Goed werk verricht bij het opnieuw aanbrengen van lood op.ons balkon.
Zeer professioneel bedrijf met daarbij behorende monteurs!
Wij zijn na een lekkage zeer goed en snel geholpen door de mannen van Zandberg. Ze werken netjes, laten geen troep achter en het probleem wordt goed opgelost. Bij mij mogen ze terug komen als er de volgende keer weer wat is.
Voor deze klus werd Eric de Ruiter ingeschakeld. Hij kon snel komen, was alleraardigst en loste het probleem op.
Onlangs ingeschakeld voor een kleine reparatie aan onze dakgoot. Heldere communicatie, prima op tijd en professioneel werk voor een faire prijs. Aanrader!
Binnen 1,5 dag reactie op mijn mailverzoek en binnen 3 weken afspraak ingepland en kwalitatief goed afgerond. Wij zijn al jaren een tevreden klant.
Reageren bijna direct op de e-mail en telefoon verkeer. Het badmeubel is vakkundig en strak geplaatst door specialist Piet. Zijn bijzonder tevreden over de geleverde dienst. Jammer dat er een foutje in de rekening stond. Is wel direct gecorrigeerd.
ze komen hun afspraken na
Goed advies, zoeken mee naar een passende oplossing. Vakkundig personeel, vriendelijk en werken netjes.
Service, snelheid, begrip, kwaliteit
Voor een ‘ spoed’ klus werd snel een afspraak ingepland en deze werd goed en snel uitgevoerd. Alles conform afspraak.
Heb ik al gedaan, hierboven.
De klus is precies gedaan door een zeer aardige man. Na afloop heeft hij de plaats van het werk zeer opgeruimd achtergelaten.
Snel en vakkundig werk, gedaan volgens afspraak door prettige mensen
Snel in opvolging op aanvraag, meedenkend in oplossingen en keurig werk afgeleverd.
Prima Service
Prettige ervaring m.b.t. onze verbouwing. Korte lijnen qua communicatie, afspraken worden nagekomen, personeel denkt met je mee en werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd.
Vakkundig, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding
Fijne persoon, snel geholpen. Superservice
Complete renovatie badkamer werd grotendeels uitgevoerd door dezelfde vakman > geen hinderlijke onderbrekingen, netjes gewerkt en een strak resultaat :)
Fijne mensen, denken mee
Vriendelijke monteur die de klus snel en naar behoren uitgevoerd heeft.
Komen afspraken na en ook als er naderhand nog zaken zijn die opgelost moeten worden regelen ze dit.
Al meerdere keren gebruik gemaakt van de dienstverlening. Altijd tevreden met resultaat.
Werkzaamheden zijn er netjes en op tijd uitgevoerd