrijf. Eindelijk heb ik ze een keer nodig voor een storing. Blijken ze géén personeel beschikbaar te hebben voor de storingen. Met als gevolgd dat ik 3 weken in de kou heb gezeten. Volgens de telefonist ben ik nog gematst, want anderen moeten nog langer wachten voordat ze langskomen. Ik heb vandaag mijn contract opgezegd. Binnen 1 uur had ik een mail retour dat ze dat prima vonden.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie

Super , thermostaat kapot , gebeld en binnen 50 minuten een nieuwe erop .

Dre, Op vrijdagmiddag gaat de thermostaat kapot , gebeld met receptie vriendelijk te woord gestaan en echt binnen 50 minuten zat er een nieuwe op de muur en probleem opgelost. Super service

Geen ster.

Wat een baggerbedrijf zeg. Ze zijn deze week bij mijn moeder van 90 geweest voor onderhoud van de cv ketel. Mijn moeder was die dag al niet zo lekker (misselijk) vanwege de morfinepleister ivm pijn aan haar rug. Toen die lulhannes van een monteurklaar was en wegging deed de verwarming het niet. Zij belde daarop de firma en die vertelden dat ze de ketel moest resetten dat was die lul vergeten. Of ze maar even naar de zolder wilde gaan nb een mensje van 90 met pijn in haar rug en strontziek. Ze heeft een kwartier aan de lijn gehangen en moest maar wachten tot de radiator warm werd. Wat een bedrijf zeg. Ik zou zeggen bel die monteur en als de sodemieter terug naar mijn moeder. Vandaag lag er natuurlijk wel netjes op tijd de rekening in de bus. Uiteraard zonder excuses. Ik ga a.s de firma Jansen nog even bellen met de vraag of zij wel eens van klantvriendelijkheid hebben gehoord of dat het hun alleen voor de poen te doen is. Ik zeg ook het contract op en ga naar een andere firma. Voor mij geen Jansen meer wat een kutbedrijf

• Nazorg en Garantie

Mijn ervaring in een zin .nooit meer

Hebben mij beloofd 100% op de afgesproken datum te leveren dus niet .had steiger gehuurd en personeel in gehuurd om zonnepanelen te leggen heb 400euro schade daardoor maar ze zeiden we kunnen er niks aan doen nooit meer deze firma voor mij.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Niet fijn

Telefoniste niet vriendelijk en niet behulpzaam werd afgepoeierd zit nu nog in de kou en zonder warm water voor heel het weekend jippie zeer boos

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Goeie service, oplossingsgericht, klantvriendelijk en efficiënt

Het uitgevoerde storingsbezoek verliep vlot en zonder problemen.

Kruisakkers 4

4613 BV Bergen op zoom

Over P. Jansen Installatietechniek B.V.

P.Jansen Installatietechniek b.v. Uw totaal installateur en dienstverlener!!

Over Techniek Nederland