Heel erg goed

Wat een ontzettend fijne, vakmensen. Advies op maat, snelle reactie op berichten, laagdrempelig benaderbaar en vlotte en professionele installatie.

• Nazorg en Garantie

Perfecte installatie van de warmtepomp

Zeer tevreden over de installatie van de warmtepomp met toebehoren. Voorafgaand duidelijk en deskundig advies. Nette offerte en de nodige flexibiliteit in het voortraject. Goede afspraken die netjes worden nagekomen. Installatie volgens afspraak. Er wordt zeer netjes gewerkt en de zaak wordt opgeruimd achtergelaten. Onverwachte problemen tijdens de installatie worden opgelost. Technisch werkt de installatie zoals beloofd. De installatie ziet er gelikt uit. Daar wordt duidelijk aandacht aan besteed. Je ziet de liefde voor het vak er aan af. Top. Goede nazorg.

• Nazorg en Garantie

Effectief, efficiënt en schoon werk met een oogstrelend ‘kunstwerk’ als resultaat

We zagen er tegenop: Dagenlang in de kou en stoffige troep terwijl de all-electric warmtepomp werd aangelegd. Niets was minder waar, we merkten nauwelijks dat ze aan het werk waren. Ze hadden elektrische kachels mee genomen, dekten alles met lakens af wat onder het stof kon komen en ruimden het vertrek waar de installatie zou komen leeg, zodat ze alle gelegenheid hadden om te werken. Wat er ging gebeuren werd duidelijk uitgelegd, alsof het om een medische ingreep ging. Het resultaat was verbluffend. Het koperwerk van de leidingen loopt strak in horizontale en verticale zin. Verbindingen zijn tot op een fractie van ‘n millimeter correct berekend en uitgevoerd. De binnen-unit met ingebouwde boiler en extern buffervat zien er in combinatie met het koperwerk uit als de machinekamer van een luxe eco-jacht. Geen wonder want één van de medewerkers is als student al twee keer Nederlands kampioen geweest in zijn vakgebied sanitaire- en verwarmingstechniek en eindigde hoog tijdens de Europese kampioenschappen afgelopen September in Polen. Nadat de klus was geklaard, kregen we een instructie hoe we met de warmtepomp moesten omgaan, een paar dagen later nog een keer voor een opfriscursus. Mocht er ooit een probleem zijn dan kan de installateur alle instellingen op afstand via internet bekijken en zonodig bijstellen of zaken ter plekke oplossen, wel zo makkelijk voor een koppel dat de honderd nadert. De afgelopen twaalf dagen functioneerde het systeem prima voor temperaturen tussen 4 en 10 oC. De lakmoesproef komt natuurlijk pas bij een buitentemperatuur van -10 oC. Opvallend was we geen geluid van binnen- of buiten-unit horen, zelfs niet als we er dichtbij staan. Er waren kleine beschadigingen aan de TonZon-vloerisolatie ontstaan. De installateur regelde een specialist, die een en ander op korte termijn heeft hersteld. Chapeau.

Goed geregeld

Warmtepomp geïnstalleerd waarbij alles goed en vakkundig is uitgelegd en geregeld.

• Nazorg en Garantie

Mensen die hun vak verstaan.

Heldere communicatie, overzichtelijke offerte en een luisterend oor voor de wensen van de klant. Vakbekwame mensen.

uitstekend

uitstekend

• Nazorg en Garantie

Dit zijn echte vakmannen!

• Nazorg en Garantie

Zowel voorbereiding als uitvoerende werkzaamheden prima

Traject van offerte, planning plaatsen warmtepomp als mede uitvoering is zeer goed verlopen. Bij vragen wordt snel gereageerd. Prima vakmensen

Prima geregeld hoor.

Na een storingsmelding, kwam Bram gelijk de volgende morgen met een tijdelijke oplossing. We bespraken de mogelijkheden over aanschaf van een nieuwe ketel en al snel hebben we een keuze kunnen maken na overleg wat de meest geschikte ketel voor ons zou zijn. Hij wees ons op een lopende aktie van Nefit waar we t/m eind maart gebruik van zouden kunnen maken.

Netjes werken

Het ombouwen van cv radiatoren naar vloerverwarming is goed verlopen. Netjes gewerkt en meedenken in oplossingen. Zeer tevreden.

Prima service. Vriendelijk

Geholpen van a tot z

• Nazorg en Garantie

Strijbis zijn vakmensen in het werk, maar ook in de communicatie. Het geleverde werk ziet er heel goed uit - en straalt hoogwaardig vakmanschap uit. Ook in de communicatie is Strijbis uitstekend - neemt initiatief, reacties op vragen zijn informatief, communicatie is op tijd, snel en to the point, van het begin tot het einde. In de afgelopen periode waren er allerlei leveringsproblemen rondom warmtepompen, maar Strijbis was daar altijd transparant en helder over - en dat was fijn. Blij Strijbis gevonden te hebben en zeer tevreden.

Top geregeld vakwerk.

Goede afspraken.scherpe prijzen en kwaliteit.

Prima werk verricht!

Dit is heel goede installateur (monteurs) en maakte mijn verwachtingen geheel waar. Goede communicatie, adviezen en goed doorgewerkt.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Professionele en keurige installatie!!

Bram, Sam en Niels hebben keurig een hybride warmtepomp van Nefit geïnstalleerd. Ze werken uiterst professioneel en erg netjes. Adhoc verandering mbt tot plaatsing was na overleg ook geen probleem. Er werd ook actief meegedacht en zelfs meegeholpen met het aanpassen van de kast. Zelden wordt een werkplek zo netjes achtergelaten. De installatie werkt volledig naar behoren.

Betrouwbaar, snel en flexibel

Na de installatie van de warmtepomp bleek dat er nog iets verbeterd moest worden. Dat is snel en doeltreffend opgelost. Prima

Snel, vakkundig, klantgericht

Na eerder goed werk bij vervanging leidingwerk de CV ketel vervangen. Goed advies, reageert snel, levert kwaliteit, plezierig in de gaten omgang. Praktisch dat het een lokaal bedrijf is.

Deskundig, snel en vriendelijk

Een enthousiast bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, oplossingsgericht zijn en goede kennis van zaken.

Snel en vakkundig,installatie werk!

Nadat de warmtepomp,eerder dan verwacht,werd afgeleverd, is deze binnen een week geplaatst,top!

Topbedrijf

Duidelijke afspraken, rust, vakkundig, net werk, alles schoon achtergelaten, duidelijke uitleg over functioneren aangelegde techniek. Met recht een premium reseller van Bosch Nefit.

• Nazorg en Garantie

Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De offerte was duidelijk en de installatie ziet er zeer mooi uit. Het oog wil ook wat tenslotte. Het betreft hier het plaatsen van een Bosch Nefit warmtepomp. De gehele set is later geleverd dan dat eerst het plan was, maar dat zat hem in de beschikbaarheid van de spullen bij de leverancier. Op de garantievoorwaarden heb ik nog geen beroep gedaan dus dit is even niet van toepassing.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel langs gekomen

Onze verwarmingsketel was stuk, snel is er een nieuwe opgehangen. Zodat we weer een verwarming hadden en een warme douche.

• Nazorg en Garantie

Duidelijk/ transparant en goed personeel

Duidelijke/goede gesprekken gevoerd met Bram, denken mee en bij een vraag krijg je een duidelijk antwoord. Prima al met al

Raadhuisstraat 71

1746 BG Dirkshorn