Toen onze ketel begon te lekken kwam er gelijk een monteur langs om het probleem op te sporen. Toen bleek dat de ketel vervangen moest worden kon dit gelijk de dag na bestelling al gebeuren. Die operatie verliep vlot en soepel, door attente en kundige monteurs. Prettige ervaringen dus bij het oplossen van deze onverwachte tegenvaller.
Heel prettige medewerkers / monteurs die pas stoppen als het werk helemaal goed is.
In 2 dagen tijd zijn de buitenunit en 3 binnenunits geplaatst. Zeer vakkundige mensen, heel erg vriendelijk en je merkt dat ze passie hebben voor hun vak. We zijn heel blij met het resultaat en vooral de nette manier van werken.
Monteur geeft heldere uitleg over stand van het onderhoud en wat er vervangen moet worden. Werkt netjes en snel.
Een goede service Netjes en legde alles goed uit
Wij zijn overgestapt van een andere serviceprovider. De monteur gaf. Een goede uitleg van wat er moest gebeuren en kwam de vervolgafspraak goed na.
Prima dienstverlening met uitstekend personeel.
Klantvriendelijk, komt afspraken na, deskundig
In al die jaren dat ik klant ben bij Wouterse heb ik nog nooit een onsympathieke of ondeskundige monteur ontmoet. Altijd snelle en goede service!
vriendelijk, op tijd en vakkundig
Netjes op tijd is de monteur hier gearriveerd en de servicebeurt van onze CV-installatie uit te voeren. twee dagen later ontvingen we via de e-mail het servicerapport en de installatie kan er weer een jaartje tegen. We zijn blij dat we dezelfde monteur hadden als het jaar daarvoor. Dat schept een vertrouwensband en daar hechten we zeer aan.
Goede service, er wordt netjes gewerkt, vriendelijke medewerkers, en bij aanschaf van ketel destijds goede informatie
Alles verliep op rolletjes
Hele vriendelijke keurige monteur
Top firma
De monteur heeft gedaan wat hij moest doen met de ketel en heeft wat dingen vervangen. Het werkt uitstekend.
Deskundig, met aandacht voor details, komen met een duidelijk advies. Aandacht voor de klant. Echt, het bestaat nog, ze nemen de tijd voor je.
Bij een reguliere onderhoudsbeurt van ons ventilatiesysteem heeft de medewerker van Wouterse een afsluiting niet goed gezet. Hierdoor geen afzuiging meer. Slordig. Herstellen van deze fout kon niet snel, weer een afspraak met achteraan aansluiten in de rij. Zes weken later was het in 5 minten gelukt. Tip: bij klachten/fouten sneller oplossen.
Kundige monteur zag bij aankomst in een oogopslag wat het euvel was.
uitstekend
Goede ervaring met service van Wouterse
Goed gewerkt