Vriendelijk personeel, aandacht voor veiligheid. Alles goed uitgelegd. In 1 woord Top. Ik kan ze dan ook zeker aan bevelen.
Prima service, vanaf telefonisch contact tot monteren van de zonnepanelen, vriendelijk personeel, snelle montage
Om te beginnen kan je elk moment van de dag iemand bereiken met de telefoon om eea te kunnnen overleggen. ze hebben alle afspraken stips nagekomen en zijn ook nog eens altijd vriendelijk. ( Ze zijn ook nog eens de goedkoopste uit 5 offertes)
Top werk geleverd Administratief super geregeld. Top bedrijf.
Vele aanbieders beoordeeld en vergeleken in het onbekende van zonnepanelen. Doorslag heeft gegeven dat Return on Energy doen wat ze beloven en komen hun afspraak na. Eerlijk advies !
Nette en vriendelijke mensen. Vanaf het eerste contact tot aan de installatie een goede service. Alle vragen en twijfels werden beantwoord.
Reeds enige tijd was ik bezig om mij te verdiepen in aanschaf van zonnepanelen op ons nieuwbouwhuis met warmtepomp omdat dit wel bij elkaar hoort. Via Ver. Eigen Huis een aanbieding gehad dat het niet echt was, te standaard zonder visie. Na vele offertes (bijna allen gelijkend) kreeg ik een eerste offerte van Return on Energy die een persoonlijke toon had en een duidelijke offerte. Deze partij uitgenodigd en Marijn kwam de schouw doen, goed gesprek gehad en uitgelegd wat de wensen zijn. Hierna nog wel twee offertes bij Marijn gevraagd om verschillende opstellingen, panelen en omvormer te vergelijken voor mijn situatie waarbij onze keuze steeds duidelijker werd. Vorige week geplaatst in 1 dag door een goede ploeg monteurs, ook dat klopte gewoon, vriendelijk, deskundig en goede taakverdeling. Ik heb nu een opstelling op het dak liggen die past, ruimte voor Velux ramen, voldoende opbrengst en klaar voor de toekomst. Afgelopen dagen de eerste KwH gedownload uit de zon en het werkt gewoon goed, nu hopen op vele zonnige dagen!
Ik heb problemen met de warmtepomp die ik bij return on Energy heb gekocht. Op dinsdag 23 november gebeld en krijg daar een medewerker aan de lijn die mij niet kan helpen, maar er wordt belooft dat ik terug gebeld wordt. Na enkele dagen is een monteur lang geweest om de problemen op te lossen
Originele beoordeling
Ik heb problemen met de warmtepomp die ik bij return on Energy heb gekocht. Op dinsdag 23 november gebeld en krijg daar een medewerker aan de lijn die mij niet kan helpen, maar er wordt belooft dat ik terug gebeld wordt. Na 4 dagen ben ik nog steeds niet gebeld en ben ik zelf gaan bellen, ik krijg een antwoord apparaat, met de tekst dat ze vandaag (vrijdag) niet bereikbaar zijn. De eigenaar is Lauri Dezentje hij is telefonisch ook niet bereikbaar. Zijn kompaan gebeld echter deze wil zijn nummer niet geven, maar zal hem een app sturen. Tot op heden niets gehoord, intussen zitten we wij in de kou. Vandaag had ik het hier over met de mijn buurman, hij gaf aan dat hij ook al 14 dagen bezig is om een monteur aan de telefoon te krijgen
op tijd volgens afspraak ,aardige werklui. snel aan het werk bij na geen tijd voor de koffie, goede uit leg hoe het werkt alles meegenomen van de verpakking netjes top lui aan te bevelen
In het begin was er een probleem met het systeem, maar dat hebben ze keurig opgepakt en snel opgelost. Ze hielden ons systeem zelf in de gaten en namen zelf contact met ons op.
Uitstekende voorlichting over het gebruik van zonnepanelen; zeer professioneel; vakkundige montage door vriendelijk personeel. Samengevat : DOEN
1e gesprek met Marijn voor de aanschaf van zonnepanelen was erg fijn. Het contact met dit bedrijf gaf voor ons de doorslag. Wordt goed meegedacht en verdere communicatie verloopt heel goed. Goede prijs/ kwaliteit. Installatie netjes en vakkundig. Kortom zeker een aanrader!
zeer vakbekwame monteurs die goed ,snel en zeer netjes werken . instalatie op dak en zolder om door een ringetje te halen . uitleg over werking omvormer op zolder perfect . oplevering werkplek 100% schoon . geen kabel door het huis maar via buitenzijde op aanraden monteur zodat je er zowel binnen als buiten niets van ziet ,uitstekend . monteurs allemaal zeer vriendelijk en hulpvaardig .
Goede en prettige communicatie met een professionele club die hun afspraken na komen.
Vanaf het begin, tot aan het plaatsen van de panelen zijn we super geholpen. We zijn naar tevredenheid geholpen
Het installatie ging zonder problemen en vlot
Medewerkers waren heel vriendelijke en deskundig.
Heel goed contact en een goede service
Prettig contact en goede service en vakwerk
Snel geholpen, deskundig advies bij ons thuis, vriendelijke en capabele monteurs. Zeer tevreden.
Ons systeem draait nu een maand tot tevredenheid. We zijn vanaf de eerste dag fantastisch begeleid en is ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en welke opstelling alsmede het systeem het beste paste in onze situatie.Marijn is zelfs in zijn vrije tijd in de avonduren langs geweest om de puntjes op de i te zetten. ( je koopt tenslotte geen brood ) het plaatsen ging zeer netjes en de monteurs waren beleefd vakkundig en deden niets zonder overleg en precies zoals afgesproken. Alles was volgens afspraak en wij werden steeds telefonisch op de hoogte gesteld van de vorderingen vanaf de dag van bestelling. Fantastisch zulke begeleiding en wat een vertrouwen en rst gaf ons dat.Kortom een aanrader! Marijn en team nogmaals hartelijk bedankt voor alles.
Goeie en zeer nette communicatie vooraf. De monteurs hebben heel snel en heel netjes gewerkt. Alles is ook heel mooi afgewerkt. Zeker een aanraders als je zonnepanelen wil laten plaatsen.
Keurige en beleefde monteurs, Weten waar ze mee bezig zijn, ondanks de slechte weersomstandigheden de werkzaamheden veilig en correct uitgevoerd.
Via mijn zoon in contact gekomen met Marijn Thijsse. Contact was goed en professioneel. Er werd meegedacht en ook de prijsstelling was concurrerend. Al met al een goede en prettige samenwerking