We zijn niet anders gewend dan prima werk en service, en dat is ook deze keer weer bevestigd. Dank aan de installateurs/monteurs!
Al jarenlang werk ik samen met van der Wey. Van installatie van mijn eerste zonnepanelen in de jaren negentig tot de realisatie van een totaal energieneutrale woning in 2021
Vriendelijke mensen en konden mijn vragen correct beantwoorden.
Netjes op tijd, werkten snel en efficiënt en lieten alles ook netjes achter.
op een vlotte en leuke manier hebben patrik en niels alles geïnstalleerd alles naar mijn zin. Alles werkt nu maar hopen op veel zon.
kennis gemaakt met het bedrijf net voor de kerst was prettig contact en gaf vertrouwen.
Deskundige monteurs die netjes te werk gaan en alles in overleg met de klant uitvoeren.
Ze werken precies of zorgvuldig, melden wanneer er iets stuk is. Bij ons waren er 2 dakpannen stuk, werd keurig vermeld. Ook is er overlegd hoe wij de zonnpanelen willen hebben. Na afloop van de installatie binnenshuis, werd er nog gestofzuigd zodat alle vuiligheid van het boren en zagen was opgeruimd. Al met al waren we erg tevreden,
uitstekende vlotte informering , service en montage
prettig contact en alles lijkt zeer professioneel gedaan te worden
Installatie goed gegaan. Moest wel paar keer zelf bellen hoe het leek met de planning. En achteraf had er nog wel een zinnepaneel boven het dakraam gepast nu helaas niet gedaan
Chris heeft een goede offerte gemaakt en zich persoonlijk ingezet om de zonnepanelen zo te situeren dat ze het meest opbrengen.
Van der Weij is altijd onze vaste installateur en daar kunnen we goede afspraken mee maken. Korte lijntjes en een aanspreekpunt, dat vinden wij erg prettig.
Via de mail elkaar goed op de hoogte gehouden van offerte t/m plaatsing
Prima jongens,rustig goed samenwerkend !!
Goede voorlichting, goed meedenken, zoeken naar oplossingen die passend zijn. Werk is netjes uitgevoerd.
Vlotte offerte met aandacht voor specifieke zaken. Vriendelijk. Uitleg over terugverdienmodel kan nog iets verbeterd worden. Vriendelijk installatieteam met een hoog niveau van vakmanschap. Lossen gebrek aan vervangende dakpannen zelf even op.
Zeer soepel in omgang en exact datgene geleverd zoals afgesproken. Deskundig personeel wat ook nog iets extra’s doet.
Prima afspraken gemaakt, in overleg, goede ecommunicatie. Heel fijne, nette monteurs. Vlotte afhandeling. Kortom aanbevelenswaardig!
Er werd goed gecommuniceerd, de afspraken waren duidelijk. De installateurs dachten heel goed mee. Ook planden zij hun werkzaamheden om ons thuiswerken heen. Dus dat was super.
Wij zijn zeer tevreden met v.d. Weij Installatie. Heeft betrouwbaar en net personeel.
wij hebben deze dag als prettig ervaren , met een kundig en aangenaam personeel , ook als het even tegen zit vinden ze de juiste oplossingen.!
Prettig contact; vakkundig advies, prima uitvoering en aardige en vakkundige medewerkers.
Installatie van de zonnepanelen is prima en volgens afspraak verlopen. Moest wel even, voor het plannen van de afspraak bellen, maar daarna was de installatie datum snel gepland en de werkzaamheden uitgevoerd.
Van der Weij levert vakwerk en werkt het netjes af. Zonnepanelen en omvormer werden netjes en met goede materialen geïnstalleerd.