prima!

Al jaren de service van Romijnders altijd goed , vriendelijke monteurs dat geeft vertrouwen als je door de jaren heen voorr het onderhoud komen. Dank daarvoor.

• Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Fijne en vriendelijke monteur, goede communicatie over kosten en onderhoud

Fijne en vriendelijke monteur, goede communicatie over kosten en onderhoud

Aardig

Prima bedrijf voor ketel onderhoud, maar communicatie naar klanten kan beter moet veel achteraan bellen.

Dit stelt teleur!

Heb bij jullie al vele jaren een onderhouds contract,naar tevredenheid, krijg nu een rekening voor verrichte werkzaamheden . Het werk is goed gebeurd,maar er wordt voorrij kosten berekend en ook nog installatie monteur tarief. dit is naar mijn mening wat te veel van het goede,maar....!

zeer teleurstellend

Gemelde storing zelf opgelost. Half uur na melding heb ik Romijnders hiervan op de hoogte gesteld. Zou de melding dus annuleren. Er is dus geen service monteur aan de deur geweest. Gang van zaken is zeer irritant te noemen.

• Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Buiten verwachting na een dag al een deskundige monteur in huis die de thermostaat optimaal instelde

Een jaar na installatie nieuwe ketel meer gasverbruik. Dit was vreemd, tegen alle verwachting in. Een dag na melding een monteur in huis die zeer kundig alles naliep en bijstelde (eco-stand en warmwaterpomp) Ook een schakelaar plaatste tussen Electr.bron en pomp vloerverwarming. Hierover zeer tevreden ! Ik vraag me wel af waarom bij installatie dit niet meteen zo gedaan is ?

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Fijne en goede ervaring met dit bedrijf

Communicatie met dit bedrijf luidt en duidelijk. Ook een vriendelijke en beleefde monteur.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Na de komst van de monteur voor jaarlijkse controle is er altijd wat.

We hebben een contract (service-plus), maar als de monteur is geweest voor jaarlijkse controle is er altijd wat. De monteur moet dan weer terugkomen. Ook krijgen we facturen terwijl we een service-plus contract hebben, dat o.a. inhoud dat er geen arbeidsuren worden berekend!!

Een ramp

Het heeft een half jaar geduurd voordat ze mijn verwarming hebben gemaakt, heb er continue achteraan moeten bellen en mailen anders had het nog zeker een half haar tot een jaar langer geduurd. Heb maanden lang in de kou gezeten, echt belachelijk voor woorden. Uiteindelijk hebben ze het prima gemaakt, al hebben ze met geen woord gerept over terug plaatsing vd schotten, daar ben ik zelf achter gekomen. maar goed de weg er naartoe was een regelrechte ramp, te schoftig voor woorden.

• Nazorg en Garantie

Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde service en reparatie.

Kundige advisering en analyse van een probleem. En professioneel opgelost.

Service

S,morgens gebeld en in de middag binnen een kwartier geholpen en klaar was de cv.

• Nazorg en Garantie

Super service en vakkundig!

Deze monteur was nieuw voor ons maar hij heeft een probleem opgelost waar we al lange tijd tegen aan liepen. We zijn er superblij mee!

• Nazorg en Garantie

Prettige contacten en snelle, adequate interventie

Onze aannemer Boerboom had geen gelegenheid om radiator en laaghangend toiletreservoir te vervangen en adviseerde contact met Romijnders Service BV. Snelle reactie van dit bedrijf en prima vakmanschap. Complimenten!

sympathieke ,sociaal en deskundig

Als alleenstaande vrouw van 77 is het heel prettig , wanneer de monteur mij bij het geheel betrekt, ook al ben ik beslist niet vakkundig, Maar de onverwachte kleine problemen die zich voor deden , gaf hij mij wel het vertrouwen dat het goed zou komen. daarnaast wil ik opmerken dat de monteur( Marcel ?) een jongen in opleiding op een zeer sympathieke manier uitlegde wat er gedaan moest worden, en gaf hem ook de kans het zelf uit te vinden .Zelf heb ik vanuit mijn beroep ook jongere mensen begeleid

Probleem goed opgelost

Deskundige monteur, goede service, probleem snel opgelost !

• Nazorg en Garantie N.v.t.

snelle en goede service als je het nodig hebt!

Ik had een kapotte geiser en geen warm water. Ik heb een onderhoudscontract bij Romijnders en na mijn telefoontje kwam er al heel snel iemand langs. Geiser was snel en deskundig gemaakt. Prettig is ook dat er altijd meegedacht wordt over de afspraak. Als je werkt en niet altijd thuis kunt zijn, is dat heel fijn.

zeer goed erg vriendelijk

het gehele plaatje was zeer goed tot uitmuntend

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

• Nazorg en Garantie

Goede accurate behandeling aanvraag voor een cv ketel en een correcte vriendelijke monteur! Een klein foutje met het versturen van de factuur door Romijnders maar dit was na een telefoontje weer snel verholpen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zonder veel ophef de werkzaamheden uitvoeren.

Wij hebben de technici van Romijnders als zeer prettig ervaren. Het enige wat wij als klant af en toe moesten doen, was wijzen waar de afsluitkranen van gas en water waren. Na afloop van de werkzaamheden werd goed en duidelijk uitgelegd hoe de werking van de cv-ketel was en wat wij moesten doen om de installatie in optimale conditie te houden.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Professionele en vriendelijk service, prima team!

Gewoon primap

• Nazorg en Garantie

Prettige mensen en goed overleg tijdens de werkzaamhen.En de boel netjes op geruimd. Prima

• Nazorg en Garantie

Volgens afspraak een nieuwe ketel geleverd, en alles schoon achter gelaten.

Monteur heeft goed doorgehad dat de geleverde ketel niet paste bij de aanwezige rookgasafvoerkanalen in het appartementengebouw. Heeft de ketel laten omruilen voor een juiste. Dat bleek achteraf een foutje in de offerte te zijn, en had beter gecommuniceerd kunnen worden. Verder tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

deskundigheid en klantgericht

Ik had een vriendelijke installateur (Marcel) die mij uitleg en tips gaf. Ben zeer tevreden over de installatie van mijn nieuwe ketel en MV box.

Vijverlaan 9

6602 CX Wijchen

Over Romijnders Service B.V.

Romijnders Service is een landelijk installatie- en fullservicebedrijf en voornamelijk actief in de utiliteit, retail, woningcorporaties en voor particulieren. Binnen onze organisatie werken zo’n 90 medewerkers met een groot enthousiasme en vakmanschap aan het succes van de organisatie, wat zich kenmerkt door professionaliteit en een hoog serviceniveau. Tevens zijn wij continu op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en innovaties om een gezonde en vooruitstrevende blik op de toekomst te kunnen blijven werpen.

Over Techniek Nederland