Tevreden.
!
Bedankt voor uw positieve review Marie-José! Wij stellen de mening van onze klanten zeer op prijs!
We hebben al eerder een brief en mail naar jullie gestuurd en helaas tot heden niks van jullie gehoord. Daarom afgelopen vrijdag wederom naar jullie gemaild en nu ontvangen we alleen dit? Graag verzoeken we antwoord te krijgen op onze vragen en te reageren op onze brief. Miriam Lizier en Judith Stal
Beste Miriam en Judith, bedankt voor je feedback. Uiteraard gaan we dit oplossen. Is het mogelijk om contact met ons op te nemen via de klantenservice? We zijn te bereiken op werkdagen van 9:00-17:00 uur op 020-4086400.
Leo! Bedankt voor uw positieve rating!
Mijn vraag over facturen en opzegtermijn werd duidelijk beantwoord
Ik vind het fijn om te horen dat uw vragen duidelijk zijn beantwoord. Op naar een blijvende goede samenwerking!
DTG blijft op agressieve klanten benaderen om abonnement af te sluiten
Beste Weele, Ik kom graag met u in contact om uw ervaring met DTG te bespreken en tot een passende oplossing te komen. Kunt u uw klantgegevens in een privé bericht, bijvoorbeeld via whatsapp (06-51090933) toesturen.
ik zou teruggebeld worden gisteren, is niet gebeurd, en ik zou een mail ontvangen met handleiding installeren mail, is ook niet ontvangen.
Beste Henny, Zou u uw klantgegevens toe kunnen sturen in een privé bericht via ons whatsapp nummer 06-51090933. Ik kijk dan graag met u mee zodat ik u als nog kunnen helpen om tot een oplossing te komen en uw mindere ervaring om te zetten naar een positieve ervaring!
Netjes geholpen Dank u
Bedankt voor uw review! Ik ben blij om te horen dat u de service van DTG positief heeft ervaren! Hopelijk kunnen wij u in de toekomst nog vaker van dienst zijn.
goede uitleg van wat er gaat gebeuren.
vriendelijk geholpen
Zeer goede service en keurig geholpen!
Omdat onze scholen vaker benaderd worden door bedrijven die proberen er een slaatje uit te slaan zijn wij op onze hoede. Ik denk dat het goed is als jullie al eerder in het proces vermelden dat het in principe om een gratis vermelding gaat tenzij de klant iets extra's wil.
Dank u wel voor uw feedback! dit zullen wij zeker meenemen in onze dienstverlening!
Alles zou met een telefoontje in orde zijn oke
Ik kreeg goed en duidelijk antwoord over De telefoon-online Gids, vooral niet betalen want het is fraude
Voor het wijzigen van mijn gegevens en omdat inloggen niet werkte heb ik gebeld en zo mijn gegevens gewijzigd
Werd beleefd te woord gestaan, goede oplossing geboden, geduldige uitleg.
Positieve benadering op mijn probleem.
goed gesprek gahad en later weer teruggebeld dat alles oke is.
al een jaar met jullie bezig maar nog steeds mijn vraag niet opgelost. elke keer moet ik er zelf op terugkomen.
Zowel schriftelijk als telefonisch aan jullie doorgegeven van mailadres van [email protected] verwijderd moet worden uit jullie database. Tevergeefs, want ook deze mail komt weer op haar adres aan.... ALLE correspondentie moet via: [email protected] Verder zou er iemand contact met mij opnemen om duidelijkheid te verschaffen over het aanbod SEO dat ons gedaan is. Inhoudelijk blijken daar ineens blogs in te zitten, waar wij niet mee willen werken en ook niet van op de hoogte waren. Het pakket is kortom helemaal niet toegelicht, slechts aangeboden als een compensatie voor eerdere slecht geleverde diensten.
De persoon die me te woord stond dacht met me mee. Mijn handelsnaam is Tantra Den Bosch. Mijn website is al jaren tantradenbosch.nl Een ander gebruikt mijn naam ook en mijn klanten wezen me erop. Zeer verwarrend, zeker omdat deze dame ook nog eens dichtbij woont, kort blond haar heeft en ongeveer dezelfde leeftijd. De man aan de lijn beloofde er aan te zullen werken en ik geloof hem. Ik geef de 'geboden oplossing' dus 4 sterren, maar het moet nog gebeuren.
De reactietijd was oke en de moeite die Uw medewerker deed om mij te helpen was meer als voldoende.
Ik zou terug gebeld worden, dat is niet gebeurd. Voor mijn gevoel moest ik achter jullie aanlopen voor de credit. Ik had niets besteld dat is een verkeerde manier van werken
Erg slecht, zeer slecht communicatie, doen niet wat ze zullen doen.