snelle vakbekwame montage

snelle en duidelijke offerte vakbekwame montage

Alles was goed geregeld

Prima gedaan

Supersnelle service!

Er kwamen druppeltjes water uit de thermostaat (hevige regen). Toch maar even gebeld met vd Lee. Zijn meteen komen kijken en had meteen de oorzaak te pakken. Heel fijn! Top service.

• Nazorg en Garantie

Van der Lee Centrale Verwarming BV heeft alles keurig geregeld. Snel een offerte. Na akkoord snelle levering. Alles keurig netjes geïnstalleerd en afgewerkt. Top

• Nazorg en Garantie

Goed voorgelicht,goede service, in een woord, een aanrader voor ieder

• Nazorg en Garantie

Erg tevreden, ben goed geholpen. Zowel bij de service beurt, als bij een lekkende kraan die ook gelijk gerepareerd is

Snelle en goede service

Top service en kunnen indien nodig snel schakelen. Nieuwe cv-ketel naar alle tevredenheid geplaatst. Al jaren tevreden klant, ook voor onderhoud.

• Nazorg en Garantie

Oude ketel spong geregeld op storing en Paul gebeld voor een oplossing. De ketel was inmiddels 21 jaar oud en het advies was eigenlijk vervangen van de oude ketel. Uiteindelijk nieuwe ketel geplaatst en erg blij mee. Het geeft een gerust gevoel dat alle nu weer up to date is en het onderhoud de komende jaren in goede handen.

• Nazorg en Garantie

Snelle en zeer goede service

Zeer tevreden over de snelle en hele goede service. Goed advies over nieuwe CV ketel en deze is naar volle tevredenheid in een ochtend aangesloten. Goede uitleg en zeer klantvriendelijk.

• Nazorg en Garantie

doen wat er wordt beloofd

Na het eerste contact was er wel een klik , en werden de afspraken gemaakt en nagekomen. We waren op zoek naar een bedrijf in de omgeving . Op vragen en opmerkingen wordt direct gereageerd, en mogelijke oplossingen gezocht. Ze werken netjes en gaan niet weg voor de installatie werkt. Ze zijn gecertificeerd, dat zegt misschien niet alles , maar voor ons als leek wel een goed gevoel

Super snelle service

Van morgen om 8 uur (24-10-2022) een mailtje gestuurd dat een radiatorkraan lekt. Vanmiddag om 14 uur word ik gebeld dat Paul even langs wil komen. Hij verhelpt het probleem in een hand omdraai. Helemaal top. En de kosten: service van de zaak.

• Nazorg en Garantie

Bedenkend, goed advies en goede service

Tijdens de keuze voor een nieuwe ketel mee gedacht en voor ons verschillende mogelijkheden onderzocht. Goed advies gegeven bij de eind keuze en extra zaken geregeld om de afvoer op de juiste manier aan te leggen. Kortom erg te vrede met er goede service als u een nieuwe ketel nodig heeft.

Zeer goede ervaring

Snelle reactie voor de afspraak voor een offerte. De offerte was een een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles keurig gemonteerd incl. de Atag One Zone thermostaat. Alles mooi opgeruimd en de oude materialen en verpakkingen meegenomen. Zeer aan te bevelen.

• Nazorg en Garantie

Alles is keurig gemonteerd en afgewerkt, vriendelijke monteurs, prima uitleg, zeer aan te bevelen.

super service

Op zaterdagavond om 18.00 het storingsnummer gebeld en geen flauwekul van een bandje inspreken, maar meteen werd de telefoon opgenomen. Vervolgens komt Paul (eigenaar zelf) langs en om 18.45 was het probleem opgelost.

• Nazorg en Garantie

Goede reactie op storing; adequaat, vakkundig en vriendelijk!

Carnavalszaterdag storing aan Atag-CVketel. Door “eigen” installateur werd niet gereageerd op telefonische storingsmelding. ‘s Maandags weer gebeld. Pas veel later reactie, toen er al aan gewerkt werd. Enkele bedrijven gebeld en storing gemeld. Verschillende racties: er werden geen nieuwe klanten aangenomen; alleen al bestaande klanten werden geholpen ivm carnaval. Toen ik storingsnummer van Van der Lee belde kreeg ik Paul aan de telefoon. Hij zat in de auto op weg naar huis. Probleem verteld en hij zou na ca. 15 minuten bij ons zijn, hetgeen het geval was! Probleem gediagnosticeerd, er bleek een onderdeel defect te zijn. Dat is hij in hun magazijn gaan halen en heeft dat daarna vervangen en de installatie weer in werking gesteld. Werkte weer als vanouds. Alle lof voor snelheid van handelen en uiterst vakkundige en vriendelijke manier van werken. Aanrader!

Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar

Afgelopen periode een kleine verbouwing gehad waarbij we Paul en Iwan hebben ingeschakeld voor advies mbt (vloer-)verwarming. Halverwege de klus bleek dat de plannen door omstandigheden gewijzigd moesten worden. Paul schakelde snel en flexibel mee om en bedacht nieuwe oplossingen waardoor de klus naar alle tevredenheid afgewerkt kon worden. We hebben als bonus nu zelfs een gouden radiator in huis, super. Bedankt mannen en tot de volgende keer!

In een handomdraai opgelost

Al een tijdje deed één verwarming het niet bij ons. We dachten dat er een nieuwe nodig was. Paul wilde eerst nog even komen kijken, en analyseerde goed en loste het probleem in een kwartier op! Zo kon onze zoon weer goed studeren op zijn eigen kamer!

Snelle en goede service!

De mannen van van der Lee zijn vriendelijke, betrouwbare en meedenkende mannen. Ze zijn goed in hun werk. Service is ook top ,je hoeft ze maar te bellen met een probleem en dezelfde dag wordt het probleem opgelost, bedankt!

Kwaliteit en vakmanschap

Van der Lee is een uiterst plezierig bedrijf. Het begint met eerlijk en goed advies, waarbij wordt geluisterd naar de wensen van de klant. In geval van storing of problemen is er altijd een snelle actie met een vakkundige oplossing. Het contact met van der Lee verloopt altijd prettig.

Zeer goede service!

Contact opgenomen met van der Lee omdat de cv-ketel water lekte. Een uurtje later arriveerde Paul al en heeft het probleempje verholpen. De kleine reparatie viel onder de service, dus geen rekening ontvangen. Super bedankt !

Vakmensen en klantgericht

Goede ervaring. Kundige mensen en zijn servicegericht. Staan klaar voor je en denken mee. Schakelen snel.

• Nazorg en Garantie

Ervaren vakmensen met oog voor de klant

Onze ketel uit 2003 had zijn beste jaren gehad. Op advies van mijn buurman benaderde ik Van der Lee Centrale Verwarming BV. Binnen 2 dagen was de oude situatie geïnspecteerd, werden de mogelijkheden en veiligheidsaspecten uitgebreid besproken en lag de offerte in mijn postvak. Een week later werd de nieuwe ketel inclusief verbeterde rookgasafvoer en geïntegreerde co-detector vakkundig en vlot geïnstalleerd en werd de oude ketel met toebehoren afgevoerd. Na een nette oplevering en uitgebreide instructie waren wij overtuigd van hun vakmanschap. Bovendien een prettige samenwerking met duidelijke afspraken! Aanrader!!

Vlotte en Correcte werkwijze

Vlotte en correcte wekwijze

Vakmensen

Zeer tevreden over de werkzaamheden en de vakbekwaamheid van deze 2 vriendelijke mannen.

Notelstraat 21

5085 ET Esbeek