Goed, netjes en professioneel

Split unit airco met twee binnenunits gekocht bij en laten plaatsen door Van Berkum. Allereerst een goed advies ontvangen. De apparatuur werd goed en netjes geïnstalleerd door twee medewerkers die de 'overlast' tot een minimum beperkt hebben. Wij zijn er blij mee!

• Nazorg en Garantie

Goed advies en keurig geinstalleerd

Goed geadviseerd op basis van de wensen. Installatie keurig netjes uitgevoerd, en schoon opgeleverd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed advies en snelle en nette installatie

Een goed en duidelijk adviesgesprek waarna de offerte relatief snel volgde. Vakkundige installatie waarbij alles zeer netjes is achtergelaten. Na de installatie is ook ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Na een aantal weken volgde een belletje of alles naar behoren werkte en of we tevreden waren over de geleverde werkzaamheden.

• Nazorg en Garantie

Dit zijn de ware vakmensen die weten waar ze het over hebben

Na een aantal adviezen en offertes te hebben opgevraagd bleek al heel snel dat het advies wat wij van Van Berkum kregen een betrouwbaar en vakkundig advies was. Een passend aanbod en een prettig gesprek volgde. Al snel kwamen wij tot de conclusie dat van Berkum de opdracht moest krijgen. De installatie was uiteindelijk van grote klasse. Ook hier straalde de professionele aanpak en afwerking uit van niveau. De zaak werd keurig afgewerkt en alles werd netjes en schoon achtergelaten. Wij kunnen dit bedrijf en de medewerkers van harte aanbevelen!

Heel mooie installatie

Paar offertes aangevraagd voor nieuwe airco en de offerte van van Berkum uit Oss hebben wij geaccepteerd, omdat dit bedrijf hier in Wageningen bij vrienden tot volle tevredenheid al een airco had geinstalleerd en de offerte er goed uit zag. In overleg is de airco van Toshiba compleet met UV-C filter geinstalleerd. De monteurs van van Berkum waren heel vriendelijk maar het belangrijkste - de airco werd heel vakkundig geinstalleerd en uitgebreid getest. Wij zijn dus heel erg tevreden over de eerste contacten met de heer van Berkum zelf en het traject daarna wat heel fijn verliep. Is een bedrijf wat wij echt zullen aanraden aan mensen die vragen hebben over aanschaf en installatie van een airco.

• Nazorg en Garantie

Airconditioning keurig geïnstalleerd conform afspraken.

Twee monteurs hebben de airco in woonkamer en slaapkamer keurig netjes geïnstalleerd. Na de werkzaamheden is alles weer schoongemaakt en is al het afval meegenomen. Complimenten hiervoor.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima advies, vakkundige monteurs en goede service kortom een uitstekend bedrijf

Mijn ervaring met Van Berkum is heel goed. Prima advies en offerte gekregen. Airco is geïnstalleerd in april 2020 door vakkundige monteurs. In juli 2020 bleek het apparaatje voor de condenswaterafvoer niet helemaal goed te werken. Binnen no time werd het euvel verholpen, prima service dus.

• Nazorg en Garantie

Goed advies, keurige afwerking, goede afspraken.

Persoonlijk en vriendelijk advies, de monteurs zijn beleefd en hebben verstand van zaken, ik ben heel tevreden! Ook de navraag of alles naar wens was, vond ik verrassend!

• Nazorg en Garantie

Top bedrijf we zijn heel goed geholpen heel net en vakkundig personeel

Voor de tweede keer een airco gekocht bij van Berkum en net als de eerste keer heel tevreden

• Nazorg en Garantie

Vakkundig, geduldig en bestaafd personeel

Uitermate tevreden over de wijze waarop iedereen gewerkt heeft. De buiten-unit is nauwelijks te horen. Niet eerder dan wanneer het echt warm gaat worden, kan ik de werking pas echt beoordelen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

• Nazorg en Garantie

keurige installatie, alles precies volgens afspraak

de monteur was zeer klantvriendelijk en heeft de airco keurig geinstalleerd. En nog wat extra gedaan door een oude schade op het dak even te repareren.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Net bedrijf met bekwaam en vakkundig personeel

Na 2 dagen hard werken is onze woning voorzien van 3 airco's binnen en 1 buitendeel. Alles is netjes aangebracht, helaas kwamen wij na enkele dagen erachter dat er iets niet helemaal goed functioneerde, na een telefoontje was er al heel snel een monteur welke het "probleempje " in 5 minuten opgelost had. Nu hebben we heerlijke koele vertrekken, wij zijn er erg blij mee!

• Nazorg en Garantie

Zeer tevreden over airco's en zonnepanelen

Al 2x een split unit airco laten plaatsen, heel erg tevreden. Ook over de zonnepanelen zijn we erg tevreden. Betrouwbaar en werken zeer netjes!

Uitstekende voorgesprek, deskundig geïnstalleerd

Wij hebben de importeur van Toshiba om advies gevraagd wat betreft een installateur en zijn zo bij dit bedrijf terecht gekomen. We kregen advies van de directeur die persoonlijk langskwam en alles goed heeft bekeken. De airconditioning is aangelegd door drie deskundige medewerkers, die hiermee een dag in de weer zijn geweest. Dank voor dit alles.

Batavenweg 14

5349 BB Oss