Hulpvaardig en netjes. Ook beleefd en vriendelijk.
Storingsmonteur erg vriendelijk. Bedacht een oplossing om defect op te lossen, maar deel van verwarmingsinstallatie was wel een een vervanging toe. Netjes uitgelegd wat er vervangen moest worden. Offerte was erg vaag, zonder enige uitleg. Toch gekoze, omdat de storingsmonteur de vervanging zou uitvoeren. 5 weken later afspraak voor vervanging; een andere monteur en niet alle onderdelen bij zich. Een 2e afspraak moeten maken omdat het essentieel onderdeel niet bij zich had. Vervangen thermostaat een veel simpeler model dan orgineel. Niet te programmeren en geen timer. Overigens de installatie aan de verwarmingsinstallatie zag er wel netjes uit.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben uw ervaring onder de aandacht gebracht. In de offerte staan de verschillende componenten altijd gespecificeerd. Bij vragen of twijfel staan wij u altijd graag te woord. Uw opmerking met betrekking tot de planning bespreken wij met onze service coördinator, deze uren hebben wij ook niet doorberekend aan u. Ik wens u een prettig weekend toe. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Zie boven
Monteur deskundig, legt duidelijk uit wat er aan de hand is, vriendelijk
Had een storing zelfde storing als twee jaar terug ligt aan de ketel heb dit doorgegeven, toch had de monteur het onderdeel niet bij zich. Dubbel werk en wij moesten thuis blijven. Monteur heeft netjes gewerkt. Wij zijn al 30 jaar klant bij jullie.
Goed.
Meedenkend, kijkt verder dan enkel de ketel
Bij laatste controle niets aan de hand Bij controle van mij blijkt de afvoerbuis van de verwarming gedeeltelijk los te hangen ui het plafond Is niet gezien door monteur terwijl het duidelijk zichtbaar is Na contact met klantenservice heeft een monteur dit netjes gemaakt zonder kosten
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben met de desbetreffende monteur besproken om hier extra alert op te zijn. Mijn collega probeert u telefonisch te bereiken om uw installatie kosteloos nogmaals na te lopen. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Originele beoordeling
Ik heb mijn abonnement beëindigd per vervaldatum, omdat ik het contact met uw bedrijf als matig ervaar. Na mijn e-mail met mijn opzegging heeft u mij teruggeschreven dat mijn opzegging in behandeling is, daarna al meer dan 6 weken niets meer gehoord. Op uw verzoek heb ik wel feedback gegeven, ook geen reactie.
Goedemiddag heer Van de Ven, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling met betrekking tot de uitgevoerde werkzaamheden en de backoffice. Intern hebben wij het een en ander uitgezocht, omdat wij deze terugkoppeling serieus nemen. Wat wij kunnen terugvinden is dat er op 28-09-2022 antwoord is gegeven op uw vragen met betrekking tot de tarieven en dat mijn collega daarna nog een vraag aan u heeft gesteld. Kan het zijn dat de mail niet juist is ontvangen? Deze review is intern besproken en naar aanleiding van uw bericht hebben wij het proces opzeggen en klant worden aangepast. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
De monteur heeft kennis van zaken ,correct en vriendelijk. heeft na alle tevredenheid de storing verholpen
De service op geleverde producten is meer dan uitstekend. De voorlichting over nieuwe mogelijkheden om klimaatvriendelijk energie te gebruiken ontbreekt volledig bij dit bedrijf
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Ik neem uw opmerking mee over klimaatvriendelijke energie. Wij zullen dit bespreken in het eerstvolgende overleg. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Beleeft en vakmanschap
met goed inzicht en ervaring
Altijd netjes gewerkt en zeer vakkundig. Hopelijk neemt de volgende bewoner van ons huis, jullie service over.
Goed bedrijf, kundig, goede communicatie.
Het contact is prima en de uitgevoerde werkzaamheden keurig.
Prima, vakkundig en snel!
Na aanleiding van een gaslek is er door Radiair gelijk op geageerd en hersteld.
ze weten de weg en op je vragen geven ze begrijpelijke uitleg
Top! Merci
Het was de eerste keer dat ik de storingsdienst moest bellen. Natuurlijk in het weekend. Maar de monteur kwam snel en had gelukkig het onderdeel dat ik nodig had in zijn bus liggen. Het was dus snel gefixt.
de monteur heeft de problemen opgelost en naar mijn mening een goed adviesgegeven
Ambachtsweg 11
3411 MJ Lopik
Radiair bestaat sinds 1975 en is gevestigd in Lopik. Met zo'n 60 gedreven medewerkers ontwerpt en realiseert Radiair Totaalinstallatie al meer dan 45 jaar werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, beveiligings-, meet-en regel- en brandmeldinstallaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.