We hebben positieve ervaringen met de service en de geleverde kwaliteit. Afspraken werden netjes nagekomen
Ben overgestapt op elektrische boiler voor het heet water in mijn appartement. Ervaren monteur en leerling klaarden de klus in drie uur tijd.
Uitstekende service en snelle response
deskundige en tijdige uitvoering, overleg met opdrachtgever goed
Ondanks drukte is toch redelijk snel op lekkagemelding gereageerd. De enthousiaste medewerker voerde kordaat het werk uit. En na afloop geeft hij keurig uitleg over de situatie en het uitgevoerde werk.
Prima bedrijf
Een goed en deskundig uitgevoerde renovatie van onze badkamer met een prachtig resultaat. We zijn tevreden over Zandberg en heel blij met onze badkamer.
Goed en snelle service 's..
Op korte termijn hadden wij een loodgieter nodig. Zandberg hielp ons heel snel uit de brand. De prettige monteur gaf ook nog wat goede tips en de communicatie verliep gladjes.
Heeft geen toelichting nodig
Alhoewel nog niet duidelijk is of het euvel verholpen is, toch prima tevreden. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Helaas was de firma niet goed voorbereid helaas niet de juiste spullen bij en een 2de hands dop geplaatst. En 2x op en neer moeten rijden ivm juiste spullen Hier nog over gemaild maar geen reactie meet op ontvangen
N.a.v. mijn negatieve review heeft een medewerker van Zandbergen contact met mij opgenomen voor een telefonisch gesprek over wat er mis gegaan is. Dat heeft zojuist plaats gevonden. We hebben beide onze kant van het verhaal kunnen doen en hij had een prima oplossing bedacht om " ons probleem" op te lossen wat inmiddels ook gebeurd is. Dus ik ben weer helemaal blij met Zandbergen als loodgieter en beveel hen graag aan!
Beste mevrouw Hendrickx, Bedankt voor uw reactie. Ik denk dat er wat zaken door elkaar gehaald worden. Uiteindelijk heeft u akkoord na diverse mails over en wee om alles via Zandberg te laten regelen kwa spullen bestellen, levering,montage,administratie en de volledige garantie die daar bij komt kijken. Hier is een investering naar u gedaan waarbij akkoord op gegeven is voor het totale pakket regendouche leveren en monteren. Ik vind het dan ook jammer om te horen nadat er akkoord is gegeven voor het totale pakket en de correcte oplevering dat er naar mijn inziens een heel slecht cijfer word gegeven voor in uw geval met name de communicatie en het lezen van de mail. Het kan kloppen dat mijn collega niet meer heeft gereageerd daar zij 2 weken met kerst op vakantie was en aansluitend ziek was vandaar dat zij u email nog niet heeft behandeld. Mocht u nog verdere informatie of duidelijkheid willen wil ik u vragen telefonisch contact op te nemen met de heer P. van Hooijdonk 076-5216436 zodat u met een goed gevoel onder uw nieuwe regendouche kan staan. Met waterdichte groet, Het Zandberg Team.
