Zandberg heeft bij mij een complete badkamerrenovatie uitgevoerd. De manier waarop dit is gegaan is prima. Servicegericht, meedenkend, professioneel, zeer vriendelijk en afspraken worden nagekomen. Een kleine tegenvaller in de afvoer hebben ze op een hele goede en fijne manier goed op kunnen lossen. IK kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
Ik heb goeie ervaring mee, heb ook mijn badkamer door hun laten doen. Ben echt tevreden.
Goede afspraken, vooraf prijs bepaald, netjes en vakkundig gewerkt, geen rotzooi achter gelaten, wij zijn zeer tevreden
Geachte Dames/Heren Wij hebben met twee projectjes kennis gemaakt met de firma Zandberg t.w De aanleg van een nieuwe verwarmingsketel en een nieuwe douche in de badkamer (nogal moeilijk ) Uw mensen waren in alle opzichten van een hoog niveau. M.v.g [email protected] Zo nodig dan kloppen wij weer aan !
Mooi resultaat, goed vakmanschap
Kijken goed wat het euvel is en geven vervolgens een passend aanbod.
Geen commentaar
begrijpen de vraag goed en vullen die vervolgen prima in
Het verleggen van een waterafvoer/pijp. Keurig, kundig en snel.
Prima werk afgeleverd.Deskundig en vriendelijk personeel. Goed. aan de afspraken gehouden Geen overlast tijdens de werkzaamheden ,Alles schoon achter gelaten.
Nette mensen, die weten wat ze doen. Wel zo prettig!
Alles is perfect geregeld!
Uitstekend vakmanschap. Vanaf de oprichting zijn wij al klant. Zeer deskundig en toegeweid.
Betrouwbaar, komen afspraken na.
Ik heb Zandberg ervaren als een bedrijf met mensen die hard werken, meedenken over oplossingen en snel reageren op vragen.
lees bovenstaande
Ervaren loodgieter die het probleem goed heeft opgelost.
De loodgieter die de reparatie heeft uitgevoerd heeft secuur en netjes gewerkt Alles bij elkaar was de prijs aan de hoge kant vanwege het uurloon
Fijne communicatie, goede adviezen, prettig team
we hebben een gedeeltelijke renovatie van onze badkamer laten doen, goed geadviseerd, prima planning, goeie prijs/kwaliteit en ook nog service naderhand omdat er iets niet helemaal volgens de kwaliteit was die de monteur voor ogen had. Dus een dikke pluim plus aanbeveling voor dit bedrijf.
Deskundig en vakbekwaam
Uw collega (ik weet niet zijn naam) is persoonlijk, kundig en behulpzaam. Denkt mee in oplossingen en overlegt wat de opties zijn. Zou ik zuinig op zijn :-) Morgen komen jullie al weer bij ons. Naast een lekkage, hebben wij een verstopping en ook een vraag over het instellen van de thermostaat. Het zou mooi zijn als de monteur kennis heeft op al deze vlakken.
Goede afspraken, altijd op tijd, goede vakmensen die vriendelijk en behulpzaam zijn. Aansturing en combinatie met Van Alphen Electro meer dan goede combinatie. Keurig werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Volgende project zeker weer gebruik van Zandberg bv.