Vakkundige installatie ATAG CV Ketel

Contact per email en telefoon verloopt vlot en professioneel. OIT denkt mee met de keuze van de CV ketel, kijkt naar de wensen van de klant en adviseert gericht waardoor een goede keuze gemaakt kan worden uit een aantal ATAG kwaliteitsinstallaties. Vanaf keuzebegeleiding naar offerte tot de daadwerkelijke plaatsing duurde minder dan een week. De installateur heeft jaren ervaring wat zich vertaald in een mooi opgehangen ketel en rookgasafvoer. Extra werkzaamheden, zoals een onvoorziene extra doorvoer bij een (houten) vliering, was geen enkel probleem. Bij oplevering een duidelijke uitleg ontvangen over de werking en de instellingen. Ik raad OIT van harte aan voor de vakkundige installatie van een nieuwe CV installatie.

• Kwaliteit

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie

Koningin Wilhelminalaan 47

1901 DM Castricum

Over Technisch Installatie Bureau O.I.T. B.V.

OIT bv Oudejans Installatie Techniek Installateur van duurzaame producten

Over Techniek Nederland