Goede hulp bij het instellen van onze cv-ketel
Prettig geholpen
Wij zijn zeer tevreden met Radiair
Servicemonteur is bekwaam en kon op korte termijn de gasheater in onze hal afstellen en voorzien van het nodige onderhoud.
de mensen van radiair zetten zich met veel verantwoordelijkheidsgevoel zeer adequaat in
Als abonnee met een contract al €80 voorrijkosten moet betalen en dan ook mog €70 per uur dan vind ik dit er duur. Daarom zeg ik bij deze mijn abonnement op.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor het het plaatsen van uw beoordeling. De uren welke vooraf teveel zijn opgenomen, zijn d.d. 16-01-2023 gecrediteerd. Uw review heeft de creditering gekruist. Mocht u alsnog uw onderhoudscontract willen opzeggen, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail sturen naar [email protected]. Ik hoop dat u tevreden bent over de afhandeling en klant wenst te blijven. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Professionele partij met meerdere disciplines onder een dak.
Snel en goed geholpen
Zeer betrouwbare partij die haar afspraken nakomt, zowel voor de grotere projecten als de kleine werkzaamheden. Uitstekende dienstverlening en nauwkeurig in het gehele traject, van aanbesteding tot uitvoering en nazorg. Goede monteurs met vakkennis op locatie aanwezig.
Sinds 1975 verzorgt Radiair mijn installatie en onderhoud van de CV. Dat zegt genoeg!
Goedemiddag, Wat een eer dat we al sinds 1975 uw CV mogen installeren en onderhouden. Dat is bijna een jubileum. Hartelijk dank voor uw loyaliteit. Ik wens u alvast een prettig weekend. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Over werk tevreden ! Maar ik vind nota van 800 euro plus 200 euro ,erg veel voor vervanging pomp en radiatorknop ! 1000 euro !!
Foutje na uitgevoerd jaarlijks onderhoud aan CV ketel is netjes onder coulance hersteld. Tevens zijn jullie goed bereikbaar en is de doorlooptijd erg kort. Prima en ga zo door
werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd
uitstekende service
tot heden is dat prima.
Klant vriendelijk
Vriendelijke mensen. Bij de jaarlijkse onderhoud beurt had de monteur geen automatisch ontluchtingsapparaat bij zich. De bedoeling was, dat hij de ontluchting later kwam plaatsen en het lek langs de dakdoorvoeringen verhelpen. Er komen twee Radiair medewerkers, die het ontluchtingsventiel plaatsen (hoort toch bij het onderhoudscontract) en foto's van de dakdoorvoering maken. Helaas lekkage dus niet verholpen. Voor deze activiteiten in verhouding een stevige rekening.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de genomen moeite om uw ervaring kenbaar te maken. Een ontluchtingsventiel plaatsen behoort niet tot het uitvoeren van het onderhoud (onderhoudscontract). Er is voorafgaand een offerte opgesteld voor de werkzaamheden, het controleren van de dakdoorvoer en indien nodig het herstellen van het probleem. Onze monteur heeft vastgesteld dat het niet aan de dakdoorvoer lag, maar dat het dak zelf bouwkundig dient te worden gerepareerd. Helaas kon om die reden de lekkage niet verholpen worden. Wij hopen dat u desondanks toch tevreden bent over het uitgevoerde onderhoud. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Prima service. Prettige medewerker bedrijf, geeft toelichting en duidelijke antwoorden op vragen. Omzetten eerder gemaakte afspraak naar andere datum snel geregeld.
Aardige man netjes gewerkt
Prima service, afspraken nagekomen, op tijd, vriendelijke communicatie.
Contact met alle medewerkers, zowel op kantoor als de monteurs is prettig professioneel en accuraat!!
Radiar denkt aktief mee en zijn deskundig en betrouwbaar
Kwaliteit en uitvoering uitstekend. De rekening buiten proporties extreem hoog.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben voorafgaand een offerte opgesteld en er is betaald conform offerte. Onze prijzen zijn marktconform, maar wij begrijpen dat deze kosten in deze dure tijden niet gewenst zijn. Fijn dat u de kwaliteit en uitvoering als uitstekend heeft ervaring. Met vriendelijke groet, Diana Ruijl
Ambachtsweg 11
3411 MJ Lopik
Radiair bestaat sinds 1975 en is gevestigd in Lopik. Met zo'n 60 gedreven medewerkers ontwerpt en realiseert Radiair Totaalinstallatie al meer dan 45 jaar werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, beveiligings-, meet-en regel- en brandmeldinstallaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.