• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Prima zo

ja

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? N.v.t.

Geholpen met mijn probleem en opgelost.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing

Goede beantwoording van mijn vraag

Goed geluisterd en antwoord gegeven op mijn vraag. Meer moet dat ook niet zijn!

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? N.v.t.
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Snel bereikbaar zijn

Prima geholpen

Goed geholpen

Vriendelijk en geduldig

Nam de tijd voor uitleg en beantwoording van mijn vragen

Vriendelijke medewerkster

Ik ben even haar naam kwijt, ze heeft het mij 2 keer verteld. Maar ik ben goed geholpen, het probleem was snel opgelost. ook gaf ze mij duidelijke informatie over de andere services van DPG. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid

Ik werd echt heel goed geholpen , werd meegedacht en rekening gehouden dat ik vorig jaar ook gebeld had.

goed!

Goed!

Fris en fruitig

Als mijn bezoek aan uw site, of uw dienstverlening mij verplicht tot het tolereren van uw cookies dan heb ik geen goed gevoel van onze samenwerking. Die vanzelfsprekende verplichting zet mij aan tot het afwijzen en zo mogelijk traineren van uw pogingen. Nou ben ik daar niet in onderwezen dus mijn daadkracht op dat vlak is gering, maar dat is niet zo met mijn overtuiging. Ik blijf mijn mogelijke best doen niet samen te werken met bedrijven die mij niet in de gelegenheid stellen te bedanken voor hun nieuwsgierigheid.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Stel de klant in de gelegenheid zijn privacy te behouden.

Vriendelijk te woord gestaan

Heb voldoende informatie ontvangen

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? uitgebreidere informatie over dienste DTG.

Heel netjes afgehandeld

Ik heb iemand gesproken via de telefoon en die heeft mij keurig geholpen

vriendelijk en kundige medewerker

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Deskundigheid

goed geholpen, vragen goed beantwoord en goede oplossing geboden

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? nee

onduidelijk

onduidelijk vanwege alle technische termen

Prettig geholpen

Snel en prettige geholpen

probleem naar tevredenheid opgelost

Goed te woord gestaan door zowel afdeling van online advertenties als de afdeling van klanten vertellen en daarna ook netjes terugkoppeling gekregen.

Aardig en behulpzaam

Ik trof een vriendelijke, begripvolle dame die me direct hielp. Het lijkt erop dat mijn 'probleem' is opgelost, maar dat moet ik nog even afwachten.

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid

Werd goed geholpen en klantvriendelijk

Moest 2 keer bellen omdat ik niet in kon loggen op de website omdat ik geen gebruikersnaam had en wachtwoord en dat deze niet het zelfde zijn als de gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn DTG maar prima geholpen en klantvriendelijk

Geduld

Hij heeft goed geluisterd en wel wat geduld met mij gehad

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Geboden oplossing
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? Geen

perfect geholpen

n.v.t

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? N.v.t.
  • Welke opmerkingen of tips heeft u hoe DTG haar klantenservice kan verbeteren? geen

duidelijk en snelle reactie

het was duidelijk en snelle reactie

• Wat heeft de meeste invloed op uw tevredenheid? Klantvriendelijkheid

Heel snel en vriendelijk geholpen

Ik heb net kort een vraag gesteld over een ontvangen herinnering. Snel en vriendelijk te woord gestaan. Tevens korte uitleg gehad over ontvangen herinnering. Een ander pluspunt is dat je na het keuzemenu snel werd doorverbonden met een medewerker en dat je gelukkig niet de melding kreeg 'er zijn nog 6 wachtenden voor u, een ogenblik geduld aub'.

Oplossend behulpzaam

Behulpzaam. Tot een redelijke oplossing gekomen. Zelf wel achter ontdekt dat een verkeerde URL was geïnstalleerd en zelf opgelost