Netjes gewerkt maar niet goedkoop

Kraan verwisseld, half uur gewerkt, maar op rekening staat 0, 75 uur en dan nog eens voorrijkosten 37 euro, ex btw . Kraan is keurig verwisseld, vriendelijke man.

• Kwaliteit N.v.t.

Echte vakmensen

Het hele proces van offerte tot en met uitvoering straalde professionalisme uit. Complimenten!

• Nazorg en Garantie

Jammer dat de factuur na 10 dagen komt, 4 dagen na dagtekening van de factuur en er daardoor na 3 werkdagen al een aanmaning komt.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

prima vakwerk en komen afspraken na .!!

n.v.t.

• Kwaliteit N.v.t.

Snelle en vakkundige service

Er werd heel snel gereageerd op mijn melding dat de geiser het niet meer deed. Naast de reparatie gaf de monteur ook nog een paar praktische tips. De uiteindelijke kosten waren wel flink hoger dan bij het overgenomen bedrijf, maar dat geldt voor meer zaken.

Bekwaam snel en goed

De medewerkers hebben verstand van wat ze doen, weten het goed uit te leggen en lossen het altijd zo snel mogelijk op!

Heel goed resultaat!!

De aanloop naar de daadwerkelijke uitvoering vh vernieuwen van mijn dakgoot vond ik moeizaam, maar het resultaat is erg mooi en goed!

• Nazorg en Garantie

Snelle en vakkundige service.

Het advies, de reparatie en de garantie waren allemaal goed.

Torenhoge rekening

Er is een werknemer van U 10 min bezig geweest en ik ontving van u een rekening van 174,41 . Zou graag uw uitleg ontvangen mvg Lian van Seeters

• Nazorg en Garantie

Niet tevreden over zorgvuldigheid en facturering nazorg

In de onze keuken moesten de aansluitingen van water en afvoer verplaatst worden. Ook moest de afsluiter van de buitenkraan enigszins aangepast worden. De monteur is daar best wel lang mee bezig geweest (bijna 5 uur). Nadat de monteur weg bleek er een lekkage te zitten bij een nieuwe koppeling bij de afsluiter van de buitenkraan. Na bellen is een collega monteur langs geweest die heeft geprobeerd de lekkage te verhelpen maar helaas zat de koppeling niet recht op de koperen pijp omdat die in de bocht te ver was afgezaagd. Een week later is de oorspronkelijke monteur het probleem komen verhelpen, echter daarna lekten de originele koppelingen van de afsluiter ook en moest die ook vervangen worden. De redenen van mijn ontevredenheid zijn: - Je verwacht geen lekkages wanneer een loodgieter een aanpassing heeft gedaan. - De arbeid om de afsluiter te vervangen is ook in rekening gebracht; mijns inziens had de monteur dit ook al bij de eerste keer kunnen doen. - Op de factuur stonden meer onderdelen dan daadwerkelijk waren gebruikt; dit werd wel gecorrigeerd. - De klantvriendelijkheid bij contact liet te wensen over in de zin van dat er erg defensief werd gereageerd. Positief vond ik wel de snelheid van reageren en punctualiteit.

Interne communicatie kan beter

Proactief, meedenkend en doortastend

Proactief, meedenkend en doortastend

• Nazorg en Garantie

Na heel veel rond bellen had zandberg gelukkig wel ruimte in de bouwvak om de gaslek van mijn schoonouders op te lossen. Ze hebben de oude leiding afgesloten en in goed overleg een nieuwe leiding naar de cv ketel getrokken. Nadat ze waren vertrokken is de cv ketel toch in storing gevallen. Ze hebben een ander bedrijf geregeld om het op te lossen. Er was gruis in de ketel gekomen en er moest een onderdeel vervangen worden. We hebben de rekening nooit gezien dus goed opgelost. De leiding naar de keuken is snel en goed aangelegd. Prima service.

Hulpvaardig en meedenkend

Nieuwe radiatoren zijn vakkundig en netjes geplaatst. Vriendelijke en meedenkende vaklui.

Meedenkers

Deze loodgieter snapte de situatie en probeerde zelfs nog een extra handigheidje in te bouwen, goed gevoel.

Snelle en goede service

Er komt altijd redelijk snel iemand als je belt. Ze hadden zelf niet genoeg personeel dus hadden ze snel een andere loodgieter voor mij geregeld. Personeel is ook altijd erg vriendelijk. Helaas schrik je ook altijd van de rekening die ze sturen.

Flexibel en denken mee

Zandberg via Zuyderleven aangeleverd gekregen bij een bedrijfsschade. Snel contact, ingepland en zeer flexibel opgepakt.

• Nazorg en Garantie

Ondanks drukte in vakantieperiode vlot en vakkundig opgelost

We hadden een vervelende lekkage aan de dakgoot, het werk is ingepland, uiteindelijk vervroegd uitgevoerd ivm weersverwachting en vakkundig uitgevoerd

Prima vakwerk!

Met een aantal buurtbewoners besloten om gezamenlijk de dakgoten te vervangen. Uiteindelijk is het gehele project binnen 8 weken na het eerste contact volledig uitgevoerd en dat met een vertraging van 2 weken. Al met al natuurlijk heel snel, zeker gezien het gebrek aan personeel bij de concurrentie. Ook het meerwerk dat tijdens het project is ontstaan, is prima en snel uitgevoerd. De factuur klopte precies met hetgeen is geoffreerd. Ook de specificatie van het meerwerk was nauwkeurig. De volgende keer zal ik Zandberg zeker weer inschakelen.

Goed en snel geholpen

De lekkage was goed en snel verholpen

Perfect werkzaamheden uitgevoerd

Goed contact...uitgevoerde werkzaamheden tot volle tevredenheid.

• Nazorg en Garantie

Fantastich werk en zeer betrouwbare leverancier

Gehele badkamer is in onze afwezigheid vernieuwd. Bij terugkomst was alles zo als afgesproken en zeer schoon opgeleverd! Ook de onderaannemers zijn van grote kwaliteit!

• Nazorg en Garantie

Goede werkers, eerlijk, snel.

Klantvriendelijk, denken mee, eerlijk, snelle werkers. Ik vond ze achteraf gezien wel redelijk prijzig nav het werk wat is verricht. Ipv een dag werk (wat aangegeven was), waren ze eind van de ochtend klaar.

• Nazorg en Garantie

Lekkage door simpele ingreep opgelost.

Ben zeer tevreden over loodgieter Bennie. Hij zag meteen wat het probleem was (door bladeren verstopte goten van tuimelraam in dak uitbouw). Achteraf was hij ook 99,9 procent zeker dat het lek gedicht was. En dat bleek ook zo tijdens afgelopen weken met overvloedige regenval.

Goed en gedegen werk.

Goed vakmanschap, goede communicatie en prettige mensen om mee te werken. Ze kwamen op tijd en hebben alles netjes achter gelaten. We zijn zeer tevreden.

Takkebijsters 20

4817 BL Breda