Originele beoordeling
Ik wilde via jullie een nieuw douchesysteem bestellen omdat ik altijd erg tevreden over jullie was in het verleden. Dus ik heb via Margot een offerte gekregen waar niet eens de werkuren wat voor douchesysteem ik zou krijgen op stond, wat ik al vreemd vond en ik vond het erg duur. In de kleine lettertjes las ik dat als je zelf een douchesysteem kocht je jullie in kon huren om het te plaatsen en dat je dan 85 euro per uur betaalde. Dus ik heb zelf een goed Grohe douchesysteem gezocht en met Margot overlegd per telefoon dat ik dan veel goedkoper uit zou zijn. Heel spontaan zei ze dat jullie dit systeem ook konden bestellen en dat ik dan geen 85 per uur zou betalen maar een stuk minder en ook garantie had. Dat sprak me wel aan uiteraard. Ze heeft nooit gezegd dat het een vast bedrag zou worden daardoor en een offerte gestuurd waar dit volgens mij ook niet in staat, maar waar wel 5 uur werk (prijs per uur 62,50 )en de kosten voor het douchesysteem in stonden. Ze zei als dat die 5 uur waarschijnlijk wat teveel zou zijn maar nooit dat ik die sowieso moest betalen. Toen de monteur kwam en ik vroeg hoelang hij bezig zou zijn zei hij: ik denk ongeveer een uurtje. De klus viel wat tegen en uiteindelijk is hij 2- maximaal 2,5 uur binnen ermee bezig geweest dus ik dacht uiteraard dat ik alleen die uren moest betalen. Oja en de voeger moest nog 3 gaten komen voegen: die is gisteren geweest en stond na 5- 10 minuten weer buiten. Jaap stuurde de factuur ( nog voor de voeger geweest was) met het totale bedrag en toen ik over die uren begon zei hij dat hij het zou navragen bij Margot maar dat het een afgesproken som was. Via haar kreeg ik te horen dat in haar factuur van 12 dec. wel stond dat het een afgesproken som was maar ik heb het nergens zien staan en dat heb ik haar ook gemaild. En ook dat ik geen zin in gedoe had en het bedrag gewoon zou betalen en dat heb ik zojuist ook gedaan. Het stoort me vooral, dat zij totaal niet gereageerd heeft: erg klantonvriendelijk.
Bij een door mij zelf veroorzaakte lekkage was de monteur van Zandberg snel aanwezig en werd de lekkage snel en netjes verholpen. Voor een lekkende dakgoot heb ik snel en netjes advies gekregen en een keurige en duidelijke offerte. De dag voor de reparatie werd ik netjes gebeld vanwege het slechte weerbericht. In overleg een nieuwe afspraak gepland. Men denkt echt met de klant mee.
Ik heb Zandberg een buitenkraan laten aanleggen. Goed contact, heldere afspraken. Monteur was op tijd, en leverde goed werk af. Kreeg nog tips wat met de kraan te doen in winterse omstandigheden.
Prima vakwerk en zeer klantvriendelijk.
Fijn dat ze vaak snel kunnen handelen.
Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en volledig nagekomen. De vakmensen zijn vriendelijk, werken erg netjes en leveren zeer goed werk af. Deze ervaring en onze aanpassing zijn een reclame voor dit bedrijf!
Ondanks de drukte voor kerst en oud en nieuw toch nog snel een afspraak kunnen maken. Op maandag gebeld, en op donderdag geholpen.
snel en goede service
De installatiewerken evenals de afwerking werden keurig en geheel volgens afspraak uitgevoerd. tijdens de uitvoerende werkzaamheden hebben wij nauwelijks tot geen (over)last gehad van de werkzaamheden en alles werd netjes en schoon achtergelaten.
Ik heb afgelopen maand een wasruimte met toilet laten aanpassen in mijn woning. Van A tot Z is deze verbouwing tot in de puntjes geregeld door Zandberg. De ruimte is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Alle aangesloten bedrijven die werden ingezet hebben hun werkzaamheden zeer netjes en goed verricht. Allemaal vakbekwame, vriendelijke personen die kwaliteit hebben geleverd. Het fijnste was dat Zandberg alles van A tot Z regelde, en ik gewoon mijn voordeursleutel kon geven en naar mijn werk kon, en als ik thuis kwam was er steeds weer een grote vooruitgang te zien, en trof ik alles netjes opgeruimd aan, waardoor de overlast die met een verbouwing gepaard gaat tot een minimum beperkt bleef. Het tempo van de diverse werkzaamheden was hoog en het was goed gepland, waardoor er in korte tijd een mooie metamorfose van een bestaande ruimte heeft plaatsgevonden.
Op tijd geleverd en super goed uitgevoerd
Prima werk