Deskundig, klantgericht en vriendelijk ! TOP !

Het probleem grondig onderzocht, helder geadviseerd en de afgesproken werkzaamheden naar behoren uitgevoerd.

Klantgericht

Zeer klantgericht Dennis en de monteurs denken met je mee, zijn flexibel, houden zich aan hun afspraken en doen hun werk heel goed. Zeer tevreden mee, echt een aanrader voor loodgieter klussen.

• Nazorg en Garantie

Fantastisch van begin tot eind

De verschillende mensen die bij ons hebben gewerkt (loodgieters, elektricien, stukadoor, schilder, kitter etc.) waren allemaal even vriendelijk en professioneel. Dachten mee en kwamen met nieuwe oplossingen of inzichten. Natuurlijk deed Dennis zelf dit ook al, bij het bedenken vooraf en tijdens de werkzaamheden. Er is netjes gewerkt en precies volgens planning.

Supersnelle service!

Een monteur van zonnepanelen bemerkte tijdens werkzaamheden in de ruimte waar zich onze verwarmingsketel bevindt dat er iets niet goed functioneerde. Heb meteen per mail (foto's gestuurd) en telefonisch contact met Reijnen opgenomen. Binnen een uur was monteur ter plaatse en heeft het euvel deskundig en snel opgelost (defect onderdeel vervangen). Ik was erg dankbaar en tevreden.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Afspraak op korte termijn, snelle plaatsing.

Vlot spijkers met koppen,prima!

• Nazorg en Garantie

Snelle en goede service bij een "haast-klus"!

Bij het opknappen van ons nieuwe huis moest op korte termijn een gasleiding verplaatst worden. Na één telefoontje en één mailtje al de volgende dag een passende offerte ontvangen en een dag later de monteur al in huis. De leiding netjes verplaatst, na het werk alles opgeruimd en ook nog tijd voor een kopje koffie. Kortom helemaal top!

Zeer klantvriendelijk

Dennis en de monteurs denken met je mee, zijn flexibel, houden zich aan hun afspraken en doen hun werk heel goed. Zeer tevreden mee, echt een aanrader.

Zeer deskundig en klantgericht

Hele fijne ervaring met Reijnen Installatietechniek. Er wordt meegedacht, goed geadviseerd en klantgericht gewerkt. Daarna de uitvoering door uiterst vriendelijke en kundige werknemers. Alleen maar complimenten en zeker de aanbeveling waard. De goede nazorg maakt het zeker een 10 waard.

snel en netjes

twee radiatoren vervangen. Snel en netjes gewerkt.

Fantastisch bedrijf

Alleen maar positieve ervaring. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de uit te voeren werkzaamheden. Op de afgesproken dag/datum komt men ruim op tijd. Mensen zijn erg klantvriendelijk, sociaal en uiterst deskundig. Laten goed vakwerk achter. Indrukwekkend in 1 woord. Men luistert goed naar de klant. Dit was de eerste kennismaking met bedrijf Reijnen, maar absoluut niet de laatste keer. Prijzen zijn voor zover ik het kan beoordelen marktconform.

• Nazorg en Garantie

Alle werkzaamheden tijdig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Zeer professioneel bedrijf met zeer ervaren werknemers. Zowel vaktechnisch en sociaal. Gedurende uitvoering geen probleem wijzigingen uit te voeren om tot gewenst resultaat te komen. Het uiteindelijke eindresultaat is top!

Top geregeld

Vanaf het bezoek om te kijken wat er gedaan moest worden tot na uitvoering top geregeld. Afspraken nagekomen en prettige medewerkers aan huis gehad. Ga zo door

uitermate tevreden

Compleet nieuwe badkamer aangelegd door Reijnen. Van begin tot einde zeer tevreden! Duidelijke afspraken (en nagekomen!). Netjes gewerkt, deskundige en vriendelijke, beleefde medewerkers. We zijn heel tevreden met het eindresultaat. Top!

