Veel dank verschuldigd aan dit Deventer topbedrijf!

Al tientallen jaren (50!) uitstekende ervaringen met de mannen van Komen en hun medewerkers! (En op de achtergrond altijd mevrouw Komen!) Snel bereikbaar, betrouwbaar, goede service, enorme deskundigheid én betrokken. Anno 2024 gun ik ze snel van harte een passende medewerker erbij, zodat nog meer relaties op hun kunnen blijven rekenen.

vakkundig bedrijf

DEKO heeft bij ons een verwarmingsinstallatie aangelegd in een monumentaal pand. Heel prettig samengewerkt en zeer vakkundig uitgevoerd..

• Nazorg en Garantie

Vakmanschap en kwaliteit van oplevering

DEKO is een betrouwbaar bedrijf. Ze leveren vakmanschap en voeren dat professioneel uit. Daarnaast zijn het vriendelijke mensen die het goed voor hebben met hun klant.

Uitstekende service

Mijn ervaring met DEKO is dat er altijd snel en adequaat gehandeld wordt indien dat nodig is. Men is zeer klantvriendelijk en super betrouwbaar.

Vriendelijke en deskundig vakmanschap

Wij werken meermaals samen met Deko BV. Het contact verloopt altijd prettig en soepel en ze komen goed hun afspraken na. Omdat wij vaak werk in een verhuurd pand hebben moeten zij ook contact met de huurders hebben. Dit verloopt altijd goed en netjes. Vanuit de huurders heb ik nooit klachten vernomen. Het is een hele prettige samenwerking met Deko wie kwaliteit/prijsverhouding heel goed werk levert.

Topkwaliteit en heel betrouwbaar

Deko heeft verschillende klussen in ons bedrijf (Hotel de Vischpoorte) gedaan. Begin 2020 hebben ze een complete badkamer gerenoveerd in he hotel en in in de 2e helft van 2020 hebben ze onze nieuwe lokatie (Hostel Deventer) helemaal onder handen genomen. Al het sanitair (badkamers en toiletten), wastafels, cv installatie, water aan- en afvoer hebben ze perfect geïnstalleerd. Alles werkt perfect en ik ben heel blij met hoe ze het gedaan hebben. Het is een hostel dus het moet hufterproof zijn en eenvoudig in de bediening. Deko heeft goed naar mijn wensen geluisterd en de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Dus ik kan ze van harte aanbevelen. Hotel de Vischpoorte Peter van den Hengel

• Nazorg en Garantie

Heel klantgericht, betrouwbaar bedrijf.

Onze ervaring met Deko is alleen maar positief. Bij een storing staan ze gelijk op de stoep, ook in het weekend. Ze zijn zeer service gericht en verstaan hun vak.

Korte lijnen, vakbekwaam, degelijk

We hebben een grote verbouwing achter de rug, zowel zakelijk als privé. Bij beide projecten heeft Deko ons qua installatiewerkzaamheden zeer vakkundig geholpen. Niet de goedkoopste partner, wel de beste die we ons konden wensen.

• Nazorg en Garantie

Kundige installateur met kennis van zaken.

DEKO heeft bij ons een nieuwe ketel geplaatst. Offerte kwam snel binnen en er kon ook binnen no time worden overgegaan tot installatie. De ketel is zorgvuldig geplaatst en we kregen daarbij duidelijke uitleg over de werking van de thermostaat etc. Goede nazorg bij een kleine technische storing. Het maken van de eerste afspraak ging een beetje rommelig (eerst telefonisch, toen via de mail en uiteindelijk weer telefonisch). Verder niks dan lof voor deze installateur.

• Nazorg en Garantie

Gouden combinatie van vakmanschap en goede communicatie

Wij zijn ontzettend tevreden over installatiebedrijf DEKO, een van de weinige installateurs die daadwerkelijk mee denkt met de klant om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Werknemers met hart voor de zaak die goed communiceren, snel schakelen en veel ervaring hebben.

• Nazorg en Garantie

Vakkundig en snel geholpen!

Als partner in het onderhoud en beheer van W-installaties een partij die altijd klaar staat en alles in het werk stelt om het vraagstuk voor gebruiker en opdrachtgever op een efficiënte wijze te lossen.

• Nazorg en Garantie

Kundig, vriendelijk en veel ervaring in oude panden.

Kundig, vriendelijk en veel ervaring in oude panden.

Papenstraat 45 - 47

7411 NB Deventer

Over Technisch Handelsbureau DEKO B.V.

DEKO B.V. is opgericht in 1938. Wij zijn een kleinschalige familieonderneming met 4 medewerkers en gevestigd in de binnenstad van Deventer. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de bestaande bouw. Hierbij gaat het niet alleen om woonhuizen, maar ook om scholen en bedrijfspanden. U bent bij ons aan het juiste adres voor installatie, service en onderhoud van: -Centrale verwarming en ketelvervanging. -Warmtepompen (Nefit). -Sanitair. -Zonneboilers. -Goot- en zinkwerk. -Dakbedekking. Naast Techniek Nederland zijn wij ook aangesloten bij de branchevereniging InstallQ.

Over Techniek Nederland