plezierig correct topkwaliteit

Prettig contact meedenkend keurige uitvoering.

Goed en netjes afgehandeld

Vriendelijk personeel, alles netjes gedemonteerd en netjes achtergelaten

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Oorsponkelijke planning voor het plaatsen van de zonnepanelen was juni/juli. Door corona hebben ze de boel kunnen inhalen, waardoor afgelopen week (do 14-05) de zonneplanelen zijn geplaatst. Ze kwamen het geheel met 3 man sterk installeren, en ik moet zeggen alles ging (vooraf en tijdens installatie) in goed overleg met mij als opdrachtgever. Alles ziet er zeer netjes uit. Vakkundig afgeleverd !!!

degelijk en solide bedrijf

heel goed contact met kantoor. komen afspraken na. goed en bekwaam personeel.

• Nazorg en Garantie

Geweldig product geleverd met prima installateurs en alles werd netjes afgeleverd

Professioneel

De mannen werkten keurig het hele programma af: alarm, brand en zonnepanelen installeren en netjes alles afgewerkt. Topper!

• Nazorg en Garantie

Zeer klantvriendelijk en uitstekend geleverd!

Na de mooie offerte telefonisch contact gehad om onze wensen verder te bespreken. Hierbij was de medewerker heel erg meedenkend naar de voor ons optimale keuzes. Ook de levering en plaatsing is perfect gelopen. 13 zonnepanelen binnen een dag geplaatst en werkend.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Dik in orde keurig en netjes afgeleverd

Keurig werk volgens afspraak een aanrader

• Nazorg en Garantie

Deskundig advies, geen verborgen kosten en vakkundige uitvoering

Goede wijn behoeft geen krans. In onze zoektocht naar de levering en installatie van zonnepanelen hebben wij heel bewust voor installatiebedrijf Van der Weij gekozen. Vanaf het eerste contact met de eigenaar C. Talsma wisten wij waar wij aan toe waren. Een duidelijke offerte, voldoende aanvullende productinformatie en een vertrouwd gevoel. Meedenkend en oplossingsgericht. Deze week zijn de panelen volgens de offerte geplaatst. De mannen die het werk hebben uitgevoerd zijn, voor zover ik dat kan beoordelen, vakbekwaam en voeren het werk keurig uit. Zij beschikken over voldoende en het nieuwste steigermateriaal. In de omgang zijn ze vriendelijk. Alles wordt keurig opgeruimd en het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Mocht het nodig zijn dan heb ik er alle vertrouwen in dat de nazorg en garantie volgens de offerte worden uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Formidabel netjes aangekondigd en aangelegd CV ECO combi en casco elektra verwarmingsketel.

Prima ervaring met alles, advies, offerte, afspraken en uitvoering en opruimen. Alles uitstekend ga zo door.

Helemaal volgens verwachting uitgevoerd

Nog niet bij regen getest, maar verder volgens verwachting uitgevoerd

• Nazorg en Garantie

Alles naar wens verlopen, prima gedaan.

Alles is goed verlopen, zowel installatie als communicatie. Communicatie met Solar Edge is ook geinstalleerd, ging ook heel gemakkelijk. Kortom: wij zijn heel tevreden.

Deskundige en klantvriendelijke monteurs

De zonnepanelen werden vakkundig door klantvriendelijke monteurs geplaatst. Alle beslissingen (plaatsing omvormer, route van de kabel in huis naar de meterkast etc.) werden in onderling overleg genomen. Niets dan lof.

• Nazorg en Garantie

geweldige service, meedenkende vakmannen en keurig werk

Wij zijn supertevreden over hoe Van der Weij met ons mee heeft gedacht over de beste oplossing. Ook de installateurs hebben goed werk afgeleverd en goed meegedacht over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Alles keurig opgeleverd, netjes afgewerkt en mooi volgens afspraak.

• Nazorg en Garantie

Prima! ondanks de slechte weersomstandigheden goed werk geleverd

Alles naar wens zonder gezeur het "geld" stroomt al binnen voordat ik de rekening ontvangen heb.

Betrouwbaar, deskundig en flexibel

Personeel is vriendelijk en behulpzaam, denken mee. Komen afspraken na.

Komt afspraken na

Monteur was mooi op tijd, en alles zeer goed en vakkundig verlopen. Zeer vriendelijk en vlot. Verder niets aan toe te voegen. Bij andere bedrijven hier in Sneek offertes aangevraagd,maar moet nog steeds op een reactie wachten.

• Nazorg en Garantie

van af het begin goede informatie en bij uitvoering van de werkzaamheden zeer goed personeel met veel ervaring , die netjes werk afleveren

Dik tevreden!

Via Van der Weij een hybride warmtepomp/cv-ketel installatie aangekocht en laten installeren. In totaal zo'n drie dagen over de vloer gehad. Prima werk geleverd, iedere keer de gemaakte rommel weer opruimen en prima werkend opgeleverd. Ook belangrijk: plezierig volk om in je huis te hebben! De installatie werkt volgens verwachting, het gasverbruik wordt beperkt tot het leveren van warm water tbv aanrecht en badkamer. De benodigde stroom wordt geleverd door een flink aantal zonnepanelen welke door vd Weij in 2018 op het dak van de loods zijn gelegd. Al met al goed duurzaam bezig met een overzichtelijke terugverdientijd.

• Nazorg en Garantie

Een goed bedrijf in de regio dat vooraf goed doorspreekt wat later goed uitgevoerd wordt.

Bij het eerste telefonische contact werd heel snel een afspraak gemaakt, waarbij de mogelijkheden van zonnepanelen duidelijk werden doorgesproken en snel daarna werd een offerte gemaakt. Helaas duurde het enige maanden voordat de werkzaamheden konden worden uitgevoerd. Daar zat weliswaar de bouwvak tussen en een afspraak werd afgezegd vanwege verwacht slecht weer. 21-10-2019 was het dan eindelijk zover en de werkzaamheden werden volgens afspraak en in goed overleg met ons in één dag uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over een en ander.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Correct en vakkundig, tevens erg vriendelijk.

Tot nu toe zeer tevreden over de leverantie en installatie .

• Kwaliteit N.v.t.

Smidsstraat 9