in 1 woord goede service

Als er problemen zijn, worden ze altijd heel snel opgelost. Wij hebben de afgelopen 12 jaar maar 2 x een probleem gehad met onze cv ketel,\ 1 x was het expansievat lek en 1 x de ventilator. Beide problemen werden dezelfde dag nog opgelost. Ook andere werkzaamheden werden altijd conform afspraak uitgevoerd.

geweldig vlot gereageerd!

Om 10,45 uur een telefoontje naar Vredenburg, omdat de CV niet aan gaat. Dezelfde middag komen ze langs en verhelpen de storing door de thermostaat opnieuw in te stellen.

Prima!

Duidelijke uitleg tijdens het plaatsen en installeren van de zonnepanelen. Uitstekende service en uitermate netjes en correct gewerkt door de monteurs.

• Nazorg en Garantie

snelle en nette afwerking van de klacht

op maandagmorgen heb ik mijn storing in de cv doorgegeven, op dinsdagmiddag kwam de monteur. Het probleem is snel en goed verholpen. Een minpunt vind ik wel het uurloon dat nogal hoog is.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

De installateurs doen hun werk prima, organisatorisch is het minder goed geregeld

Wij hebben telefonisch contact gelegd met Vredenburg ivm de plaatsing van zonnepanelen. Na dit gesprek is er een offerte gekomen waarmee we akkoord gegaan zijn. De monteurs stonden een dag te vroeg voor de deur en hebben netjes gevraagd of ze een dag eerder welkom waren. We vonden het wel vervelend dat we hiervan niet even op de hoogte waren gesteld zodat we hier rekening mee konden houden. Mijn man had voor deze afspraak vrij genomen van zijn werk en moest nu een dag eerder plotseling naar huis. De monteurs hebben vervolgens de panelen geplaatst, nogmaals geen kwaad woord over deze heren! Toen de panelen eenmaal geplaatst waren konden ze niet aangesloten worden. Hiervoor had iets bij de Rendo aangevraagd moeten worden. Volgens de installateurs had degene met wie er telefonisch contact geweest is, dat direkt kunnen zien? Op mijn reactie dat er alleen telefonisch contact was geweest kreeg ik het antwoord dat het vreemd was dat er hier niemand was wezen kijken... Uiteindelijk hebben de panelen tijdens de meest zonnige periode van het jaar, een maand lang doelloos op het dak gelegen! Iets dat kennelijk niet nodig was geweest als er beter gecommuniceerd was en er iemand van Vredenburg bij ons was wezen kijken. Nogmaals, de monteurs treft geen blaam, organisatorisch kan er wel het één en ander verbeterd worden. Dit geldt ook voor de factuur. In de offerte stond dat de factuur binnen 14 dagen betaald moet worden. Op de factuur die al verzonden werd voordat de zonnepanelen werkten, staat dat er binnen 1 week betaald moet worden.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie

wij hebben zonnepanelen laten plaatsen door vredenburg.we hebben er even op moeten wachten.ivm de corona.ze zijn bij ons geweest de panelen zijn geplaatst. Later waren we niet helemaal tevreden omdat twee panelen van ons uit de zon lagen.wij hebben er over op gebeld.ze zijn keurig netjes gekomen.ze hebben de panelen verplaatst naar het zuiden waar door ze meer zon opwekken .leuke en aardige jongens waren het.dus zeer tevreden.ze komen de belofte na.

Ontevreden

Monteur wist na bekijken scheurtje in leiding dat ie dat onmogelijk kon repareren/solderen. Vertelde tussen neus en lippen door dat ie niet mocht sleutelen aan propaan installaties. Deed nog een poging op tablet om te kijken naar vervangend onderdeel, maar kreeg geen verbinding met server en eindigde met een marktplaats zoekopdracht "dan kan je er van twee 1 maken. Controleert toch niemand, want propaan...." Voor de duidelijkheid: bij aanvraag scheurtje in leiding aangegeven met de vraag of dat gesoldeerd kon worden en aangeven dat we op een camping staan (ergo propaan). Ondertussen begrepen van camping dat er een onderhouds historie was met Vredenburg en dat die niet goed is afgelopen. Jammer dat wij als klant als revanche gebruikt worden. Monteur is 15 minuten aanwezig geweest. Factuur 3 kwartier ex voorrijkosten. Aanvoerpijp is ondertussen door kleine conculega in Steenwijk keurig gesoldeerd voor 3 tientjes. De 80 die Vredenburg rekent zal ik maar als leergeld betalen. Olav Soute

Apparaat werkt niet

De afzuiging in de bijkeuken werkt niet, er wordt niet naar gekeken maar meteen een nieuwe ingezet die vervolgens ook niet werkt. Daarbij had de monteur niet alle benodigdheden bij zich. Hoe lossen we dit op?

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Professioneel

Materiaal conform afgesproken tijdstip door externe partij geleverd, kundige en vriendelijke monteurs, netjes gewerkt, veiligheid in acht genomen

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed product geleverd met kennis van zaken.

Goed product geleverd en afspraken goed nagekomen. Mensen met verstand van het geleverde product.

• Nazorg en Garantie

Goed van het begin tot en met heden

Eind 2019 is ons nieuwe huis opgeleverd met een warmtepomp die geïnstalleerd is door Vredenburg. Tijdens de eerste contacten werd er duidelijk uitleg gegeven over de verschillende warmtepompen en ook over de capaciteit die voor onze woning nodig is. Alles is vakkundig geplaatst en aangesloten. Na de oplevering volgde er een duidelijke instructie over de instelling. Kortom wij zijn erg tevreden en zitten er comfortabel bij in ons nieuwe huis.

Echte vakmensen hoor

Ik kon er met al mijn technische vragen terecht, overal wisten ze een antwoord te geven

deskundig, meedenkend

altijd goed

Betrouwbaar

Aantal kleine startproblemen met de warmtepomp waren snel opgelost. Bedrijf komt de afspraken na en zijn er als je ze nodig bent. Vriendelijk personeel.

Duidelijkheid, professionaliteit en welwillendheid

Heb op verschillende momenten contact gehad met Vredenburg. Soms puur voor informatie, soms om wat dingen uit te zoeken en zo nu en dan ook om een probleem op te lossen. Ze staan klaar om ons te helpen, schakelen snel en zijn altijd professioneel.

• Nazorg en Garantie

Vriendelijke monteurs, zeer nette afwerking

Je ziet aan de afwerking dat ze trots zijn op hun werk.

Dolderweg 29

8331 LL Steenwijk

0521 - 588 224

Over Vredenburg Steenwijk B.V.

Vredenburg Installatietechniek is een innovatieve installateur, die zich onderscheid door de hoge kwaliteit van de dienstverlening en haar team van vakbekwame professionals. Niet alleen bieden wij u een ruime keus in energiezuinige oplossingen aan particulieren en zakelijke klanten als warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen en LED verlichting. Ook op het gebied van datanetwerken, alarm-, brandmeld- en domotica-installaties zijn wij uw partner. De afdeling service en onderhoud vormt een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Bij storingen ontvangt u snel, vakkundig en adequaat ondersteuning. Wij gaan voor kwaliteit, want kwaliteit loont altijd.

Over Techniek Nederland