Waardeloos!!!!

Van de ene verbazing in de andere wat een slechte service van de Firma Wilms Installatie Techniek, nog nooit zoiets meegemaakt!! *** heeft ons een offerte voor een Daikin warmtepomp gestuurd met een 6 kw vermogen kwam hier op terug omdat Daikin had geadviseerd een 8 kw vermogen heeft toen dus de offerte veranderd in 8 kw, Toen de warmtepomp zou worden geleverd kwam er toch een 6 kw. na tel. contact met *** zei hij dat Daikin had gezegd dat 6 kw voldoende was. Op papier stond echter wat anders. Na dat wij hebben gezegd dat wij toch een 8 kw. willen hebben zoals schriftelijk bevestigd. Hebben wij helemaal niets meer van deze firma vernomen. Werkelijk zeer onbeschoft.

Ravelijncenter 39

1785 LX Den helder