Zie boven.
Een lekkage is altijd vervelend. Fijn dat je dan iemand kunt bellen die het oplost, het regelt voor je.
Keurig gewerkt, heel vriendelijk en behulpzaam. Nadien alles opgeruimd. Wij zijn bijzonder tevreden.
Goed.
Goed vakwerk, keurig netjes. Altijd mooi op afgesproken tijd. Nette medewerkers.
Dit is onze eerste ervaring met het team van Zandberg bv. De werkzaamheden in douche en wc zijn geheel naar wens uitgevoerd. Ze komen hun afspraken na en werken professioneel en efficient. Zandberg bv kunnen we bij iedereen aanbevelen
Goede service. Wc en kraantje keurig gerepareerd.
Positieve ervaring fijne mensen.
Al 15 jaar ervaring met Zandberg BV en altijd zeer tevreden met het eindresultaat.
Wij doen al 30 jaar zaken met dit symphatieke familiebedrijf; dat is sinds wij in de Baronie van Breda wonen. Wij zijn 4 x verhuisd in de Baronie en Zandberg bv is er altijd bij betrokken tot onze volle tevredenheid
Zandberg was vergeten ons in te lichten over de start van de werkzaamheden. Maar verder zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Vakkundig en prettig in omgang. Alles zeer netjes en schoon achtergelaten. Bedrijf zeer aan te bevelen.
Bij de volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van jullie diensten. Ook het personeel is erg vriendelijk en medewerkend.
Met name positief over de klantvriendelijkheid, en altijd voor je klaar staan. En ze komen de afspraken keurig na en reageren vrij snel op emails en je hebt 1 vast contactpersoon. En denken graag mee, en doen nergens moeilijk over. Iets minder is wel dat de leverdatum in 1e instantie niet werd gehaald en dat ze zich in de 1e offerte vergist hadden en dat de offerte wat lang op zich liet wachten. Ze leveren kwalitatief erg goed materiaal. Kreeg wel korting omdat ze zich hadden vergist met offerte.
Kwamen snel en goed geholpen.
Snelle actie op vraag over lekkage en na een goed advies snel en goed opgelost.
Dit is een firma die de afspraken goed nakomt. Men levert keurig werk af. Is niet goedkoop, wat veroorzaakt wordt door de hoge uurlonen. Heb vanmiddag mijn bevindingen toevallig nog benadrukt met Margot. Was met een vraag op de zaak. Met vriendelijke groeten, Julia en Paul Wijnands
De rioolontstopper kwam super snel en heeft heel vakkundig het riool ontstopt. Aardige man ook. Daarnaast heeft hij iets aangebracht waardoor ontstoppen in de toekomst nog sneller kan mocht dat nodig zijn. Super service!
Zijn altijd bereid mee te denken. Prijs aan de hoge kant
Prima service. Fijne monteur, fijne backoffice. Goed geholpen.
zou iedereeen aanraden voor deze zaak
Goed en eerlijk advies. Heel betrouwbaar.
De vakmensen die bij ons de C.V. hebben geplaats, zeker het mee denken van deze jongens was fijn om mee te maken, de netheid van werken en de gezellige omgang werd er op prijs gesteld door ons, Om binnen drie dagen een C.V. aan te leggen was mooi om te zien, Namens Ron zeg ik, Bedankt voor het goede werk dat gemaakt is, Met vriendelijke groet Gerrit Reniers Ron Paap.
Prima geholpen. Structurele oplossing
Al jaren klant tot volle tevredenheid. Goede kennis van zaken, goede service en kwaliteit en komen afspraak altijd na.
Super geholpen
Takkebijsters 20
4817 BL Breda
Bij familiebedrijf Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991 is dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken wij met ons team, klanten en opdrachtgevers keihard om ons keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden wij ook. Wij halen onze motivatie uit de zeer positieve reacties die wij meermaals mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.