Super fijn, proffesioneel en hygiënisch behandeld
Albmijn boventanden en kiezen zijn getrokken bij een andere praktijk en sinds november liep ik met een noodprothese. Deze zat totaal niet goed en ik kon niet praten of eten, ik had enorm last van het kokhalsreflex. Daar was volgens de andere praktijk niks aan te doen. Ik moest wennen en in de tussentijd werd mijn prothese gerebased en kreeg ik alleen maar meer last van de prothese.
Ik ben opzoek gegaan naar een andere tandprotheticus en kwam via google bij de heer J Hoogendijk uit. Ik las de vele goede recensies en maakte een afspraak. Bij de eerste afspraak voelde ik me echt serieus genomen. Vooral omdat er voor het eerst gekeken werd hoe de noodprothese in mijn mond zat. Al snel gaf hij aan dat het niet door mijn kokhalsreflex kwam, maar de prothese niet goed was. We maakte een plan van aanpak om de definitieve prothese te maken.
En nu vijf afspraken verder kan ik eindelijk normaal eten en praten en totaal geen last meer van het kokhalsreflex. Voel me eindelijk weer zeker om de deur uit te gaan.