Super fijne mensen die weten wat ze doen! Denken mee in jou situatie, zijn vriendelijk en meestal optijd!
Volgens afspraak en netjes afgewerkt
Wij hadden een calamiteit in huis en jullie stonden binnen 2 uur bij ons op de stoep. Zeer goede service. Nogmaals bedankt
De monteur heeft al mijn vragen over het systeem beantwoord en heeft het systeem nagelopen en waar nodig ondhoud gepleegd.
zeer vriendelijke monteur, vakbekwaam en laat na de werkzaamheden alles weer goed werkend en netjes achter
personeel komt binnen met 2 man en stelt zich niet voor verteld wel dat ze Radiair zijn Ik heb een abonnement voor onderhoud met vast bedrag vind het vreemd dat ze met 2 man komen voor ketel had duidelijker geweest als verteld was dat een leerling bij aanwezig was en deze kosten voor Radiair zijn
netjes en professioneel
De monteur was was beleefd en werkte goed.
Elk jaar vindt er onderhoud plaats aan onze cv ketel. Prima vaklui. snel en doeltreffend.
Vlot geholpen aan de telefoon en op korte termijn afspraak kunnen maken, waarna werkzaamheden keurig, vlot en netjes zijn uitgevoerd
de jaarlijkse onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd.
Goeie service betrouwbaar . Al jaren mijn onderhoud aan de cv ketel. Doen ze netjes en professioneel.
Vriendelijke mensen aan de telefoon, Prima dat er een jaarherinnering gestuurd wordt Laten alles netjes achter I
Als ruim 50 jaar klant van Radiair. Professioneel en breed scala aan diensten.
Afspraak maken via e mail ging goed. Snelle reactie. Het bezoek aan huis was netjes
Hele goede service en altijd snelle reactie. Bedankt
Al jaren komt Radiair voor onderhoud aan de ketel. Geen klachten!
Robin is altijd vriendelijk en professioneel
Tijdens de jaarcontrole werd verteld dat alles goed was. Maar de rekening vertelde anders. Jammer. Verder kregen we een aanmaning, maar hadden de eerste rekening nooit ontvangen. Op de vraag wanneer deze dan verstuurd was, kwam geen antwoord. Later is hier op teruggekomen en is het uitgepraat
Beste mevrouw Koppert, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat er een aanmaning is gekomen, terwijl u de rekening nog niet had ontvangen. Inmiddels is er contact opgenomen met u en zijn de onduidelijkheden opgelost. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Originele beoordeling
1ste keer prima ervaring voor jaarlijks onderhoud en 2de keer was t een heel stuk minder..
Beste René, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Vervelend dat de monteur later was dan het afgesproken tijdblok door een spoedklus. Wij hebben teruggekoppeld aan de monteur dat in het vervolg contact opgenomen dient te worden met de klant dat het uitloopt. Naar aanleiding van onder andere uw terugkoppeling is er besloten om een aanvullende instructie op te stellen met betrekking tot vervangingen. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Originele beoordeling
Monteur kwam later dan afgesproken tijdsblok. Is klein half uur bezig en is weer weg. Hij heeft niet verteld wat hij gedaan heeft( blijkt een basisset vervangen te zijn) Laat dan in ieder geval de oude set zien. Vorige monteur (Ali) was uur bezig en moest ik meekomen de vliering op waar het werkterrein is. Hierbij gaf hij uitleg/tips. Daarna heb ik moeten tekenen voor akkoord. Dit alles was bij deze keer niet t geval. De vlieringtrap was al ingeklapt en Luik gesloten. Voordat ik het wist was monteur vertrokken. Ik heb niks hoeven tekenen..
Afspraak nagekomen, CV onderhoud uitgevoerd. Over kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden kan ik niets zeggen. Dat moet komende tijd ons lever.
Afspraken worden nagekomen
Een paar dagen voor onze verhuizing hadden we een storing in onze cv ketel. Er waren meerdere mogelijke oorzaken. Maar we hadden de tijd niet meer om dag na dag al die mogelijke reparaties te laten doen. Toen wij de beslissing namen om een nieuwe ketel te laten plaatsen, werd door Radiair heel snel geschakeld. Snel een nieuwe ketel besteld, snel een plaatsingsmoment ingepland. Op de ochtend van de overdracht werd de nieuwe ketel geplaatst. Spannend voor ons maar mooi snel geschakeld door Radiair! Complimenten!
Ambachtsweg 11
3411 MJ Lopik
Radiair bestaat sinds 1975 en is gevestigd in Lopik. Met zo'n 60 gedreven medewerkers ontwerpt en realiseert Radiair Totaalinstallatie al meer dan 45 jaar werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, beveiligings-, meet-en regel- en brandmeldinstallaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.