Het bedrijf adviseert op een eerlijke manier duurzame verbeteringen in het belang van de klant.
Snelle service, goed en netjes werk geleverd. Vriendelijk en zeer technisch personeel.
zeker aan te bevelen
Wij vertrouwen al jaren op De Boer. Of het nu gaat om de CV installatie, electra of dakbedekking: alle medewerkers zijn uitermate vriendelijk en correct, goed werk en afspraken worden nagekomen. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.
Deskundige hulp, goede afspraken en vlotte actie als iets eens wat minder goed uitviel.
Heldere telefonische intake, prima communicatie met de collega van TIB, ze mogen volgend jaar en de jaren daarna gewoon weer komen. Oja, ook als er in het weekend iets kleins is: je kunt ze gewoon even bellen en hebben altijd ene slim advies paraat!
Vakkundig en vriendelijk
Ons project is nog in uitvoering bij TIB, het is nog niet af maar ben nu al lang en breed overtuigd van hun fantastische werk en het vakmanschap. Zeldzaam leuk end goed bedrijf!
Vakkundige dienstverlening door een vriendelijke monteur. Heb meteen een onderhoudsabonnement voor de cv ketel afgenomen.
Vriendelijke Vakmensen met een hoofdletter.
Naast het reguliere onderhoud CV ketel zijn ook 2 kleine reparaties uitgevoerd. Op afgesproken tijd.
er was iets kapot en is meteen tijdens de onderhoudsbeurt gemaakt.
Onder ietwat chaotische omstandigheden en lichte regen is de lekkage (scheur zink laag) snel verholpen. De afwerking was echter niet zo netjes als we gewend zijn. Er is kit geknoeid op het balkon en de deurpost, wat moeilijk te verwijderen is. Volgende keer beter!
De communicatie is altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen. Ik kan het gedane werk deze keer niet controleren, omdat ik niet thuis ben en hoop dat de service net als alle andere keren zorgvuldig is uitgevoerd. De gespecificeerde opgave van alle werkzaamheden is in iedergeval duidelijk.
Er is schade gemaakt tijdens de werkzaamheden, maar er is voor gekozen daar niets over te zeggen, zodat ik er zelf achter moest komen.
Altijd een prettige samenwerking
Uitstekend werk geleverd bij installatie nieuw verwarmingssysteem. Geheel volgens afspraak en met de beste materialen door deskundige vakmensen.
Als ik met problemen zat op technisch gebied, dan belde ik ze op en dan was het meteen opgelost.
zeer tevreden
Verplaatsing wasmachine van badkamer naar zolder. monteur kwam op afgesproken tijd met de juiste spullen. Monteur maakte nette aansluiting voor water en afvoer. Adviseerde tenslotte de hoofdkraan te laten nakijken ivm slechte werking. (Bleek noodzakelijk die te laten vervangen door Oasen). Monteur sjouwde een zijn eentje de wasmachine omhoog. Klasse.
Wij verhuren 10 appartementen en hebben ook ons eigen huis bij de de Tib voor onderhoud aan de cv ketels. Er wordt altijd goed rekening gehouden om dingen op 1 dag te doen. Tevens als er ergens lekkage is of stankoverlast, of wat dan ook dan worden wij altijd weer heel snel en vakkundig geholpen, echt een TOP bedrijf.
Mijn Remeha Tzerra cv keten was binnen 13 maanden stuk, niet gekocht bij T.I.B. of laten plaatsen. Zelf conclusie getrokken dat er iets serieus mis is met de ketel. T.I.B. gebeld en half vijf stond de monteur op de stoep. Aangezien er nieuwe onderdelen nodig waren welke niet op voorraad waren afspraak gemaakt voor de maandag. Monteur was keurig op tijd aanwezig en heeft de onderdelen vervangen. T.I.B. heeft alles verder geregeld en het onderdeel op garantie vervangen. Geweldige service dat ze ook de garantieregeling oppakken.
Prima service!!! Vriendelijk vakbekwaam personeel. Snelle service en prima betaalbaar. Een absolute aanrader!!!
Rijndijk 3
2394 AA Hazerswoude-rijndijk