Er was een misverstand en deze is snel en deskundig opgelost
Beste Jan, bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Belofte geld terug( €931,31) te storten is niet nagekomen
Jammer dat gemaakt afspraak over het terug bellen niet is gebeurd. Ging er in ieder geval vanuit dat dat dezelfde dag zou gebeuren!
Beste Mirjam, Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat u nog niks van heeft vernomen! Ik zie dat mijn collega u op 15-11 heeft proberen te bereiken maar helaas geen gehoor kreeg. Ik heb nogmaals voor u het verzoek ingediend om u te bellen zodat uw vraag word opgelost. Heeft u wellicht nog een ander telefoonnummer waarop u te bereiken bent? Dan hoor ik dit graag, u kunt dit nummer eventueel doorsturen via ons whatsapp kanaal op 06-51090933.
i.v.m. het wijzigen van ons adres, duidelijk uitgelegd. Hierdoor weer wat wijzer geworden hoe het gebruik van mijn DTG werkt.
Beste Ronald, bedankt voor uw review! Leuk om te horen dat wat meer inzicht heeft gekregen over het gebruik van MijnDTG.
Prettig en behulpzaam gesprek gehad, de medewerker heeft mij goed kunnen helpen.
Beste Linda, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u een leuk gesprek heeft gehad met onze medewerker en u ook de hulp heeft gekregen die u had verwacht.
Digitaal kon ik mijn opgezegde 070 niet wijzigen naar mijn 06. Eigenlijk zou je bij opzegging van een nr. de klant onmiddellijk moeten informeren of hij een nieuw nummer wil vermelden. Nu was ik telefonisch onbereikbaar.
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat wij uw vraag over de wijziging van het telefoonnummer goed hebben beantwoord.
zie hierboven
Beste Debby, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u een snelle reactie en duidelijke uitleg van ons heeft gekregen!
Ik heb mijn bericht doorgegeven aan degene die ik aan de lijn had. Ik moest later alleen wel om een bevestiging vragen.
Beste Brenda, Bedankt voor uw review! Ik vind het fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft na telefonisch contact met onze klantenservice. Uw feedback betreffende de bevestiging nemen we zeker mee! Dank hiervoor.
Oplossing geboden
Beste Willijan, Bedankt voor uw review! fijn om te horen dat u een correcte oplossing van ons heeft gekregen!
Snel contact, vriendelijk en naar tevredenheid opgelost!
Beste Corry, Fijn om te horen dat u na tevredenheid bent geholpen! Wij stelling uw feedback erg op prijs!
De medewerker luisterde goed naar mijn vragen en heeft de zaak goed afgehandeld.
Beste Diny, Ik vind het fijn om te horen dat u goed bent geholpen en uw vragen correct zijn afgehandeld. Super bedankt voor de positieve review! Hier zijn wij erg blij mee.
goochelen met van allelei kortingen en proberen zo je van alles te verkopen wat je niet nodig hebt, in dit geval dus gelukt maar hierna dus niet meer.
prettig in omgang
Beste Helmi, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen!
Tess was klantvriendelijk,behulpzaam,snel,en deskundig
Beste Gerben, Goed om te horen dat u correct bent geholpen via ons chat kanaal!
Netjes correct klantvriendelijk
Beste Marcel, Bedankt voor uw review! fijn om te horen dat u onze klantenservice als klantvriendelijk ervaart en uw vraag netjes en correct is afgehandeld.
TESTCASE refcode
test
Gewoon goed, klantvriendelijk
Een prettige conversatie met de medewerker.
goed en snelle reactie
Na mijn eerste vraagstelling kreeg ik snel contact. De antwoorden waren helder/duidelijk. Helaas bleek het probleem niet bij DTG te liggen, maar bij mijn eigen computer. Hoe dan ook is het probleem door de hulp en adviezen van DTG-medewerker snel gevonden en opgelost.
Bellen gaat sneller en oplossing perfect!
De aan het gesprek voorafgaande riedel om uiteindelijk iemand te spreken
Aanmaning ontvangen, factuur niet ontvangen. Deze binnen uur alsnog per mail ontvangen, de extra kosten werden geschrapt evenals uitleg gekregen voor aanmelden mijn DTG.
Gegevens worden niet opgeslagen als je een wijziging van website of mailadres doorvoert. Rubrieksindeling kan niet zelf worden gewijzigd. Dit maakt het allemaal wel omslachtig. Chatten hierover ging wel vlot.