Zorgvuldig en goede afspraken

Een goede en duidelijke service van wat kapot is en wat er gedaan moet worden.

• Nazorg en Garantie

Hard gewerkt en goed werk afgeleverd

Ondanks de zon die fel straalde de eerste dag, hebben de twee mannen keihard door gewerkt om heel het dak leeg te halen. Ook de voorbereidingen voor nieuwe dakbedekking zijn onder de gloeiende zon klaargestoomd. De tweede dag was voor de dakbedekker een aangenamere. Zon bleef weg en werk is tot goed einde gebracht.

Goed werk geleverd!

Goed werk geleverd; vakkundig gerepareerd!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Heldere afspraken die worden nagekomen

Fijn persoonlijk contact, goede opvolging en uiteindelijk een mooi waterdicht zinken dak

• Nazorg en Garantie

Prima vakkundig en goede service...

Goede ervaring met Zandberg

Professioneel

Onlangs de tijdsdruk is alles geheel volgens afspraak verlopen. Binnen 4 weken was de hele klus geklaard. Zelfs de stukadoor tegelzetter en schilder hebben ze voor ons geregeld, zodat wij na 4 weken weer heerlijk konden wonen. Kortom een dikke pluim voor de firma. Mannen nogmaals bedankt.

To the point. Geen geleuter

• Nazorg en Garantie

Reparatie is degelijk uitgevoerd. Wel merkte de medewerker op dat de vorige reparatie niet goed was gedaan. Nu kennelijk wel. Het aantal doorbelaste uren had ook wel minder gekund: de reistijd voor het halen van onderdelen werd ook berekend.

Niet geholpen

Update: al met al wat ongelukkige samenloop en de 'nazorg' op deze review was perfect. -------------------------------- Mij werd om de oorzaak van een lek te achterhalen een camera-inspectie aangeraden. De inspectie werd een week uitgesteld omdat de camera in reparatie was. Niet fijn, maar kan gebeuren. Uiteindelijk bleek een inspectie niet mogelijk ivm bochten in de leidingen en was het advies om het plafond te slopen om zo het lek te bekijken en te repareren. Wederom, niet fijn maar oke. Toen de loodgieter dus na 15 minuten buiten stond omdat de camera inspectie niet mogelijk was, heb ik direct gebeld om een afspraak te maken voor het slopen van het plafond en repareren van de afvoer. Daarop kreeg ik te horen dat ik het beter zelf kon doen. Dat hebben we dus gedaan. Voor de inspectie die niet is uitgevoerd werd een uur gefactureerd. Na contact is dat teruggebracht tot een half uur. Ik vermoed dat deze ervaring deels komt door drukte en slechte communicatie tussen Zandberg en de extern ingehuurde loodgieter voor de inspectie, maar al met al geen prettige eerste (en dus ook laatste) ervaring. Jammer, want het klantcontact was vriendelijk.

• Kwaliteit N.v.t.

Probleem, bellen, opgelost

Heerlijk dat er nog gewoon bedrijven zijn die je kan contacten en dat het dan "gewoon geregeld" word. Zonder allerlei vragen, portals en nummers e.d. Ga zo door

Super snelle service

Zelfs in het weekend

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Fijn dat ik snel aan de beurt was met een lekkage op de zolder,

• Kwaliteit N.v.t.

Prima werk afgeleverd!

Reparatie aan dakgoot prima verholpen. Heeft wel even geduurd waar de lekkage zat. Fijn vakkundig bedrijf om mee te werken.

Zijn goed

Opdrachten worden goed uitgevoerd bij een beroep op garantie waren geen discussie of vraag tekens . Nazorg / garantie / service zijn in mijn ogen goed

• Nazorg en Garantie

Na wat misverstanden betreffende deofferte was de uitvoering perfect en geheel naar wens

als boven omschreven

Fijn bedrijf komen afspraken

Al jaren onze partij voor al het loodgieters werk

Alles volgens afspraak verlopen

• Nazorg en Garantie

Hoge kwaliteit, zeer vriendelijk en erg flexibel

Bijzonder vriendelijke en flexibele mensen, zowel op directieniveau als de medewerkers die het werk uitvoeren, van een zeer hoge kwaliteit.

Vriendelijke en vakkundige reparatie

Een lekkage bij een leiding onder de wastafel in de doucheruimte leverde na inspectie door de monteur de conclusie op dat een nieuwe mengkraan de meest efficiënte en voordeligste oplossing was. Akkoord gegaan met het voorstel en de monteur is daarna de nieuwe kraan gaan ophalen bij de firma. Daarnaast zijn twee vlotters bij de toiletten beter afgesteld. Binnen een uur was alle ongemak verholpen. Complimenten voor de klantgerichte en vakkundige reparatie !!

• Nazorg en Garantie

Komen afspraken na en sturen een prima loodgieter.

Reparatie van de door Kemkens kapot gemaakte waterleiding bleek slechts mogelijk na breekwerk in de vloer waarvoor weer gespecialiseerde bedrijven moesten komen. De loodgieter heeft onderzocht of er een andere oplossing mogelijk was en heeft vervolgens een bypass operatie uitgevoerd waarna alles weer prima functioneerde.

Mooi resultaat

Het was een fijne ervaring. Alles in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.

Klantvriendelijk en deskundige.

Een gaslek in onze woning en dat is heel vervelend in de winter. Bij de firma Zandberg vonden we alle begrip voor de situatie en werd netjes en vakkundig opgelost. Bedankt daarvoor.

Perfect geregeld!

De reparatie is netjes en snel uitgevoerd, het lek is in één keer hersteld en de medewerker was vriendelijk.

Takkebijsters 20

4817 BL Breda