Offerte gevraagd voor enkele kleine aanpassingen aan mijn verwarmingssysteem (plaatsen thermostaatkranen). Dat was al best een aardig bedrag, maar kwaliteit heeft natuurlijk zijn prijs. Vervolgens nog ruim van tevoren aangegeven welke werkzaamheden er nog extra uitgevoerd moeten worden, bovenop de offerte (plaatsen van een bypass). Nou, daar werd achteraf echt de hoofdprijs voor gerekend, waardoor het totaalbedrag nauwelijks meer in verhouding staat tot het daadwerkelijk uitgevoerde werk en de gebruikte materialen. De offerte was al redelijk ruim ingeschat, dus daar had een gedeelte van het meerwerk makkelijk bij gepast (win-win). Natuurlijk mag ik niet terugkomen op afspraken over aangenomen werk, maar toch voel ik me bekocht. Op de kwaliteit van het geleverde werk is overigens niets aan te merken en de monteur dacht ook prima mee over een nette afwerking.
Ik vond het vrij lang duren voordat ik antwoord had op de vraag of de werkzaamheden die we gedaan wilden hebben door Zandberg ingepland konden worden. Maar op de dag zelf waren we zeer tevreden. Er werd zeer vlot gewerkt door een verzorgde prettige man.
Goede dienstverlening
Goede cv ketel
Afspraak was eenvoudig gemaakt, reparatie was in 1 keer goed uitgevoerd door vakkundige experts. Fijne partij om mee te werken!
Ik was en ben nog steeds onder de indruk van de dienstbaarheid en de heldere communicatie van jullie medewerker(s).
Prima.
Je merkt dat er met vakmensen wordt gewerkt.
Op zolder een wastafel gemonteerd inclusief de leidingen. Perfect werk geleverd en alles volgens afspraak.
Nette, vriendelijke vakmensen. Werken keurig en denken oplossingsgericht.
Snelle komst reparatie, gecombineerd met offerte opnemen dakkapel reparatie, dat was positief. Vervolgens van 30/12/20 t/m vandaag, 16/2/21 geen offerte ontvangen. Dat is negatief. Rekening ontvangen van 1,75 u werk. Daarvan was minstens een half u koffie drinken. Minstens een half u dak op en nabespreking om offerte uit te brengen. Hooguit half u in keuken bezig geweest voor lek aan aansluiting die vervangen is. Dat is alles. Gevraagd om plankjes in kast vast te schroeven, dat leek ook nergens op. Kortom: voel me genomen. Ga de volledige rekening ook niet betalen.
Beste mevrouw Wolterman, Zoals telefonisch al besproken zijn er wat misverstanden ontstaan m.b.t. de offerte. Deze is op de post gedaan maar heeft helaas u brievenbus niet gehaald. Wat betreft de uren hebben we het e.e.a. besproken en dit wordt gecompenseerd. Ik ben blij dat we elkaar gesproken hebben en het vertrouwen in ons bedrijf met als waardering dat we de 2 dakjes mogen gaan vervangen bij u. Met waterdichte groet, Het Zandberg Team.
Deskundig bedrijf met sympathieke en no nonsens leiding en personeel
klantvriendelijk en netjes en komen afspraken na
Monteur laatste bezoek was kundig, servicebereid en vriendelijk. Zitten met onderhoud ketel nog bij Joosen, maar zouden dit graag bij jullie onderbrengen.
Ik ben ontzettend te vrede voor het werk die ze leverde. Ze houden aan het afspraak, zelf toen er problemen was met de douche deur, waardoor wij langer moeten wachten voor het gebruikt van onze badkamer, worden wij beloon met een bosje bloemen voor het ongemaakt. Nu wachten op de tweede opdracht die nog uitgevoerd moet worden en uitgesteld wordt door Corona.
Bieden praktische oplossingen aan
Als je eenmaal in het bestand sta loopt alles prima.
Alleen om een afspraak te maken i.v.m. drukte duurde het even pas na 2 weken kon er iemand komen.. Maar het probleem aan onze bidet was snel en netjes opgelost. Als we weer iets zouden hebben dan zal het zeker Zandberg zijn. Hartelijk Dank
erg positief
Nvt
Prijzen transparant, afspraak goed nakomend, vakwerk tot keramisch marmer leggen is zeer goed. Netjes, doorwerkend en adviserend. Perfecte uitstraling. Een negen is meer op zijn plaats dan een 8. Aan te raden. En zeker een vervolg bij Zandberg
De vakman die bij ons bezig is geweest. Werkte netjes. Gaf ook tijdig aan als er snel iets bouwkundig moest worden aangepast. Dacht ook goed met ons mee over hoe iets gemaakt moest worden
Servicegericht en deskundig
UITSTEKENDE SERVICE VAN HEEL DESKUNDIGE EN AARDIGE MONTEUR!
Takkebijsters 20
4817 BL Breda
Bij familiebedrijf Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991 is dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken wij met ons team, klanten en opdrachtgevers keihard om ons keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden wij ook. Wij halen onze motivatie uit de zeer positieve reacties die wij meermaals mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.