• Nazorg en Garantie

Van offerte tot uitvoering....subliem !

2 jaar geleden een nieuwe verwarmingsketel laten plaatsen. Door deze eerdere positieve ervaring nu de verwarming voor de bovenverdieping laten aanleggen. Ook nu weer, van offerte tot uitvoering alles keurig geregeld. 2 vrolijke, hardwerkende mannen hebben de klus in een paar dagen geklaard. Zonder te mopperen kruipruimte, vliering en andere soms onmogelijke plekken bedwongen, om alles zo mooi mogelijk te maken. Elke dag netjes de werkplek opgeruimd! Gisteren was de klus klaar, vanmorgen belde Dennis om te vragen of alles naar tevredenheid was. Nou Dennis...meer dan dat. Je hebt geweldige mensen in dienst, waar je trots op kan zijn. Het enige verbeterpuntje zou een mooie set accu gereedschap voor de mannen zijn ;-) Roy en Ralph...ook jullie hartstikke bedankt voor de gezellige week en het perfecte eindresultaat

• Nazorg en Garantie

Heel goed werk geleverd!!!

Ik heb lang moeten wachten, maar het heeft zich geloond. Ik heb een prachtige badkamer gekregen. Ook over de mensen die hier gewerkt hebben ben ik heel tevreden!

• Nazorg en Garantie

Nwe badkamer gekregen alles perfect uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie

Snelle en keurige service.

Na vier jaar ervaring met Dennis en zijn team zijn de vijf sterren meer dan verdiend. Keurig en kundig.

Klantgericht en oplossingsgericht

Goede kwaliteit en lost alle problemen netjes op

• Nazorg en Garantie

Goede, betrouwbare en snelle service!

Fijne ervaring zowel met het verbouwen van de badkamer als nu met het installeren van een nieuwe CV ketel. Deskundig advies en alle afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg blij met de geleverde diensten en zullen in de toekomst zeker weer contact opnemen met Reijnen.

Betrouwbaar en goed

Het contact met het bedrijf Reijnen is goed en duidelijk. Tijdens de afspraken zeer duidelijk over hoe en wat. De werknemers zijn goed, vriendelijk en betrouwbaar. Over elke klus, wat door het bedrijf geklaard is, ben ik zeer content.

• Nazorg en Garantie

Duidelijke offerte, snelle afspraak en werkzaamheden na volle tevredenheid uitgevoerd

Nieuwe gas afvoer voor cv geplaatst

• Nazorg en Garantie

Zeer vakkundig en klantvriendelijk bedrijf.

Wij kennen het bedrijf al zo'n 40 jaar. Reijnen Installatietechniek is een bedrijf dat zeer vakkundig opereert. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en beleefd. Maar bovenal zijn ze vakkundig. Wij hebben nooit tevergeefs een beroep op hen gedaan. Ook hebben we nooit lang hoeven wachten op een monteur in geval van een storing. Ze houden zich aan hun afspraken en hanteren een open manier van communiceren. Alles is met hen bespreekbaar. Met andere bedrijven hebben we ook wel anders meegemaakt.

• Nazorg en Garantie

Niet alleen de installatie van onze nieuwe CV ketel liep vlekkeloos. Reijnen installatietechniek heeft ons ook super ondersteunt in ons lekkage probleem. Hun rapportages werden zelfs door expert van de verzekering als zeer goed beoordeeld.

Vakkundig en klantgericht

Het is duidelijk dat de installateurs hun vak kennen. Alle medewerkers waarmee wij contact hadden zijn heel vriendelijk en klantgericht. Dennis Reijnen denkt goed mee. En geeft ook duidelijk opties en mogelijkheden aan. Wij zijn zeer tevreden over de installaties en het installeren.

• Nazorg en Garantie

Badkamer laten maken door Reijnen Installatie techniek, tevens onderhoud aan CV ketel en ook onze gashaard zijn onder handen genomen! Zeer vriendelijk en bekwaam personeel!

Vouersweg 112

6161 AG Geleen